Estergonxreis yazdı:selamın aleyküm arkadaşlar.
bu akşam 21.00 de solucan ve iflis kesilecektir grv olan estergonlar carlarını hazır etsinler iyi oyunlar
Reis iş başında
bu akşam 21.00 de solucan ve iflis kesilecektir grv olan estergonlar carlarını hazır etsinler iyi oyunlar
Tamamdır Reisim.Estergonxreis yazdı:selamın aleyküm arkadaşlar.
Ne tesadüftür ki lonca sayfamızda solucan kesimi saati veriliyor görevi olan aile üyelerinin görevini yapabilmek için bunu da sabahtan lonca liderimiz forum üzerinden yayınlıyor ve bir bakıyoruz ki Fikret orda. Yanında konudan haberi olmayan diğer teşkilat oyuncularını organize etmiş biçimde. Bu biraz düşündürücü. Niyet bariz belli.Estergonxreis yazdı:selamın aleyküm arkadaşlar.
kutular üste hahaha :lol: :lol: :lol: :lol:Siouxanubis yazdı: Çöp konusuna gelince Sen banka önünde oturuyorken biz çöp kovalıyorduk sayende Junon da vermiş olduğun deha üstü fikirler ile 80-90 kudret içip çıkıyorduk ki bu ayrı bir skandal bu konudan bahsetmek dahi istemiyorum.
Yazını okudum.Re: Estergon Loncası Yönetim Kurulu Kararı
Yeni ileti Siouxanubis 10 May 2011 12:09
Fikret; (Ocipres)
Öncelikle üyesi olmuş olduğun Estergon Ailesinden uygunsuz hareketle (Diğer Kurucu Üyeleri Küçümseme ve Aşağılama ) yüzünden çıkartılmış olduğunu hatırlatarak bu yazının bu sayfada olmasının alakasız olduğunu düşünerek yazıma başlamak istiyorum.
Ne tesadüftür ki lonca sayfamızda solucan kesimi saati veriliyor görevi olan aile üyelerinin görevini yapabilmek için bunu da sabahtan lonca liderimiz forum üzerinden yayınlıyor ve bir bakıyoruz ki Fikret orda. Yanında konudan haberi olmayan diğer teşkilat oyuncularını organize etmiş biçimde. Bu biraz düşündürücü. Niyet bariz belli.
Çöp konusuna gelince Sen banka önünde oturuyorken biz çöp kovalıyorduk sayende Junon da vermiş olduğun deha üstü fikirler ile 80-90 kudret içip çıkıyorduk ki bu ayrı bir skandal bu konudan bahsetmek dahi istemiyorum.
Çap konusuna gelince bilmiyorum ölçü birimin nedir fakat benim kullandığım ölçü birimi ile senin kullandığın ölçü birimi arasında sanıyorum farklılıklar söz konusu. Bu konuda seni eğitmeye niyetim yok. Zira ismin marka olmuş sen kendi iç eğitimini de ayarlamışsındır. Nasıl bir zihniyette marka olduğun konusu da tartışılır diye düşünüyorum sırf bu adam iyi çöp çekiyor diye zamanında loncaya getirdiğin hırsızlardan, Baş fedai ye ayrı takım motorine ayrı takım zır deliye aytı takım dizerek vermiş olduğun taktiklerden,Kadim keserken bizi deha üstü fikirlerin ile yönlendirerek ailenin nerdeyse dağılmasına sebep yaratmandan,”Bu konuyu da ben bilmiyorum bir bilenine danışalım Amerikayı yeniden keşif etmene gerek yok.” DEMEMENDEN belli.
Zavallı konusuna gelince seni Allaha havale ediyorum susturulmuş bi vaziyette 2-3 tane lonca sırf kişisel emellerin yüzünden dağılmış, son üyesi olduğun loncadan atılmış, ortalıkta ona salça buna çamur geziyorsun.
Not: Yazışmaya devam edeceksen yeni bir başlık altında kendi kendi kendine yap diğer aile üyelerini burada tahrik etmene gerk yok isteyine ulaşamayacaksın çünkü.
Not2: Hiçbir aile üyemiz yada yöneticimizin bu konuya cevap yazmasını istemiyorum.