Estergon Loncası Yönetim Kurulu Kararı

Teşkilat sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
uLeMa
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: <Estergon Ailesi>

Re: Estergon Loncası Yönetim Kurulu Kararı

Mesaj gönderen uLeMa »

Estergonxreis yazdı:selamın aleyküm arkadaşlar.
bu akşam 21.00 de solucan ve iflis kesilecektir grv olan estergonlar carlarını hazır etsinler iyi oyunlar

Reis iş başında :)
BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ
uLeMa
KADI
<Estergon Ailesi>
Kullanıcı avatarı
Siouxanubis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Siouxanubis »

bu akşam 21.00 de solucan ve iflis kesilecektir grv olan estergonlar carlarını hazır etsinler iyi oyunlar
Tamamdır Reisim.
20:00 gibi online olurum.
EstergoNxReaktöR
EstergoNxAnubiS
Estergonxobivan
Kullanıcı avatarı
intikamatesi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: <Estergon>

Mesaj gönderen intikamatesi »

Müdürüm sizde şu listeyi güncelleseniz diyorum :D
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
sercan61
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen sercan61 »

reisim ben buyuk bı ıhtımalle oyunda olamam ama butun carlARIN solucan gorevı var sen gırer halledersın artık :D :D
Kullanıcı avatarı
Ocipres
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ocipres »

Yalçın(Reaktör),

Ne biçim bir zihniyete sahipsin bilemem.Solucanda bir tartışma olmuş.Tartışma yaptığınız tarafla beraber orda susturulmuş vaziyette yardıma gelmişim.Konuyla, tartışmayla bir haber hiçbirşeyden haberim yokken 'bu kışkırtmayı kim çıkartıyor biliyorum' deyip sözüm ona sizin ordakilere beni işaret edip adres gösteriyorsun.

Sen zavallı birisin Yalçın.Bunu söylediğin kişilerle bir dava peşindeyken ben varımı yoğumu ortaya koyarken sen iki üç çöpü sensiz harcanacak diye esirgiyordun.Senin çapın belli kardeşim.Kendini bozmandanda belli.Konuyu başka yerlere götürmeden bir yerde gönüllere taht kurmayı becermek istiyorsan o gönüllerde başkalarını kovmaya çalışma kendin yeralmaya çalış olurmu.Beraber vakit geçirdiğim insanlara hainlik benim işim değil.Seninde olmasın.Ocipres ismi heryerde ama heryerde aslandır.Haddini bil sakın cevap yazmayada kalkma bu güzel lonca forum sayfasını kafana geçirmeyeyim.

Ocipres
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."
Kullanıcı avatarı
EsTeRGoNxRss
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: <Estergon Ailesi>

Mesaj gönderen EsTeRGoNxRss »

seLamın Aleyküm YENİ loncamın Saygı Değer üyeLeRi...
Göster
< Estergon Ailesi >
Resim
Resim
Karekter Resimleri Detaylı.Göster
Kullanıcı avatarı
Siouxanubis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Fikret; (Ocipres)
Öncelikle üyesi olmuş olduğun Estergon Ailesinden uygunsuz hareketle (Diğer Kurucu Üyeleri Küçümseme ve Aşağılama ) yüzünden çıkartılmış olduğunu hatırlatarak bu yazının bu sayfada olmasının alakasız olduğunu düşünerek yazıma başlamak istiyorum.
Ne tesadüftür ki lonca sayfamızda solucan kesimi saati veriliyor görevi olan aile üyelerinin görevini yapabilmek için bunu da sabahtan lonca liderimiz forum üzerinden yayınlıyor ve bir bakıyoruz ki Fikret orda. Yanında konudan haberi olmayan diğer teşkilat oyuncularını organize etmiş biçimde. Bu biraz düşündürücü. Niyet bariz belli.
Çöp konusuna gelince Sen banka önünde oturuyorken biz çöp kovalıyorduk sayende Junon da vermiş olduğun deha üstü fikirler ile 80-90 kudret içip çıkıyorduk ki bu ayrı bir skandal bu konudan bahsetmek dahi istemiyorum.
Çap konusuna gelince bilmiyorum ölçü birimin nedir fakat benim kullandığım ölçü birimi ile senin kullandığın ölçü birimi arasında sanıyorum farklılıklar söz konusu. Bu konuda seni eğitmeye niyetim yok. Zira ismin marka olmuş sen kendi iç eğitimini de ayarlamışsındır. Nasıl bir zihniyette marka olduğun konusu da tartışılır diye düşünüyorum sırf bu adam iyi çöp çekiyor diye zamanında loncaya getirdiğin hırsızlardan, Baş fedai ye ayrı takım motorine ayrı takım zır deliye aytı takım dizerek vermiş olduğun taktiklerden,Kadim keserken bizi deha üstü fikirlerin ile yönlendirerek ailenin nerdeyse dağılmasına sebep yaratmandan,”Bu konuyu da ben bilmiyorum bir bilenine danışalım Amerikayı yeniden keşif etmene gerek yok.” DEMEMENDEN belli.
Zavallı konusuna gelince seni Allaha havale ediyorum susturulmuş bi vaziyette 2-3 tane lonca sırf kişisel emellerin yüzünden dağılmış, son üyesi olduğun loncadan atılmış, ortalıkta ona salça buna çamur geziyorsun.
Not: Yazışmaya devam edeceksen yeni bir başlık altında kendi kendi kendine yap diğer aile üyelerini burada tahrik etmene gerk yok isteyine ulaşamayacaksın çünkü.
Not2: Hiçbir aile üyemiz yada yöneticimizin bu konuya cevap yazmasını istemiyorum.
EstergoNxReaktöR
EstergoNxAnubiS
Estergonxobivan
Kullanıcı avatarı
intikamatesi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: <Estergon>

Mesaj gönderen intikamatesi »

Siouxanubis yazdı: Çöp konusuna gelince Sen banka önünde oturuyorken biz çöp kovalıyorduk sayende Junon da vermiş olduğun deha üstü fikirler ile 80-90 kudret içip çıkıyorduk ki bu ayrı bir skandal bu konudan bahsetmek dahi istemiyorum.
kutular üste hahaha :lol: :lol: :lol: :lol: 8-) 8-)
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
Kullanıcı avatarı
Ocipres
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ocipres »

Yeni ileti Siouxanubis 10 May 2011 12:09
Fikret; (Ocipres)
Öncelikle üyesi olmuş olduğun Estergon Ailesinden uygunsuz hareketle (Diğer Kurucu Üyeleri Küçümseme ve Aşağılama ) yüzünden çıkartılmış olduğunu hatırlatarak bu yazının bu sayfada olmasının alakasız olduğunu düşünerek yazıma başlamak istiyorum.

Ne tesadüftür ki lonca sayfamızda solucan kesimi saati veriliyor görevi olan aile üyelerinin görevini yapabilmek için bunu da sabahtan lonca liderimiz forum üzerinden yayınlıyor ve bir bakıyoruz ki Fikret orda. Yanında konudan haberi olmayan diğer teşkilat oyuncularını organize etmiş biçimde. Bu biraz düşündürücü. Niyet bariz belli.
Çöp konusuna gelince Sen banka önünde oturuyorken biz çöp kovalıyorduk sayende Junon da vermiş olduğun deha üstü fikirler ile 80-90 kudret içip çıkıyorduk ki bu ayrı bir skandal bu konudan bahsetmek dahi istemiyorum.
Çap konusuna gelince bilmiyorum ölçü birimin nedir fakat benim kullandığım ölçü birimi ile senin kullandığın ölçü birimi arasında sanıyorum farklılıklar söz konusu. Bu konuda seni eğitmeye niyetim yok. Zira ismin marka olmuş sen kendi iç eğitimini de ayarlamışsındır. Nasıl bir zihniyette marka olduğun konusu da tartışılır diye düşünüyorum sırf bu adam iyi çöp çekiyor diye zamanında loncaya getirdiğin hırsızlardan, Baş fedai ye ayrı takım motorine ayrı takım zır deliye aytı takım dizerek vermiş olduğun taktiklerden,Kadim keserken bizi deha üstü fikirlerin ile yönlendirerek ailenin nerdeyse dağılmasına sebep yaratmandan,”Bu konuyu da ben bilmiyorum bir bilenine danışalım Amerikayı yeniden keşif etmene gerek yok.” DEMEMENDEN belli.
Zavallı konusuna gelince seni Allaha havale ediyorum susturulmuş bi vaziyette 2-3 tane lonca sırf kişisel emellerin yüzünden dağılmış, son üyesi olduğun loncadan atılmış, ortalıkta ona salça buna çamur geziyorsun.
Not: Yazışmaya devam edeceksen yeni bir başlık altında kendi kendi kendine yap diğer aile üyelerini burada tahrik etmene gerk yok isteyine ulaşamayacaksın çünkü.
Not2: Hiçbir aile üyemiz yada yöneticimizin bu konuya cevap yazmasını istemiyorum.
Yazını okudum.

Yukarıda bahsettiğin kişi senin hezeyanından oluşturduğun bir profil.Benim estergondan atıldığımı söylüyorsun.Murat eğerki hala benim bildiğim muratsa önce yüzüne tükürür,sonrada gerçeği buraya yazar.Giriş başı çöp maden verelim diye orataya çıktığunda bizde nevarsa biz veriyorduk.Murata satsın diye çöp alalım diye neler verdiğimide o söylesin sana.Bölgelere gelince.Bölgelerin şu haliyle ilk halini göz önüne getirince bu kıyaslamayı ancak senin gibi insanları, ortamı kendi rahatlığına göre yorum yapıp sonra bunu dert edinenler bu şekilde yorum yapar.Benim gm yakınım yok.Olabilecekler üzerine item topladık.Bumu yanlış olan ).

Solucana gelince.çok değerli arkadaşım zoeys in ashafına 2 liderlik lazımdı geldik yaptık ashafımızıda ürettik.Sen nerde, ben nerde.

Sonuç olarak Estergonlider Murat tan bu iftiralarından, bu yanlış ifadelerinden dolayı suratına tükürmesini bekliyorum.Herkes herşeyi inkar edebilir Murat asla.Bunu yapmasada ben seni hakkettiğin çukura gömerim merak etme.

Ocipres
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."
Kullanıcı avatarı
Siouxanubis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Selamlar;
Aile üyelerimize duyurudur :!:
Bir üst satırdaki konu hk. hiç kimsenin yorum yapmasını istemiyorum.Ailemize ait olan sayfanın bulandırılması maksadı belli olan bir harekettir. Tekrar söylüyorum, hiç kimsenin bu başlık altında bir üstteki konuya yorum yapmasını istemiyorum. Malum şahıs beklediği cevabı alamaycaktır...
EstergoNxReaktöR
EstergoNxAnubiS
Estergonxobivan

“Lonca İletişim” sayfasına dön