Çemberlitaş'a Giriş [ARAŞTIRMA]
Re: Çemberlitaş'a Giriş [ARAŞTIRMA]
İSTANBULFATİHİ araştırman güzel ve mantıklı.İnşşallah anlattığın gibi olur sığınak bitirme süreleridee azalır hem .Mantıklı geldi bana olabilicek birşey.
Dismotixfireman==>KaPTaNYaĞıZ[/center]
İSTANBULFATIHI araştırman için tebrikler kardeşim. Fakat çemberlitaş tanıtım videosunda açık bir alan vardı. Ve o alanın sonunda minare gibi kapıları olan birşey var(tam olarak anlatamadım
) bence oradan gireceğiz bu gösterilen yerlere. Önce o açık alanı geçeceğiz. Sonrada o minare gibi yerden girip buralara dalacağız. Veya tam terside olabilir.
Kim bilir bel ki karşımıza sığınaklar,migrat gibi 2 bölgede çıkabilir
az kaldı inanıyorum bu soruların yanıtını hep birlikte göreceğiz
Kim bilir bel ki karşımıza sığınaklar,migrat gibi 2 bölgede çıkabilir
Tek gerçek ; ölümdür ..!
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
- eseslisemi
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Çemberlitaşa Bence Eminönünden Girilcek
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
- Fuerte
- Loxosceles Reclusa
- Sunucu: Eminönü
Sığınaklar ve migrat her 2 GB'de 15 e grup ağarlayabiliyor . Biri mısır çarşısı biri sivri ada Sakin haritalar sakin bölgeler. Bence serverin kasmaması için sakin bölgeler düşünülecektir diye düşünüyorum.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
atıyorum çemberlitaş 2 buçuk saat sürse sıgınaklarda 1 saat sürse ama benim 3 saat vaktim var bence böyle olmaz adam sıgınaga girmek istemiyosa mecburenmi sokucaksın ama sıgınaklarla çemberlitaş gerçekten bağlantılı çünkü şarapcı beyaz büyücülerle elektirikten filan bahsediyo ve görevler necmi agamda kesiliyor elektirik bölümünde 
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ace Of Spades
Kafamı kurcalayan bir konu var . O da şu çemberlitaş açık bir bölgede ancak GB makinaların olduğu bölge kapalı bir bölge . Sığınaklardan girişi olacağını tahmin ettiğimiz bölge neresi olacak acaba ?
Araştırmalarım devam edecek.
Araştırmalarım devam edecek.
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
- Serserixkratos
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
Efsun oLarak Ne işLicek yazarsanız Sevınırım.
'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Serserixkratos yazdı:Efsun oLarak Ne işLicek yazarsanız Sevınırım.
Hiç kimse bilemez ama şöyle bir şey var GB makinaların element dirençleri yüksek bu yüzden fiziksel işe yarayabilir ve ofansif savaşçı.
- DxNxZ
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Mustafa Kemal Atatürk
Eminönünde ki girişler mantıklı sığınak olursa bazı arkadaşların dediği gibi girmek istemeyeni zorla sokamazsın sakin bir yerden olur gibi ve fiziksel büyü çok kulanılacak kanıt "Çemberlitaş Usulü GB ..... Yüzük" sarı renkli fiziksel item var oyundan biri yansıttı.
Not: "..... " olan yeri unuttum :mrgreen:
Not: "..... " olan yeri unuttum :mrgreen:
Defalarca söylenmiş olabilir fakat yineleyeyim .
Çemberlitaş Sivriadaya benzer zemin yapısıyla ve ağaçlık alanıyla çok benziyor.
Grup bölgeleri gelince biz sadece Miğrat veya Sığınak olarak bilmiyorduk iki bölge olarak geldi.
Bu gelicek olan Grup bölgesi neden iki bölge olmasın. Çemberlitaş & Karaköy mesala
Bu yüzden yeni gelecek olan bölgenin sığınağa benzediği aşikar fakat bekleyelim görelim ...
"Sabır tüm sıkıntıların anahtarıdır doğrudur."
iyi forumlar
Çemberlitaş Sivriadaya benzer zemin yapısıyla ve ağaçlık alanıyla çok benziyor.
Grup bölgeleri gelince biz sadece Miğrat veya Sığınak olarak bilmiyorduk iki bölge olarak geldi.
Bu gelicek olan Grup bölgesi neden iki bölge olmasın. Çemberlitaş & Karaköy mesala
Bu yüzden yeni gelecek olan bölgenin sığınağa benzediği aşikar fakat bekleyelim görelim ...
"Sabır tüm sıkıntıların anahtarıdır doğrudur."
iyi forumlar