İyi dilekte bulunan arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum.
Ayrıca ,
JouRney yazdı:
Ben de ilk başta senin gibi düşünüyordum, Sığınaklar hakkında. Ama sonradan, düşündüm de bir grub bölgesinden diğer bir grub bölgesine girmek pek mantıklı gelmiyor.
Kenan, Motorin gibi Boss yaratıkları keserek tekrar zorlu bi yere girmek? Gerçi Miğrat bölgesinde de Gezgin Şehir var ilerde gelebilecek..
Dediğim gibi bu bölgeden giriş olursa eğer sığınaklarda bulunan yaratıkların canları düşürülüp sayısı azaltılacaktır. Bu yöntemle hem takısı eksik olan oyuncuların takılarını tamamlayıp güçlü bir şekilde , diğer bir bölüme geçecektir.
Gaffar Bey yanına en seçkin elemanlarını alarak Meteor'un batısına doğru gitti.
Cümlesi birçok şeyi ifade ediyor bana ;
Bunlardan 1'nci si girişin ada tarafında olduğu.
Kafamda olan soru işaretlerinden biri centruionun arkasındaki gezgin şehrin ancak ilmin efendileri gaffar bey ve ekibi tarafından yapılabileceği yani onlar teknolojiyi son seviyede kullanıp habislerle savaşmaları için GBM makinalarını yaratan insanlar gezgin şehrin girişinde ışınlayıcı gibi bir yer bulunmakta eğer dikkatli incelerseniz bu teknolojiyi gaffar bey değilde kim yapabilir ?
AhUlanAh yazdı:Gaffar Bey yanına en seçkin elemanlarını alarak Meteor'un batısına doğru gitti.
Cümlesi birçok şeyi ifade ediyor bana ;
Bunlardan 1'nci si girişin ada tarafında olduğu.
Kafamda olan soru işaretlerinden biri centruionun arkasındaki gezgin şehrin ancak ilmin efendileri gaffar bey ve ekibi tarafından yapılabileceği yani onlar teknolojiyi son seviyede kullanıp habislerle savaşmaları için GBM makinalarını yaratan insanlar gezgin şehrin girişinde ışınlayıcı gibi bir yer bulunmakta eğer dikkatli incelerseniz bu teknolojiyi gaffar bey değilde kim yapabilir ?
Meranlar
Bu arada o paragrasın üstündeki yazıyı okursan
o zamanki meteor bölgesinin sirkeci garından balıkçı idrise kadar uzanan kısım olduğunu anlarsın
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz
Yüksek meran teknolojisini zaten meran şehrinde görüyoruz
Gaffar Bey ve ekibinin çalışmalarına devam ettiği bir grup bölgesi olabileceği kanısındayım doğrusu.
"Sığınaklarda felan mutfak yoktu burda yapmışsınız iyi olmuş".
Demek oluyor ki sığınaklara benzer bir yerde bir mücadele vereceğimiz çok açık.
Benim düşüncem sığınakların genişleyeceği içindeki düşman yaratıkların sayısının azaltılıp , kolaylaştırılacağı yönünde. Ancak sizin için bu söylediğiniz şeyi araştıracağımdan emin olabilirsiniz.
Var olan birşeyi genişletmek yeni bir eklenti ismini alacağı kanısında değilim.
Dediğiniz gibi birşey olsa tüm oyuncular için hayal kırıklığı olur.
Yeni bir bölge ve yeni stratejilerin geliştirilebileceği bir yer hem oyun heyecanını arttırır hemde oyuncuların bilgi ve yeteneklerini geliştirmeyi amaç edinir.
Gayet mantıklı geldi bana,olabilir ki olursa da güzel olur.
Emeğinize sağlık.
Konuyla alakasız olarak imzandaki ''Bursa Halkını ve Bursaspor'u Kınıyorum'' yazısına anlam veremedim,geçtiğimiz günlerde yaşanan olayların nedeni Bursa halkı değil aşırı fanatik taraftarlardır.
Bursa halkıyla hiç bir alakası yoktur.
Saygılar.