Boş iş .Hava atıp reklam yapmaktan başka derdiniz yok. O rütbenin bir anlamı olsa meranda sayısız yapan olmuştu
İşte bütün sorunda bu ya . Siz kendinizi değil bırakın da başkaları sizi övsün .Tabi anlayana . Lonca içi gelir düzeyiyle dizdiniz kendinizi zaten Loncaya girmek isteyenden para alanlardan ne beklenir ki . Kabul ediyorum bu sefer ağır konuştum.Kimsenin üzerinden reklam yapacak halim de yok zaten Helper dendiğinde kimine iyi kimine kötü akıllara kazındım ben.
Tek bir cümle öğrenmişsiniz hayatınızı sürdürüyorsunuz ona göre
O karizma rütbe yapmak çok mu zor ? Yapmamamın sebebi gereksiz görmem. 3 yıldızın var diye benden sağlam mısın ? Yada meranda 3 yıldızın var dıye daha çok mu seviliyorsun
Ama sizin gibi kendini beğenmiş bir loncanın itinayla yapabileceği birşey bunlar . Sonx görseller albümü diye konu açmışsınız charlarınızn yerine kendi fotoğraflarınızı koysaydınız da yaşınızı öğrenseydik.Burda sizinle diyaloğa girmem bile sizi adam yerine koyup karşıma aldığım anlamına geliyor ki değmezsiniz aslında.
En büyüklerin dostuda çok olur düşmanıda Sizmisiniz En büyük Şifa Şifa Parasına ws atılır . + Basma gelmeden önce her klasla atardım .Şimdi şifacı savaşçıya karşı zaten hükmen galip .En Büyüklerdenseniz görelim .Kp Karın doyurmuyor gençler.
Bak bunlar senin kavgayı başlatıgın şeyler .sende kafa yokki anlayasın basmıo kafan kavgayı sen çıkardın te g*tün patlayana kadar karizma kasıp sonrada hava atan benmiyim şimdi grursuzluk yapma
Seko'ya gelince ... Senin tek derdin ZeRK İle seni beklemediğin zamanda ve yerde kesmem .Üzülme çocuk ,klandasın ve seni kesmek de benim hakkım.Kabullensen iyi olacak .Ha Birde lonca konusunda aldığın cevabı unutma ve hırsını benden çıkarmaya çalışmaktan vazgeç Çünkü seviyende bi adam değilim
Bu lafınada şunu söleyem sen hakketen benim seviyemde degilsin sen ztn gelemessin D D
Ben Sadece Manıckıng bu rutbeyı yaptığında kp artırıcı yoktu dedım . Aleyhinize yorumlayıp Konuyu tartışma platformuna dönüştüren sizlersiniz. İstersen 1. sayfaya dön bak . Size bir atıfta bulunmadım bile .Ama var bir derdiniz ki hemen olayı büyütüp tartışmaya başladınız . Bu da sizin karakterinizi bir bir serdi ortaya .
Boş iş .Hava atıp reklam yapmaktan başka derdiniz yok. O rütbenin bir anlamı olsa meranda sayısız yapan olmuştu
İşte bütün sorunda bu ya . Siz kendinizi değil bırakın da başkaları sizi övsün .Tabi anlayana . Lonca içi gelir düzeyiyle dizdiniz kendinizi zaten Loncaya girmek isteyenden para alanlardan ne beklenir ki . Kabul ediyorum bu sefer ağır konuştum.Kimsenin üzerinden reklam yapacak halim de yok zaten Helper dendiğinde kimine iyi kimine kötü akıllara kazındım ben.
Tek bir cümle öğrenmişsiniz hayatınızı sürdürüyorsunuz ona göre
O karizma rütbe yapmak çok mu zor ? Yapmamamın sebebi gereksiz görmem. 3 yıldızın var diye benden sağlam mısın ? Yada meranda 3 yıldızın var dıye daha çok mu seviliyorsun
Ama sizin gibi kendini beğenmiş bir loncanın itinayla yapabileceği birşey bunlar . Sonx görseller albümü diye konu açmışsınız charlarınızn yerine kendi fotoğraflarınızı koysaydınız da yaşınızı öğrenseydik.Burda sizinle diyaloğa girmem bile sizi adam yerine koyup karşıma aldığım anlamına geliyor ki değmezsiniz aslında.
En büyüklerin dostuda çok olur düşmanıda Sizmisiniz En büyük Şifa Şifa Parasına ws atılır . + Basma gelmeden önce her klasla atardım .Şimdi şifacı savaşçıya karşı zaten hükmen galip .En Büyüklerdenseniz görelim .Kp Karın doyurmuyor gençler.
xHeLPeR yazdı: Susmak en iyi cevap ama atılan lafa susacak kişilikte te değilim ne yazık ki .
Reverence yazdı:helper söylüyorsun ya reverencenin savaşçılarla ws attığınımı gördün diye ben Hanedanx loncasına girmeden önce beni hangi savaşçı kesebiliyordu veya kim parasına ws teklif edebiliyordu laf olsun diye konusma kardeşim kendini küçük düşürürsün sadece
Ben Seni şimdiye kadar adı duyulmuş hiçbir savaşçıyla ciddi ws attığını duymadım . Susturunla atıordun öylesine arada onun sonuçlarını da biliyorsun zaten . Savaşçıya göre değilim şifacı ws cisiyim diyordun .Ve +basma geldiği günde bölgeye ''Arkadaşlar bi süre ws atmıyorum artık.'' diye pm geçtin. Laf olsun diye konuşmuyorm . Sana karşı bi tavırda almıyorm .Bu Konuda adının geçmesi tamamen bir talihsizlik
İsmi duyulmuş savascılarlamı attın ? yoksa yalakalık yaptığın adamlarlamı buna bir açıklık getir
bilmediğin adam hakkında bile yorum yazıp , sonra ters tepki alınca biraz dönmüşsün 70 derece kadar tek şfai kesen ben değilim , ama benim gibi kesen benden baska yok emin ol ecelle şifaya dalıp işini şansa bırakan değilim , yeteneklerimide dirençlerimide itemlerimide ona göre dizerim kaytarma sözümün arlasındayım tamamde ben hemn çıkarayım latif hemde ışık sız urban setli çara
çok vs atıp para kaznamışsındır yenisini eklersin , hadi olumlu cevap bekliyorum
Öncelikle Merhaba , bu tür konularda bu tür tartışmalara cevap dahi yazmazdım ama bazıları sınırını gerektiğinden fazla aştı.
Helper naptığını çözmeye çalışıyorum ama olmuyor .Madem rütbe senin için önemli değil bu tür konulara yorum yapmaya neden devam ediyorsun , bize laf atıp prim yapmaya , meşhur olup adını duyurmaya felanmı çalışıyosun.Madem biz hiçbişeyiz senin için öyle davranki dediklerinle yaptıkların birbirini tutsun.Bunun bir oyun olduğunu unutuyosun sanırım.Konu rütbeden açıldı ws'ye çekildi neden acaba ? Ben şu kadar güçlüyüm , bu kadar güçlüyüm bu konuyu biraz düşün derim ( Aslında sana bi ipucuda verebilirim yukarıda yazdığım ; "Madem rütbe senin için önemli değil bu tür konulara yorum yapmaya neden devam ediyorsun , bize laf atıp prim yapmaya , meşhur olup adını duyurmaya felanmı çalışıyosun " Tıpa tıp uyuyor dimi :?: ) .
Bana , SoNx'lere laf atarken 2 kere düşün bence , şuanki durumun anca kendini ws'lerde güçlü göstermeye çalışıp reklam yapma gibi duruyor ve kendini " bence " yeterince küçük düşürüyosun .
xHeLPeR yazdı: Susmak en iyi cevap ama atılan lafa susacak kişilikte te değilim ne yazık ki .
Reverence yazdı:helper söylüyorsun ya reverencenin savaşçılarla ws attığınımı gördün diye ben Hanedanx loncasına girmeden önce beni hangi savaşçı kesebiliyordu veya kim parasına ws teklif edebiliyordu laf olsun diye konusma kardeşim kendini küçük düşürürsün sadece
Ben Seni şimdiye kadar adı duyulmuş hiçbir savaşçıyla ciddi ws attığını duymadım . Susturunla atıordun öylesine arada onun sonuçlarını da biliyorsun zaten . Savaşçıya göre değilim şifacı ws cisiyim diyordun .Ve +basma geldiği günde bölgeye ''Arkadaşlar bi süre ws atmıyorum artık.'' diye pm geçtin. Laf olsun diye konuşmuyorm . Sana karşı bi tavırda almıyorm .Bu Konuda adının geçmesi tamamen bir talihsizlik
işte sen duymamışsın ben loncada olmadığım zamanlar nerelerdeydin peki ben susturunla attığım ws lerde zaten savaşçıya karşı olan itemlerimi satmıştım loncaya giriceğim için söylediğim gibi herşeyi bilip bilmeden konusma sadece rezil olursun su lafıda öğren istersen biliyorsan konus adam sansınlar bilmiyorsan sus delikanlı sansınlar...
Helper ben Megax loncasında iken 20 m na attıgımız ve 5*0 kazandığım ws yi ne cabuk unuttun ? Reverence bu serverin en iyi şifacısıdır ve Hanedanx loncasına girmeden Lodos klanında ışık seti olan pek çok savaşçıyı kesti sen Arz klanından bunları bilemessin . Son günlerde seni cok prim meraklısı olarak görüyorum laf dalaşları kendini en güçlü yapma egoları filan bu senin isteğinle olacak birşey degil . Konuyu boşa kirletme.
ikvoyuncusu2008 yazdı:Öncelikle Merhaba , bu tür konularda bu tür tartışmalara cevap dahi yazmazdım ama bazıları sınırını gerektiğinden fazla aştı.
Helper naptığını çözmeye çalışıyorum ama olmuyor .Madem rütbe senin için önemli değil bu tür konulara yorum yapmaya neden devam ediyorsun , bize laf atıp prim yapmaya , meşhur olup adını duyurmaya felanmı çalışıyosun.Madem biz hiçbişeyiz senin için öyle davranki dediklerinle yaptıkların birbirini tutsun.Bunun bir oyun olduğunu unutuyosun sanırım.Konu rütbeden açıldı ws'ye çekildi neden acaba ? Ben şu kadar güçlüyüm , bu kadar güçlüyüm bu konuyu biraz düşün derim ( Aslında sana bi ipucuda verebilirim yukarıda yazdığım ; "Madem rütbe senin için önemli değil bu tür konulara yorum yapmaya neden devam ediyorsun , bize laf atıp prim yapmaya , meşhur olup adını duyurmaya felanmı çalışıyosun " Tıpa tıp uyuyor dimi :?: ) .
Bana , SoNx'lere laf atarken 2 kere düşün bence , şuanki durumun anca kendini ws'lerde güçlü göstermeye çalışıp reklam yapma gibi duruyor ve kendini " bence " yeterince küçük düşürüyosun .
QMCERDEMQ yazdı:Helper ben Megax loncasında iken 20 m na attıgımız ve 5*0 kazandığım ws yi ne cabuk unuttun ? Reverence bu serverin en iyi şifacısıdır ve Hanedanx loncasına girmeden Lodos klanında ışık seti olan pek çok savaşçıyı kesti sen Arz klanından bunları bilemessin . Son günlerde seni cok prim meraklısı olarak görüyorum laf dalaşları kendini en güçlü yapma egoları filan bu senin isteğinle olacak birşey degil . Konuyu boşa kirletme.