YaNLIZSavaŞÇII (kadir)

SoNxLaZ (abdullah abi )
Manicking kardeşimizi aradım ama bulamadım D D
3 YILDIZ PEMBE ARKADAŞLARIMIZ VE MERANDA EN YÜKSEK RÜTBELER ...
xHeLPeR yazdı:Manicking o rütbeyi yaptığında kp artırıcı yoktu![]()
Sakin olaNaRcHy yazdı:Ne yani biz kp artırıcı ile yaptık bizimki rütbe değil, bizimki emek değil öylemi. Peh davulun sesi uzaktan hoş gelir madem artık kp artırıcı var buyrun o zman kolaysa sizde kasın bizde görelim.
Onlar anca konuşmasını bilir ÜnaL'ım.aNaRcHy yazdı:Ne yani biz kp artırıcı ile yaptık bizimki rütbe değil, bizimki emek değil öylemi. Peh davulun sesi uzaktan hoş gelir madem artık kp artırıcı var buyrun o zman kolaysa sizde kasın bizde görelim.
ikvoyuncusu2008 yazdı:Onlar anca konuşmasını bilir ÜnaL'ım.aNaRcHy yazdı:Ne yani biz kp artırıcı ile yaptık bizimki rütbe değil, bizimki emek değil öylemi. Peh davulun sesi uzaktan hoş gelir madem artık kp artırıcı var buyrun o zman kolaysa sizde kasın bizde görelim.İcraat yapanını göremedim bi türlü.
Manicking dediğiniz adam 4-5 ayda yaklaşık 20 , belkide daha fazla çarla yaptı o rütbeyi.Ben ise 8 çarla ilk 750 bini 1 ayda , 4 çarla ikinci 750 bini 1 ayda , ilkten 4 , sonradan 8 çarla ise en son 2,5 m'yi 1,5 ayda yaptım.
Naylon işine çok kolay diyenleri meydanda görmek isteriz...
İyi ForumLar.
Haklısın kardeşim. Ayrıca tartışma amaçlı söylemedim Manicking'i de tanıyorum YaLNıZSavaŞÇII'yı da.. İkiside çok sevdiğim değer verdiğim insanlardır. Fakat kızdığım nokta onca emek dışardan bakanlara çok basit gözüküyor sadece bu. Ama Serkan haklısın Meran gelişiyor mareşali de çıkarıcaz emin ol.ikvoyuncusu2008 yazdı:Onlar anca konuşmasını bilir ÜnaL'ım.aNaRcHy yazdı:Ne yani biz kp artırıcı ile yaptık bizimki rütbe değil, bizimki emek değil öylemi. Peh davulun sesi uzaktan hoş gelir madem artık kp artırıcı var buyrun o zman kolaysa sizde kasın bizde görelim.İcraat yapanını göremedim bi türlü.
Manicking dediğiniz adam 4-5 ayda yaklaşık 20 , belkide daha fazla çarla yaptı o rütbeyi.Ben ise 8 çarla ilk 750 bini 1 ayda , 4 çarla ikinci 750 bini 1 ayda , ilkten 4 , sonradan 8 çarla ise en son 2,5 m'yi 1,5 ayda yaptım.
Naylon işine çok kolay diyenleri meydanda görmek isteriz...
İyi ForumLar.