ıtem nedır bılmıyordum ne bulursam ısportacıya satıyordum
bı gun kasarken bırını gordum 9bın felen vuruyordu sordum sen vıp mısın dıye yok ben almanım dedı dalga gecıyo sandım sonra bana ıtem ı anlattı
oyuna basladıgımdan 1*2 yıl sonra ogrendım ıtemın ne oldugunu eskıden cafe de oynadıgımdan pek fazla bılmıyordum oyunu
Birisi Mevlana'ya:
-"Sen ne biçim Müslümansın, dinin de bir izzeti var.
Müslüman'a gel, Yahudi'ye gel, Mecusi'ye gel,
Tövbeni bozsan yine gel.. Olur mu öyle şey!!".
Mektubu okuyan Mevlana şu cevabı göndermiş;
-"Sen de gel..".
-İlk başladığımda camiden çıkmıştım sonra oyundan çıktım bir süre sonra tekrar girdim.Adamlara ne yapmam lazım dedim Agaha git dediler 2 saat Agahı aradım sonunda biri gösterdi
-Ağır/Hafif silahın ne olduğunu bilmediğimden ıslık çalanı alınca hasarı çok az deyip işportaya satmıştım :mrgreen: Ayrıca Islık Çalan'ı "Işık Çalan" diye okumuştum
-İlk büyücümü açtığımda büyü atmayı bilmediğimden fare görevini farelere dalarak yapmıştım.Sonra büyücüler çok zor kesiyor demiştim
-10 dk içinde Recep Dayı'yla konuş görevinde önceden Recep Dayı'yı görmeme rağmen yerini hatırlamayıp 10 dkda bulamamıştım
SeiGNeuR yazdı:Konu gercekten Cok super surukleyici cok guldum
Bende Kisaca Kendi Animi anlatayim
Ikv Benim Ilk Online Oyunumdu ve Oyuna Basladigimda Hic bir sey bilmiyordum Cantalari falan bile ama Daha Kotusu Oyun Ilk basladiginda sunucularin yerleri devamli degisiyordu ve ben sunucu secildigini bilmeden oyunu her actigimda baska sunucuda oynuyordum ve kastigim car olmadigini gorunce calindi galiba diyip tekrar kasamaya basliyordum taki 2. kez kuklaci sunucusundaki carimi gorunce anladim ve orada kalmaya karar verdim
Cidden dediğiniz bu olayla çok karşılaşmış oyuncular
Bende hiç olmadı belkide önceden online oyun bilgim olduğu içindir.
Buna benzer bir olayda benim başıma geldi yaklasık 4 yıl önce arkadaşım ve ben İkv yi keşfettik ve başladık.Oyuna giriyorduk oyna diyip o zamanlar tabi birtek mynet var.neyse konumuza dönelim oynaya basıyorduk direk giriyorduk.Ben arkadaşıma telefondan şöyle dedim ''Lan gel şurda yaşlı adam var oraya gel'' oda bana ordayım ben zaten dedi.ve böyle 1 saate yakın zaman kaybetti.Sonradan ben çıktım oyundan söverek girerken baktım eminönü falan yazıyor sonra söledim arkadaşıma lan biz farklı şeylere giriorz ondanmıdır acaba diye ikimiz aynı anda eminönünü seçtik girdik baktık oldu o an kendimden geçtim boşuna 1 saat zaman harcamıştık ve eminönünde kalmaya karar verdik sonradan kuklacı açıldı ve oraya transfer olduk
bende ilk olarak oyuna başladığımda agah bana j. ali ile konuş diyince o nerede diye agahla konuşmaya çalışmıştım.birde herkez gibi kızgın kumu zor bulmuştum.uçağın ordaki yerlerde kızgın kumu aramaya çalışmıştım.birde ilk klana girdiğimde herkes beni kesiyor şaşırmıştım.çünkü oyun açıklamasında oyuncular birbiriyle savaşamaz diyordu bende hilemi kullanıyorsunuz diye millete kızmıştım
Oyuna İlk basladım Arkadasım Yardımcı Oldu saolsun.Salona Gidebilcek İçin Haftalarca Ugrasmıstım..30 level oldum o kadar sevincliydimki Karakterim Calındı Hayata Küstüm
Bölgeden Islık Çalan yansıttıkları zaman acaba ıslığı nasıl çalıyorlar nası bir ses çıkıyor diye düşünürdüm Sonra phı. görevini yaptım ve Islık Çalan hafif bir silah olduğunu öğrendim 25 levele kadar hiç bir toplamaya vermemiştim bir baktım 50 tane puan oh be dedim dağıttım karışık
Ve ilk başladığım zaman sunucu olayını bilmiyordum Sürekli yeni karakter açıyordum ve hep kaydetmeyi unuttum heralde diye üzülüyordum bir saat oyunu kaydetmeyı aramıştım
Zamanında mısır çarsısına girdiydim işporta için. Dandirik itemleri satarken yanlıslıkla keten pantolonu giyip serverde tek olan klaks meteor şifacı pantolonunu satmışım herhalde. Mısır carsısından cıktıgımda itemi bulamayıp, girip cıktıktan sonra kayboldu diye yönetime başvurmuştum oyun hatası diye. Hala bir sonuç yok. Acaip koymuştu o iş bana