ANKA OLARAK SUNUCU ARASI TAŞINMAYA KARŞIYIZ
Re: ANKA OLARAK SUNUCU ARASI TAŞINMAYA KARŞIYIZ
ANKA HALEN DAHA İNSANLAR İÇİN MADENDEN PARADAN ÖNCE GELEN ŞEYLERİN OLDUĞU HALEN DAHA OYUNDAN ZEVK ALINABİLİNEN VE ÇOK GÜZEL BİR ORTAMIN OLDUĞU BULUNDUĞU YERDİR.. BENCE ANKA BU TRANSFER OLAYINDAN HARİÇ TUTULMALI...
Gakgoşbey
Anka güzel bir sunucu olabilir fakat her sunucuya ayrı mı yenilik çıkaracaklar ?
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
atabey yazdı:Anka güzel bir sunucu olabilir fakat her sunucuya ayrı mı yenilik çıkaracaklar ?
brader bize tek zararları boş konuşmaları asıl zararları size adamlar ankada maden çekip sizin sunucunuzda satacak.Sen bilirsin.
50 TL gibi bir fiyata 2 kez maden için aktarım yapmak çok mantıksız değil mi ? Hemde 50 X 2 den 100 TL.
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
kesinlikle kendimi ankadaki kardeşleirmin yerine koyunca haklı olduklarını anlayabilyorum. Tam destekBEYAZATLI yazdı:Beyaz Köşk'te oynamama rağmen Anka'daki arkadaşlarıma destek veriyorum. Bunun ücretlendirilmesi caydırıcı olmalı !

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

ankadakiler yaşadı aslındaCanceazi yazdı:kesinlikle kendimi ankadaki kardeşleirmin yerine koyunca haklı olduklarını anlayabilyorum. Tam destekBEYAZATLI yazdı:Beyaz Köşk'te oynamama rağmen Anka'daki arkadaşlarıma destek veriyorum. Bunun ücretlendirilmesi caydırıcı olmalı !

Dun aksam vakitleinde bi ugrayim dedim 15 seviye onceden actigm karakterimle bi gezdim 15-20 seviye charlar akikler sibiralilar yansitiyor yeni basladim diyor bu daha baslangic 2 gunde 85 menekse cektini idda eden var yaknda gorucez bence ankacilar madem bu durumdan rahatsiz oturup bir maden fiaati belirlesinler acsinlar foruma konu bizden bu kadara aldilar arkadas uyanik olun kazik yemegin diye
Bu konuda endişe etmenize gerek yok, sunucular arası transferi sadece ihtiyaç duyan oyuncularımız yapacaktır. Şu ana kadar başka sunucudan Anka'ya transferde olmamıştır zaten.
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
başka sunucudan aktarıma gerek yok.sıfırdan bir çar açıp bir günde rahatlıkla 30-35 level olabilir.bu levelde eminönünden menekşe akik sibiryalı meteordan şelit çekebilir.hatta adaya gidip maden çekebilir.kısacası çekmediği maden olmaz.çektiği madenlerden sonra aktarım isteyebilir.Lathander yazdı:Bu konuda endişe etmenize gerek yok, sunucular arası transferi sadece ihtiyaç duyan oyuncularımız yapacaktır. Şu ana kadar başka sunucudan Anka'ya transferde olmamıştır zaten.
bende arkadaşlara destek veriyorum.kısa sürede olsa ankada oynadım ve oradaki dosluk ve yardımlaşmanın kalitesi başka bir yerde yok.bu aktarım olayı ankanın dışında gerçekleşmeli.oradaki ortamın bozulmaması için en azından bunu yapabilirsiniz.hemde bu olay serverlerin piyasasına müdahele edecektir.
Hayat tek başına mücadele sanatıdır.
Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!!
Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.
Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!!
Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.