ANKA OLARAK SUNUCU ARASI TAŞINMAYA KARŞIYIZ

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Gakgos
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Anka

Re: ANKA OLARAK SUNUCU ARASI TAŞINMAYA KARŞIYIZ

Mesaj gönderen Gakgos »

ANKA HALEN DAHA İNSANLAR İÇİN MADENDEN PARADAN ÖNCE GELEN ŞEYLERİN OLDUĞU HALEN DAHA OYUNDAN ZEVK ALINABİLİNEN VE ÇOK GÜZEL BİR ORTAMIN OLDUĞU BULUNDUĞU YERDİR.. BENCE ANKA BU TRANSFER OLAYINDAN HARİÇ TUTULMALI...
Gakgoşbey
atabey
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen atabey »

Anka güzel bir sunucu olabilir fakat her sunucuya ayrı mı yenilik çıkaracaklar ?
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

atabey yazdı:Anka güzel bir sunucu olabilir fakat her sunucuya ayrı mı yenilik çıkaracaklar ?

brader bize tek zararları boş konuşmaları asıl zararları size adamlar ankada maden çekip sizin sunucunuzda satacak.Sen bilirsin.
atabey
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen atabey »

50 TL gibi bir fiyata 2 kez maden için aktarım yapmak çok mantıksız değil mi ? Hemde 50 X 2 den 100 TL.
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

BEYAZATLI yazdı:Beyaz Köşk'te oynamama rağmen Anka'daki arkadaşlarıma destek veriyorum. Bunun ücretlendirilmesi caydırıcı olmalı !
kesinlikle kendimi ankadaki kardeşleirmin yerine koyunca haklı olduklarını anlayabilyorum. Tam destek
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
xToKeRx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen xToKeRx »

Canceazi yazdı:
BEYAZATLI yazdı:Beyaz Köşk'te oynamama rağmen Anka'daki arkadaşlarıma destek veriyorum. Bunun ücretlendirilmesi caydırıcı olmalı !
kesinlikle kendimi ankadaki kardeşleirmin yerine koyunca haklı olduklarını anlayabilyorum. Tam destek
ankadakiler yaşadı aslında :D eskiden maraton bi hayat vardı orda ankada oynarken bölgeden en fazla 3 kişiyle birden sohbet ettiğimi bilirim eskiden klan savaşları yoktu ama tabi üstünü ful dizen anka oyuncuları maden çekmek için aktarılan kp charlarıyla baya bi kp kasarlar sanırım :D tabi olumsuz olarak ordaki düzen ve saygının yok olucağı çünkü orda oynarken madende başkasını görünce kolay gelsin der geçerdik ama şimdi madeni çekemeyen gidicek klana giricek madendeki adamı kesicek tatsızlık çıkıcak .
Resim
Kullanıcı avatarı
xsercanx
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xsercanx »

Dun aksam vakitleinde bi ugrayim dedim 15 seviye onceden actigm karakterimle bi gezdim 15-20 seviye charlar akikler sibiralilar yansitiyor yeni basladim diyor bu daha baslangic 2 gunde 85 menekse cektini idda eden var yaknda gorucez bence ankacilar madem bu durumdan rahatsiz oturup bir maden fiaati belirlesinler acsinlar foruma konu bizden bu kadara aldilar arkadas uyanik olun kazik yemegin diye
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Lathander »

Bu konuda endişe etmenize gerek yok, sunucular arası transferi sadece ihtiyaç duyan oyuncularımız yapacaktır. Şu ana kadar başka sunucudan Anka'ya transferde olmamıştır zaten.
İKV'den Haberdar Olun!

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Kullanıcı avatarı
kargasa
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen kargasa »

Lathander yazdı:Bu konuda endişe etmenize gerek yok, sunucular arası transferi sadece ihtiyaç duyan oyuncularımız yapacaktır. Şu ana kadar başka sunucudan Anka'ya transferde olmamıştır zaten.
başka sunucudan aktarıma gerek yok.sıfırdan bir çar açıp bir günde rahatlıkla 30-35 level olabilir.bu levelde eminönünden menekşe akik sibiryalı meteordan şelit çekebilir.hatta adaya gidip maden çekebilir.kısacası çekmediği maden olmaz.çektiği madenlerden sonra aktarım isteyebilir.

bende arkadaşlara destek veriyorum.kısa sürede olsa ankada oynadım ve oradaki dosluk ve yardımlaşmanın kalitesi başka bir yerde yok.bu aktarım olayı ankanın dışında gerçekleşmeli.oradaki ortamın bozulmaması için en azından bunu yapabilirsiniz.hemde bu olay serverlerin piyasasına müdahele edecektir.
Hayat tek başına mücadele sanatıdır.
Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!!
Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön