Öncelikle ölen arkadaşa Allah'tan rahmet yakınlarınada sabır diliyorum. Bir sağlık çalışanı olarak konunun ne kadar hasas olduğunu bir kez daha belirtmek isterim. Bu tür illet hastalıklarla mücadele etmenin ne kadar zor olduğunu bizzat yaşadığım için daha iyi biliyorum.Allah herkesin yardımcısı olsun.
elimden geleni yapacağımdan vede yaptığımdan emin olun.
SAYGILARIMLA....
LÖSEV[Destek VER]
- Titxaybala
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: LÖSEV[Destek VER]
Titxaybala - Titxdenizkızı - Göksu
T.İ.T Loncaları Başkanı

Sen nekadar bilirsen bil, senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.
T.İ.T Loncaları Başkanı

Sen nekadar bilirsen bil, senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.
JuSTLoV yazdı:Merhaba,
İki gün önce canım gibi sevdiğim arkadaşım lösemi hastalığından hayata gencecik yaşta göz yummuştur.Bu üzüntüyü başkalarıda yaşamasın lütfen sizde LÖSEV e destek verin lösemi hastası çocuklara bağışta bulunun.
Bazı üyeler bu konuyu okumadan geçecek ama Duyarlı arkadaşlarım kesin vardır.Ya siz onların yerinde olsaydınız...daha 19 yaşında gençliğinin baharında olan kız arkadaşım gibi her geçen gün bu hastalıktan insan ölüyor.Sende bağış yap!bu kayıplara son ver...
PTT ŞUBELERİNDEN BAĞIŞ OLANAĞI
Türkiyenin her köşesindeki PTT şubelerinden 120660 nolu posta çeki hesabına bağış yapabilirsiniz.
Ayrıca online bağış;https://www.losev.org.tr/bagis/bagis.aspx
Üzüldüğümü dile getirmek istiyorum beni üzen ve sarsan olayların başında genç yaşta aramızdan ayRILIP göçüp gitmesi beni çok üzüyor inş. böyle bir hastalık ortadan kalkarda çocuklarımız gençlerimiz derin bir nefes alır.
Türkiyenin her köşesindeki PTT şubelerinden 120660 nolu posta çeki hesabına bağış yapabilirsiniz.

Herkez ikv oynar herkez güçlü olabilir herkez bişeyleri başarabilir herkez kahramanda olur Fakat herkez BİR **PAŞA** OLAMAZ
*RoAşK*
Para bagisinin yani sira kan ve trombosit bagisida yapabilirsiniz trombosit kanin pihtilasmasini saglayan bir maddedir losemi hastalarinin kaninda trombosit maddesi uretilemediginden kan pihtilasamiyor.kan ve trombosit bagisi yaparakta hayat kurtarabilirsiniz.
Merhabalar ;
Öncelikle yakın çevremizde karşılaştığımız bir hastalığı gündemde tutmak,bilgilendirmek,yardımda bulunabilmek adına açtığın konu adına teşekkürlerimi sunar,arkadaşına ve bu hastalıktan ebediyete intikal eden tüm din kardeşlerimize Allah'tan rahmet dilerim.Mekanları cennet olur inşallah.
Hastahanelerde bu hastalıkla boğuşan binlerce insan varken bizim evimizde günümüzü gün etmemiz acaba ne kadar insanca bir davranış ?
Gerek sosyal paylaşım sitesi profilimde gerek toplu ortamlarda bu konuyu dile getireceğimden emin olabilirsin.
Allah (c.c) ölmüşlerimize rahmet ,kalanlarımıza da hidayet ve ebedi hayat için kurtuluşlar ihsan etsin .Amin
Öncelikle yakın çevremizde karşılaştığımız bir hastalığı gündemde tutmak,bilgilendirmek,yardımda bulunabilmek adına açtığın konu adına teşekkürlerimi sunar,arkadaşına ve bu hastalıktan ebediyete intikal eden tüm din kardeşlerimize Allah'tan rahmet dilerim.Mekanları cennet olur inşallah.
Hastahanelerde bu hastalıkla boğuşan binlerce insan varken bizim evimizde günümüzü gün etmemiz acaba ne kadar insanca bir davranış ?
Gerek sosyal paylaşım sitesi profilimde gerek toplu ortamlarda bu konuyu dile getireceğimden emin olabilirsin.
Allah (c.c) ölmüşlerimize rahmet ,kalanlarımıza da hidayet ve ebedi hayat için kurtuluşlar ihsan etsin .Amin
- JuSTLoV
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Wan Te D
Bu gün Arkadaşımızın Kayıbının 1.Perşembe Mevlûdü verildi.El-Fatiha okumanızı dilerim.Ayrıca Lösev'e bağışlarımızı esirgemiyelim arkadaşlar.
JuSTLoV{e}
Kusursuz AŞK

Kusursuz AŞK

- MaSGeRBeYSs
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- relaxveyaefendy
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Öncelikle İKV ' den biri olarak ..Kaybını Anlıyorum ALLAH ' tan sabır diliyorum .Gerekli desteği her gören verecektir UMUYORUM..
Ferhat

çalındı ve silindi YÖNETİM DEN CEVAP YOK !!!!!!
ÇALANDA SÖYLEMİYOR !
! AMACIN NE DESTEK TAKIMI.. İLETİŞİM FORMU ' NU DOLDURDUM !
ÖZEL MESAJ ALAYIM !!!
ADANA DEMİR SPOR *

çalındı ve silindi YÖNETİM DEN CEVAP YOK !!!!!!
ÇALANDA SÖYLEMİYOR !
! AMACIN NE DESTEK TAKIMI.. İLETİŞİM FORMU ' NU DOLDURDUM !
ÖZEL MESAJ ALAYIM !!!
ADANA DEMİR SPOR *
- fatihgencerler
- Cin Avcısı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Raiders of Anatolia
JuSTLoV yazdı:Merhaba,
İki gün önce canım gibi sevdiğim arkadaşım lösemi hastalığından hayata gencecik yaşta göz yummuştur.Bu üzüntüyü başkalarıda yaşamasın lütfen sizde LÖSEV e destek verin lösemi hastası çocuklara bağışta bulunun.
Bazı üyeler bu konuyu okumadan geçecek ama Duyarlı arkadaşlarım kesin vardır.Ya siz onların yerinde olsaydınız...daha 19 yaşında gençliğinin baharında olan kız arkadaşım gibi her geçen gün bu hastalıktan insan ölüyor.Sende bağış yap!bu kayıplara son ver...
PTT ŞUBELERİNDEN BAĞIŞ OLANAĞI
Başınız sağolsun .
çArşı Lösemiye de kArşı !
çArşı Lösemiye de karşı !
28 Mayıs C.tesi Uluslararası Lösemili Çocuklar Haftası çerçevesinde LÖSEV'in düzenleyeceği organizasyona çArşı Ankara olarak atkılarımızla, formalarımızla katılarak hem lösemili kardeşlerimize moral ve destek verecek hemde her türlü sosyal olayda ön planda olan büyük taraftarımıza yakışan sorumluluğu yerine getireceğiz !
Etkinlikler çerçevesinde;
...
Esrarengiz numaraları ve nefes kesen şovları ile milyonları şaşkına çeviren Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasından tanıdığımız AREF GHAFOURİ mucizelerini bu kez çocuklarımız için paylaşacak!
Alternatif Rock, Brit Rock, Grunge gibi birçok türden esinlenen ve kendi besteleri de bulunan grup SADE ile Anıtpark’ta Buluşuyoruz.
Dinamik ve eğlenceli sahne performansları ile dikkat çeken grup
DEJA-VU Anıtpark’ta bizlerle.
İnsanın kanını kaynatan yüksek tempolu parçalarında bağlama ve buzuki tınılarını da kullanan DEJA-VU’nun canlı performansını izlemeye davet ediyoruz.
Sende Lösemiye karşı kardeşlerinin yanında olacaksan;
28 Mayıs 2011 C.tesi Saat 11.00'da Anıtkabir Tandoğan Giriş Kapısı Önünde Buluşacağız !
28 Mayıs C.tesi Uluslararası Lösemili Çocuklar Haftası çerçevesinde LÖSEV'in düzenleyeceği organizasyona çArşı Ankara olarak atkılarımızla, formalarımızla katılarak hem lösemili kardeşlerimize moral ve destek verecek hemde her türlü sosyal olayda ön planda olan büyük taraftarımıza yakışan sorumluluğu yerine getireceğiz !
Etkinlikler çerçevesinde;
...
Esrarengiz numaraları ve nefes kesen şovları ile milyonları şaşkına çeviren Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasından tanıdığımız AREF GHAFOURİ mucizelerini bu kez çocuklarımız için paylaşacak!
Alternatif Rock, Brit Rock, Grunge gibi birçok türden esinlenen ve kendi besteleri de bulunan grup SADE ile Anıtpark’ta Buluşuyoruz.
Dinamik ve eğlenceli sahne performansları ile dikkat çeken grup
DEJA-VU Anıtpark’ta bizlerle.
İnsanın kanını kaynatan yüksek tempolu parçalarında bağlama ve buzuki tınılarını da kullanan DEJA-VU’nun canlı performansını izlemeye davet ediyoruz.
Sende Lösemiye karşı kardeşlerinin yanında olacaksan;
28 Mayıs 2011 C.tesi Saat 11.00'da Anıtkabir Tandoğan Giriş Kapısı Önünde Buluşacağız !