Çemberlitaş İncelemesi; 2 !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Kurmay
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Çemberlitaş İncelemesi; 2 !

Mesaj gönderen Kurmay »

http://www.haritalar.net/semtharita/%C4 ... /2373.aspx
Çemberlitaş geldiğinde çıkacak harita bu.Ama Sığınak girişi belli.Eminönünden giriş yapılacak.Giriş ise METEOR yakınlarında bir yer olacak.14 Mayısta göreceğiz.Mükemmel bir araştırma dimi :D :D :D
Resim
Kullanıcı avatarı
xsercanx
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xsercanx »

14 mayis derken ???
Kullanıcı avatarı
Kurmay
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Kurmay »

Mayısın 2.Haftasına gelecek 12-13-14-15-16 Mayıs günlerinden uygun olanı çemberlitaş vaktidir.
Resim
Kullanıcı avatarı
xsercanx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Kurmay yazdı:Mayısın 2.Haftasına gelecek 12-13-14-15-16 Mayıs günlerinden uygun olanı çemberlitaş vaktidir.
haziranın sonuna doğru gelecektir bence mayıs ortası çok erken testleri başlamadı henüz
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen bilinmez »

xsercanx yazdı:
Kurmay yazdı:Mayısın 2.Haftasına gelecek 12-13-14-15-16 Mayıs günlerinden uygun olanı çemberlitaş vaktidir.
haziranın sonuna doğru gelecektir bence mayıs ortası çok erken testleri başlamadı henüz
Sen Yöneticimisin test başladı mı diyorsun ? Şöyle bin yıllık cümleleri kurmayın Mev Dinç Mayıs ortası dedi ve Mevlüt Dinç Teknoloji TV ye konuşuyordu ve çok kısa biri ÇB oynuyordu.
Kullanıcı avatarı
Kurmay
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Kurmay »

bilinmez yazdı:
xsercanx yazdı:
Sen Yöneticimisin test başladı mı diyorsun ? Şöyle bin yıllık cümleleri kurmayın Mev Dinç Mayıs ortası dedi ve Mevlüt Dinç Teknoloji TV ye konuşuyordu ve çok kısa biri ÇB oynuyordu.
Offff of.Mayı ortası diyorsun birde ne yazıyorsun.Benden Mevlüt Dinçten aldığım bilgiyle söyledim.
Resim
GBxOsLacrimale
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen GBxOsLacrimale »

Forum hesabım hala uzaklaştırmada olduğu için bu hesaptan sizlere sesleniyorum. Zaten cezam bittiğinde konuyu kilitlettireceğim (Rescuer ben).
Çemberlitaş'ın 19 Mayıs'ta geleceğini iddaa ediyorum.
Hem milletimiz için değerli bir gün hem de Mayıs'ın ortalarında bir gün. :)
Bekleyip göreceğiz ancak ben 19 Mayıs diyorum.

Herkese iyi forumlar...

Rescuer (Yasin AY).
Kullanıcı avatarı
xsercanx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Kurmay yazdı:
bilinmez yazdı:
xsercanx yazdı:
Offff of.Mayı ortası diyorsun birde ne yazıyorsun.Benden Mevlüt Dinçten aldığım bilgiyle söyledim.
test sunucusunun hala kapalı olması bilmem size bir şey çağrıştırıyormu siz bekleyin daha mayıs ortasını o zaman gelince burdan gülcem size
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

xsercanx yazdı:test sunucusunun hala kapalı olması bilmem size bir şey çağrıştırıyormu siz bekleyin daha mayıs ortasını o zaman gelince burdan gülcem size
Test sunucusunun kapalı olması çok doğal. O sunucu sadece yetkililere(GM, DEV) açıktır.
2009-2013
Kullanıcı avatarı
xsercanx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

JouRney yazdı:
xsercanx yazdı:test sunucusunun hala kapalı olması bilmem size bir şey çağrıştırıyormu siz bekleyin daha mayıs ortasını o zaman gelince burdan gülcem size
Test sunucusunun kapalı olması çok doğal. O sunucu sadece yetkililere(GM, DEV) açıktır.
test zamanında açılıyor o sunucu ve gitmeye çalışınca yetkiniz yok diyor
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön