Çemberlitaş geldiğinde çıkacak harita bu.Ama Sığınak girişi belli.Eminönünden giriş yapılacak.Giriş ise METEOR yakınlarında bir yer olacak.14 Mayısta göreceğiz.Mükemmel bir araştırma dimi
Çemberlitaş İncelemesi; 2 !
Re: Çemberlitaş İncelemesi; 2 !
http://www.haritalar.net/semtharita/%C4 ... /2373.aspx
Çemberlitaş geldiğinde çıkacak harita bu.Ama Sığınak girişi belli.Eminönünden giriş yapılacak.Giriş ise METEOR yakınlarında bir yer olacak.14 Mayısta göreceğiz.Mükemmel bir araştırma dimi

14 mayis derken ???
Mayısın 2.Haftasına gelecek 12-13-14-15-16 Mayıs günlerinden uygun olanı çemberlitaş vaktidir.

haziranın sonuna doğru gelecektir bence mayıs ortası çok erken testleri başlamadı henüzKurmay yazdı:Mayısın 2.Haftasına gelecek 12-13-14-15-16 Mayıs günlerinden uygun olanı çemberlitaş vaktidir.
Sen Yöneticimisin test başladı mı diyorsun ? Şöyle bin yıllık cümleleri kurmayın Mev Dinç Mayıs ortası dedi ve Mevlüt Dinç Teknoloji TV ye konuşuyordu ve çok kısa biri ÇB oynuyordu.xsercanx yazdı:haziranın sonuna doğru gelecektir bence mayıs ortası çok erken testleri başlamadı henüzKurmay yazdı:Mayısın 2.Haftasına gelecek 12-13-14-15-16 Mayıs günlerinden uygun olanı çemberlitaş vaktidir.
Offff of.Mayı ortası diyorsun birde ne yazıyorsun.Benden Mevlüt Dinçten aldığım bilgiyle söyledim.bilinmez yazdı:Sen Yöneticimisin test başladı mı diyorsun ? Şöyle bin yıllık cümleleri kurmayın Mev Dinç Mayıs ortası dedi ve Mevlüt Dinç Teknoloji TV ye konuşuyordu ve çok kısa biri ÇB oynuyordu.xsercanx yazdı:haziranın sonuna doğru gelecektir bence mayıs ortası çok erken testleri başlamadı henüzKurmay yazdı:Mayısın 2.Haftasına gelecek 12-13-14-15-16 Mayıs günlerinden uygun olanı çemberlitaş vaktidir.

-
- Salgın Koruyucusu
Forum hesabım hala uzaklaştırmada olduğu için bu hesaptan sizlere sesleniyorum. Zaten cezam bittiğinde konuyu kilitlettireceğim (Rescuer ben).
Çemberlitaş'ın 19 Mayıs'ta geleceğini iddaa ediyorum.
Hem milletimiz için değerli bir gün hem de Mayıs'ın ortalarında bir gün.
Bekleyip göreceğiz ancak ben 19 Mayıs diyorum.
Herkese iyi forumlar...
Rescuer (Yasin AY).
Çemberlitaş'ın 19 Mayıs'ta geleceğini iddaa ediyorum.
Hem milletimiz için değerli bir gün hem de Mayıs'ın ortalarında bir gün.
Bekleyip göreceğiz ancak ben 19 Mayıs diyorum.
Herkese iyi forumlar...
Rescuer (Yasin AY).
test sunucusunun hala kapalı olması bilmem size bir şey çağrıştırıyormu siz bekleyin daha mayıs ortasını o zaman gelince burdan gülcem sizeKurmay yazdı:Offff of.Mayı ortası diyorsun birde ne yazıyorsun.Benden Mevlüt Dinçten aldığım bilgiyle söyledim.bilinmez yazdı:Sen Yöneticimisin test başladı mı diyorsun ? Şöyle bin yıllık cümleleri kurmayın Mev Dinç Mayıs ortası dedi ve Mevlüt Dinç Teknoloji TV ye konuşuyordu ve çok kısa biri ÇB oynuyordu.xsercanx yazdı:haziranın sonuna doğru gelecektir bence mayıs ortası çok erken testleri başlamadı henüzKurmay yazdı:Mayısın 2.Haftasına gelecek 12-13-14-15-16 Mayıs günlerinden uygun olanı çemberlitaş vaktidir.
Test sunucusunun kapalı olması çok doğal. O sunucu sadece yetkililere(GM, DEV) açıktır.xsercanx yazdı:test sunucusunun hala kapalı olması bilmem size bir şey çağrıştırıyormu siz bekleyin daha mayıs ortasını o zaman gelince burdan gülcem size
2009-2013
test zamanında açılıyor o sunucu ve gitmeye çalışınca yetkiniz yok diyorJouRney yazdı:Test sunucusunun kapalı olması çok doğal. O sunucu sadece yetkililere(GM, DEV) açıktır.xsercanx yazdı:test sunucusunun hala kapalı olması bilmem size bir şey çağrıştırıyormu siz bekleyin daha mayıs ortasını o zaman gelince burdan gülcem size