/ katılYasinKocamanca yazdı:Bu kadar yazıp kafa patlatacağınıza neden cenenize hakim olmuyorsunuz
Susturulma Cezası Hakkında Öneri
- Sifacixhezae
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Susturulma Cezası Hakkında Öneri
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <Estergon>
Küfür etmeyeceksin bu kadar basit.
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
- Liderxbuyucux
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Katılıyorum, O Cezayı Yemenizin Sebebi Pis Ve Edepsiz Bir Şekilde Küfür Etmek ..intikamatesi yazdı:Küfür etmeyeceksin bu kadar basit.
Madem Arkadaşın Darılıyor Oyunda Küfür Etme Yada Hakaret Etme Yeme O Cezayı ..
SUNUCU:'BEYAZKÖŞK'
KARAKTER İSMİ:'Acımasızaslann'&'Prensim'
KARAKTER TÜRÜ:'Savaşçı'&'Büyücü'
KARAKTER LWLİ:'49'&'40'
KLAN:'LODOS'

KARAKTER İSMİ:'Acımasızaslann'&'Prensim'
KARAKTER TÜRÜ:'Savaşçı'&'Büyücü'
KARAKTER LWLİ:'49'&'40'
KLAN:'LODOS'

Hayatımda yazılan bir konunun bu kadar anlaşılmadığı bir forum ilk defa görüyorum ve artık bu cevapları yazanlara gülmeye başladım
biri diyor ceza almak istemiyosan küfür etme
diğeri ordan atlıyor çenenize hakim olun
ir diğeri diyor o cezanın nedeni pis ve edepsiz bir şekilde konuşmak felan
fıkra gibi insanlar var bu forumda
yahu arkadaş siz yapılan öneriyi görmüyomusunuz , sanki susturma cezası almış adamın sus cezasını kaldırın diyorum
bu kadar mı okuduğunu anlamayn kişi geziniyor bu forumda , bu öneride susturma cezası alan kişiye hiçbir ayrıcalık gelmiyor , hatta ve hatta susturma cezası almış kişiyle pekte bir alakası yok
bu öneri oyundaki CEZASIZ oyuncular için
bir kez daha yazayımda anlasınlar , bu öneri oyundaki CEZASIZ oyuncular için , bakın şimdi iyice anlaşılması için tane tane anlatacam
şimdi ben oyunda oynuyorum , cezalı biri değilim , birine pm atıyorum , bekliyorum bekliyorum cevap yok , şimdi düşünüyorum bu bana neden cevap yazmıyor , bunun birçok nedeni olabilir , bende diyorum ki oyunda CEZASIZ oyuncular , cezalı birine pm attığında otomatik olarak '' mesaj attığınız karakter geçici olarak susturulmuştur '' böyle bir mesaj gelsin , bu otomatik mesajla , oyunda CEZASIZ olan oyuncu boş yere vakit harcamamış olacak
şimdi anladınız mı kardeşlerim
bu öneri CEZA alan kişiler için değil , oyunda CEZASI olmayan CEZASIZ oyuncular için bir öneridir
hadi kolay gelsin sizlere.
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
Sende bizi anlamıyorsun güzel kardeşim
Küfür etmese bu gibi sorunlar yaşanmayacak yani küfür etmesin diyoruz bizde bu kadar basit kafan almıyor galiba, aklı selim olan insan neden küfür etsinki.5 gram aklı olan insan bile anlar küfür etmenin ne kadar aciz bir davranış olduğunu.
Ayrıca işin ceza kısmı zaten burda şöyle açıklıyım; sen adamın birinden bir item alacaktın adam sana yazıyor sen cevap veremiyorsun adamda derki almayacak galiba çıkar gider.Küfür etmek zaten susturma gibi ufak bir cezayla bitmiyor 1 ceza veriyorsun ama adam kaç ceza birden çekiyor.
Küfür etmeden küfür etmesidinide bilmek gerekir
Umarım anlamamaya inad eden arkadaşımız anlamıştır.
ALLAH' A, ATA' YA, küfür etmenin 7 günlük ceza verilmeside başka bir tartışma konusudur.
Küfür etmese bu gibi sorunlar yaşanmayacak yani küfür etmesin diyoruz bizde bu kadar basit kafan almıyor galiba, aklı selim olan insan neden küfür etsinki.5 gram aklı olan insan bile anlar küfür etmenin ne kadar aciz bir davranış olduğunu.
Ayrıca işin ceza kısmı zaten burda şöyle açıklıyım; sen adamın birinden bir item alacaktın adam sana yazıyor sen cevap veremiyorsun adamda derki almayacak galiba çıkar gider.Küfür etmek zaten susturma gibi ufak bir cezayla bitmiyor 1 ceza veriyorsun ama adam kaç ceza birden çekiyor.
Küfür etmeden küfür etmesidinide bilmek gerekir
ALLAH' A, ATA' YA, küfür etmenin 7 günlük ceza verilmeside başka bir tartışma konusudur.
Ya arkadaşım hala anlamıyosunintikamatesi yazdı:Sende bizi anlamıyorsun güzel kardeşim![]()
Küfür etmeden küfür etmesidinide bilmek gerekir![]()
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
Bak arkadaşım başkalarını aşalamaya çalışıyorsun ama beceremiyorsun hala ceza alan kişiyle alakası yok diyorsun eee tamam anladık adam gibi okusan yazdığımı sorun çıkmayacak bende diyumki sen ne kadar ceza alan kişiyle ilgisi yok desen boşuna nasıl ilgisi olmaz aklın alıyormu cezalı olmayan adama otamatik mesaj gelince ceza alan kişiyede faydası dokunuyor sen hala ne konuşuyorsun burda saçma saçma şeyler yazıyorsun
- Sifacixhezae
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Zaten susturma cezası almış kişiye verilen cezadaki amaç "mesaj panosunda rol yapma secenegi dısında ileti yazamayarak derdini anlatamaması ve zor durumda kalmasıdır ."
Benim bir arkadasım susturma almıs ise , ben ona ileti attıgımda cevap alamıyorsam , 2 secenek vardır.
*ya yogundur ondan cevap yazmıyordur.
*susturma yemiştir ondan yazmıyordur.
bunu dusunemeyecek insan yoktur heralde ki artık oyunda susturma alanlar , cezayı alınca 1 seviye karakter acıp arkadaslarına haber ediyor...
Benim bir arkadasım susturma almıs ise , ben ona ileti attıgımda cevap alamıyorsam , 2 secenek vardır.
*ya yogundur ondan cevap yazmıyordur.
*susturma yemiştir ondan yazmıyordur.
bunu dusunemeyecek insan yoktur heralde ki artık oyunda susturma alanlar , cezayı alınca 1 seviye karakter acıp arkadaslarına haber ediyor...
Buna bir çözüm arayacağımza hiç küfür etmesek ? ) Buyrun en etkili çözüm...