Susturulma Cezası Hakkında Öneri

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
JamesBond
İskele Babası
İskele Babası

Susturulma Cezası Hakkında Öneri

Mesaj gönderen JamesBond »

Bilindiği gibi susturulan çar hiçbir şekilde yazı yazamıyor , oyundan her hangi bir arkadaşı pm atınca ona cevap veremiyor ve bu çok can sıkıcı bir durum , ardından arkadaşın sitem dolu pm leri sıralamaya başlıyor , neden bana cevap yazmıyosun gibi alınganlıklar oluyor , oyunun içinde arkadaşını bulacanda , yanına gidecende , rol yapıp /evet /hayır gibi , anca anlayacak senin cezalı olduğunu , bence buna bir çare bulunmalı , benim önerim susturulan karaktere pm atınca otomatik olarak şöyle bir mesaj gelsin , '' mesaj attığınız karakter geçici olarak susturulmuştur '' böylelikle ne susturulan kişi susturulduğunu anlatma sıkıntısına düşer , nede ona pm atıp cevap alamayan kişilerin kafasında soru işaretleri kalır , herkese iyi oyunlar.
Kullanıcı avatarı
ARGOS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Old Brothers

Re: Susturulma Cezası Hakkında Öneri

Mesaj gönderen ARGOS »

JamesBond yazdı:Bilindiği gibi susturulan çar hiçbir şekilde yazı yazamıyor , oyundan her hangi bir arkadaşı pm atınca ona cevap veremiyor ve bu çok can sıkıcı bir durum , ardından arkadaşın sitem dolu pm leri sıralamaya başlıyor , neden bana cevap yazmıyosun gibi alınganlıklar oluyor , oyunun içinde arkadaşını bulacanda , yanına gidecende , rol yapıp /evet /hayır gibi , anca anlayacak senin cezalı olduğunu , bence buna bir çare bulunmalı , benim önerim susturulan karaktere pm atınca otomatik olarak şöyle bir mesaj gelsin , '' mesaj attığınız karakter geçici olarak susturulmuştur '' böylelikle ne susturulan kişi susturulduğunu anlatma sıkıntısına düşer , nede ona pm atıp cevap alamayan kişilerin kafasında soru işaretleri kalır , herkese iyi oyunlar.
Olabilir.Fikir güzel.
ARGOS - ARGOSS
.
Resim
.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...
Resim
İsmail Kaya
Kullanıcı avatarı
Tokerx
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen Tokerx »

susturulan kişi zaten zorluk çekmesi için sustrulma yiyor bu durumun bence daha da zorlaşması lazım... ;)
Resim

Resim

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
JamesBond
İskele Babası
İskele Babası

Tokerx yazdı:susturulan kişi zaten zorluk çekmesi için sustrulma yiyor bu durumun bence daha da zorlaşması lazım... ;)
Zaten karakter susturulunca , sus yiyen kişi cezayı alıyor , ona pm atıp cevap alamayan cezasız oyuncuların suçu ne ? Bu öneri bu oyuncular için zaten , susturulan kişiler için önerilen bir ayrıcalık yok , oyunda sus almış bir kişiye pm atan cezasız bir oyuncuya otomatik olarak şöyle bir mesaj gelsin diyorum '' mesaj attığınız karakter geçici olarak susturulmuştur '' bu öneri cezasız oyuncular için , bu otomatik mesaj ile oyunda cezası bulunmayan oyuncu , sus almış kişiye sesini duyurmaya çalışmak için vakit kaybetmiş olmayacak , mesaj attığı kişinin sus cezası aldığını otomatik mesajla öğrenecek , senin dediğin gibi sus cezası alanların durumu dahada zorlaşsın ama onlara ulaşmaya çalışan cezasız kişilerinde boş yere vakitleri alınmasın , öneriyi bir kez daha okumanızı tavsiye ediyorum , iyi günler.
Kullanıcı avatarı
Elever07
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Elever07 »

JamesBond yazdı:Bilindiği gibi susturulan çar hiçbir şekilde yazı yazamıyor , oyundan her hangi bir arkadaşı pm atınca ona cevap veremiyor ve bu çok can sıkıcı bir durum , ardından arkadaşın sitem dolu pm leri sıralamaya başlıyor , neden bana cevap yazmıyosun gibi alınganlıklar oluyor , oyunun içinde arkadaşını bulacanda , yanına gidecende , rol yapıp /evet /hayır gibi , anca anlayacak senin cezalı olduğunu , bence buna bir çare bulunmalı , benim önerim susturulan karaktere pm atınca otomatik olarak şöyle bir mesaj gelsin , '' mesaj attığınız karakter geçici olarak susturulmuştur '' böylelikle ne susturulan kişi susturulduğunu anlatma sıkıntısına düşer , nede ona pm atıp cevap alamayan kişilerin kafasında soru işaretleri kalır , herkese iyi oyunlar.
Küçük Bir Güncellemeyle mümkün ama Gm lerin elindeki bir durum :)
xxxBATTALxxx(^Ejder Asa)
Nextyou(^Ashab-ı Kehf)
xxBATTALxx(^Ecel Getiren)
Resim
KuKLaCı
Kullanıcı avatarı
xFirelifex
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xFirelifex »

Arkadaşın alınacaksa açarsın yeni bir karakter diğer karakterim susturuldu dersin çok mu zor :D
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
JamesBond
İskele Babası
İskele Babası

xFirelifex yazdı:Arkadaşın alınacaksa açarsın yeni bir karakter diğer karakterim susturuldu dersin çok mu zor :D
Önerimi geri alıyorum , burada kimseye birşey anlatılmıyor , galiba foruma üye olarak hata yaptım , zira forumun yaş grubu bayağı düşük
Kullanıcı avatarı
Helper
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Helper »

JamesBond yazdı:
xFirelifex yazdı:Arkadaşın alınacaksa açarsın yeni bir karakter diğer karakterim susturuldu dersin çok mu zor :D
Önerimi geri alıyorum , burada kimseye birşey anlatılmıyor , galiba foruma üye olarak hata yaptım , zira forumun yaş grubu bayağı düşük
Sen takma kardeş bunlar iyi öneri yapmayı beceremeyip başkasının önerisine laf atarlar anca.
Sorun değil çözüm yaratın.
Kullanıcı avatarı
tokyo2drift
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: Nefer Team

Mesaj gönderen tokyo2drift »

Güzel Fikir.Ciddiye alınırsa oyunculara faydası dokunabiliR.
MassPerformanceHALL
KatyPerry

Nefer Team
Kullanıcı avatarı
YasinKocamanca
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Lonca: Life And Death

Mesaj gönderen YasinKocamanca »

Bu kadar yazıp kafa patlatacağınıza neden cenenize hakim olmuyorsunuz :)
Yasin KOCAMANCA

Video Adresiniz www.ikvvideo.web.tv HİZMETİNİZDE !

http://ikvvideo.web.tv/

“Genel Etkileşim” sayfasına dön