Susturulma Cezası Hakkında Öneri
Susturulma Cezası Hakkında Öneri
Bilindiği gibi susturulan çar hiçbir şekilde yazı yazamıyor , oyundan her hangi bir arkadaşı pm atınca ona cevap veremiyor ve bu çok can sıkıcı bir durum , ardından arkadaşın sitem dolu pm leri sıralamaya başlıyor , neden bana cevap yazmıyosun gibi alınganlıklar oluyor , oyunun içinde arkadaşını bulacanda , yanına gidecende , rol yapıp /evet /hayır gibi , anca anlayacak senin cezalı olduğunu , bence buna bir çare bulunmalı , benim önerim susturulan karaktere pm atınca otomatik olarak şöyle bir mesaj gelsin , '' mesaj attığınız karakter geçici olarak susturulmuştur '' böylelikle ne susturulan kişi susturulduğunu anlatma sıkıntısına düşer , nede ona pm atıp cevap alamayan kişilerin kafasında soru işaretleri kalır , herkese iyi oyunlar.
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Old Brothers
Re: Susturulma Cezası Hakkında Öneri
Olabilir.Fikir güzel.JamesBond yazdı:Bilindiği gibi susturulan çar hiçbir şekilde yazı yazamıyor , oyundan her hangi bir arkadaşı pm atınca ona cevap veremiyor ve bu çok can sıkıcı bir durum , ardından arkadaşın sitem dolu pm leri sıralamaya başlıyor , neden bana cevap yazmıyosun gibi alınganlıklar oluyor , oyunun içinde arkadaşını bulacanda , yanına gidecende , rol yapıp /evet /hayır gibi , anca anlayacak senin cezalı olduğunu , bence buna bir çare bulunmalı , benim önerim susturulan karaktere pm atınca otomatik olarak şöyle bir mesaj gelsin , '' mesaj attığınız karakter geçici olarak susturulmuştur '' böylelikle ne susturulan kişi susturulduğunu anlatma sıkıntısına düşer , nede ona pm atıp cevap alamayan kişilerin kafasında soru işaretleri kalır , herkese iyi oyunlar.
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
susturulan kişi zaten zorluk çekmesi için sustrulma yiyor bu durumun bence daha da zorlaşması lazım... 

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Zaten karakter susturulunca , sus yiyen kişi cezayı alıyor , ona pm atıp cevap alamayan cezasız oyuncuların suçu ne ? Bu öneri bu oyuncular için zaten , susturulan kişiler için önerilen bir ayrıcalık yok , oyunda sus almış bir kişiye pm atan cezasız bir oyuncuya otomatik olarak şöyle bir mesaj gelsin diyorum '' mesaj attığınız karakter geçici olarak susturulmuştur '' bu öneri cezasız oyuncular için , bu otomatik mesaj ile oyunda cezası bulunmayan oyuncu , sus almış kişiye sesini duyurmaya çalışmak için vakit kaybetmiş olmayacak , mesaj attığı kişinin sus cezası aldığını otomatik mesajla öğrenecek , senin dediğin gibi sus cezası alanların durumu dahada zorlaşsın ama onlara ulaşmaya çalışan cezasız kişilerinde boş yere vakitleri alınmasın , öneriyi bir kez daha okumanızı tavsiye ediyorum , iyi günler.Tokerx yazdı:susturulan kişi zaten zorluk çekmesi için sustrulma yiyor bu durumun bence daha da zorlaşması lazım...
- Elever07
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Küçük Bir Güncellemeyle mümkün ama Gm lerin elindeki bir durumJamesBond yazdı:Bilindiği gibi susturulan çar hiçbir şekilde yazı yazamıyor , oyundan her hangi bir arkadaşı pm atınca ona cevap veremiyor ve bu çok can sıkıcı bir durum , ardından arkadaşın sitem dolu pm leri sıralamaya başlıyor , neden bana cevap yazmıyosun gibi alınganlıklar oluyor , oyunun içinde arkadaşını bulacanda , yanına gidecende , rol yapıp /evet /hayır gibi , anca anlayacak senin cezalı olduğunu , bence buna bir çare bulunmalı , benim önerim susturulan karaktere pm atınca otomatik olarak şöyle bir mesaj gelsin , '' mesaj attığınız karakter geçici olarak susturulmuştur '' böylelikle ne susturulan kişi susturulduğunu anlatma sıkıntısına düşer , nede ona pm atıp cevap alamayan kişilerin kafasında soru işaretleri kalır , herkese iyi oyunlar.
xxxBATTALxxx(^Ejder Asa)
Nextyou(^Ashab-ı Kehf)
xxBATTALxx(^Ecel Getiren)

KuKLaCı
Nextyou(^Ashab-ı Kehf)
xxBATTALxx(^Ecel Getiren)

KuKLaCı
- xFirelifex
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Arkadaşın alınacaksa açarsın yeni bir karakter diğer karakterim susturuldu dersin çok mu zor 
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
Önerimi geri alıyorum , burada kimseye birşey anlatılmıyor , galiba foruma üye olarak hata yaptım , zira forumun yaş grubu bayağı düşükxFirelifex yazdı:Arkadaşın alınacaksa açarsın yeni bir karakter diğer karakterim susturuldu dersin çok mu zor
Sen takma kardeş bunlar iyi öneri yapmayı beceremeyip başkasının önerisine laf atarlar anca.JamesBond yazdı:Önerimi geri alıyorum , burada kimseye birşey anlatılmıyor , galiba foruma üye olarak hata yaptım , zira forumun yaş grubu bayağı düşükxFirelifex yazdı:Arkadaşın alınacaksa açarsın yeni bir karakter diğer karakterim susturuldu dersin çok mu zor
Sorun değil çözüm yaratın.
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: Nefer Team
Güzel Fikir.Ciddiye alınırsa oyunculara faydası dokunabiliR.JamesBond yazdı:Bilindiği gibi susturulan çar hiçbir şekilde yazı yazamıyor , oyundan her hangi bir arkadaşı pm atınca ona cevap veremiyor ve bu çok can sıkıcı bir durum , ardından arkadaşın sitem dolu pm leri sıralamaya başlıyor , neden bana cevap yazmıyosun gibi alınganlıklar oluyor , oyunun içinde arkadaşını bulacanda , yanına gidecende , rol yapıp /evet /hayır gibi , anca anlayacak senin cezalı olduğunu , bence buna bir çare bulunmalı , benim önerim susturulan karaktere pm atınca otomatik olarak şöyle bir mesaj gelsin , '' mesaj attığınız karakter geçici olarak susturulmuştur '' böylelikle ne susturulan kişi susturulduğunu anlatma sıkıntısına düşer , nede ona pm atıp cevap alamayan kişilerin kafasında soru işaretleri kalır , herkese iyi oyunlar.
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Life And Death
Bu kadar yazıp kafa patlatacağınıza neden cenenize hakim olmuyorsunuz