LEPRECHAUN yazdı:Rüyalar vardır,hayaller vardır kimsenin yapamayacaksın dediği son sürat giderken çelme taktığı...Ama azim vardır, insanç vardır ,sevgi vardır,her çelmede inancın elini tutar her çalı dolandığında bacaklarını sevgi kurtarır seni İşte buda böyle bir şey.
Biz çok gördük bu istemezük tayfasını ne zaman iyi bir şeyler olmaya başlasa yüz yıllardır peşimizde...
LEPRECHAUN yazdı:Rüyalar vardır,hayaller vardır kimsenin yapamayacaksın dediği son sürat giderken çelme taktığı...Ama azim vardır, insanç vardır ,sevgi vardır,her çelmede inancın elini tutar her çalı dolandığında bacaklarını sevgi kurtarır seni İşte buda böyle bir şey.
Biz çok gördük bu istemezük tayfasını ne zaman iyi bir şeyler olmaya başlasa yüz yıllardır peşimizde...
9zaza yazdı:WoW Dunyanın En iyi online ve Grafik oyunu seçılmış bırakda 17 milyon olsun
+ İKV yi sadece türkiyelı insanlar oynuyor o dediğin NFS Worldu 72 ulke oynuyor
Metin 2 ye bak bide
İstiridye açarken şans silah basarken şans efsun basarken şans yaratık keserken şans
Diğer oyunları göründe ondan sonra İKV yi eleştirin
her oyunda şans faktörü vardir, bu şans faktörü tabikide ikv de de vardir ve var olmaya devam edecektir, şans faktörü olmayan bir oyun yoktur kısacası, ama bu demek değildirki bu işin suyunu çıkmarmamız lazim, ben sadece biraz daha az oyuncuların şansa ihtiyaç duyacaği bir oyun olmasini istiyorum bu konuda da en tabi eleştiri hakkımızı kullanıyoruz. en ufak her eleştiride kapı yı göstermek eleştirinin haklılığını gösterir...
"insanlar sevdiklerini kıskanır" diye bir deyim vardir bizde bu oyunu sevdiğimizden eleştiriyoruz bilmem anlatabildim mi kapı meraklılarına
"Bir Gece Ansızın Geliriz Krallığınızı İmparatorluğumuza Katarız!"
ztty yazdı:her oyunda şans faktörü vardir, bu şans faktörü tabikide ikv de de vardir ve var olmaya devam edecektir, şans faktörü olmayan bir oyun yoktur kısacası, ama bu demek değildirki bu işin suyunu çıkmarmamız lazim, ben sadece biraz daha az oyuncuların şansa ihtiyaç duyacaği bir oyun olmasini istiyorum bu konuda da en tabi eleştiri hakkımızı kullanıyoruz. en ufak her eleştiride kapı yı göstermek eleştirinin haklılığını gösterir...
"insanlar sevdiklerini kıskanır" diye bir deyim vardir bizde bu oyunu sevdiğimizden eleştiriyoruz bilmem anlatabildim mi kapı meraklılarına
ztty yazdı:her oyunda şans faktörü vardir, bu şans faktörü tabikide ikv de de vardir ve var olmaya devam edecektir, şans faktörü olmayan bir oyun yoktur kısacası, ama bu demek değildirki bu işin suyunu çıkmarmamız lazim, ben sadece biraz daha az oyuncuların şansa ihtiyaç duyacaği bir oyun olmasini istiyorum bu konuda da en tabi eleştiri hakkımızı kullanıyoruz. en ufak her eleştiride kapı yı göstermek eleştirinin haklılığını gösterir...
kardeş biz bu oyunu oynuyorsak elbette eleştirme hakkımız olacak. Daha iyi ve daha güzel oynana bilir bir ortam için ve .Ama yook arkadalarada hak vermek lazım her ortama yalakada lazım
ztty yazdı:haklısın oyun şans üzerine kurulu şuan; şansin varsa iyi maden çekersin, şansin varsa bölgelerden iyi item düşürürsün, şansın varsa vs de kazanirsin (en basiti savaşcida zihin tutmasi), bence fazla şansinizi zorlamayın gidin milli piyango oynayın hem daha ucuz akçeden
dediklerinden sadece tek bir şeye katılıyorum o da insanların oyuna verdiği paranın karşılığını alamaması... bu adaletsiz akılvari olmayan düzen değişmedikçe bırakın 10 milyonları 30 bini göremez ikv sayfası... ayı kangal getirdinizde en önemli sirk hayvanını unuttunuz fil nerde fil? başka böyle zekice düşünceleride vardır eminim yönetimin....