İkv 17 Bib Peki Nfs Neden 2 .5 Milyon..?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
xFirelifex
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: İkv 17 Bib Peki Nfs Neden 2 .5 Milyon..?

Mesaj gönderen xFirelifex »

LEPRECHAUN yazdı:Rüyalar vardır,hayaller vardır kimsenin yapamayacaksın dediği son sürat giderken çelme taktığı...Ama azim vardır, insanç vardır ,sevgi vardır,her çelmede inancın elini tutar her çalı dolandığında bacaklarını sevgi kurtarır seni İşte buda böyle bir şey.

Biz çok gördük bu istemezük tayfasını ne zaman iyi bir şeyler olmaya başlasa yüz yıllardır peşimizde...

Eğer beğenmiyorsan.

Resim
Kapıyı yanlış koymuşsun hacı.
Resim
:mrgreen:
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

xFirelifex yazdı:
LEPRECHAUN yazdı:Rüyalar vardır,hayaller vardır kimsenin yapamayacaksın dediği son sürat giderken çelme taktığı...Ama azim vardır, insanç vardır ,sevgi vardır,her çelmede inancın elini tutar her çalı dolandığında bacaklarını sevgi kurtarır seni İşte buda böyle bir şey.

Biz çok gördük bu istemezük tayfasını ne zaman iyi bir şeyler olmaya başlasa yüz yıllardır peşimizde...

Eğer beğenmiyorsan.

Resim
Kapıyı yanlış koymuşsun hacı.
Resim
:mrgreen:

O zahmetide Göstersinler Değilmi :)
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
Scalgar
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Scalgar »

9zaza yazdı:WoW Dunyanın En iyi online ve Grafik oyunu seçılmış bırakda 17 milyon olsun
+ İKV yi sadece türkiyelı insanlar oynuyor o dediğin NFS Worldu 72 ulke oynuyor
Metin 2 ye bak bide
İstiridye açarken şans silah basarken şans efsun basarken şans yaratık keserken şans
Diğer oyunları göründe ondan sonra İKV yi eleştirin
Nothing
Kullanıcı avatarı
ztty
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen ztty »

her oyunda şans faktörü vardir, bu şans faktörü tabikide ikv de de vardir ve var olmaya devam edecektir, şans faktörü olmayan bir oyun yoktur kısacası, ama bu demek değildirki bu işin suyunu çıkmarmamız lazim, ben sadece biraz daha az oyuncuların şansa ihtiyaç duyacaği bir oyun olmasini istiyorum bu konuda da en tabi eleştiri hakkımızı kullanıyoruz. en ufak her eleştiride kapı yı göstermek eleştirinin haklılığını gösterir...

"insanlar sevdiklerini kıskanır" diye bir deyim vardir bizde bu oyunu sevdiğimizden eleştiriyoruz bilmem anlatabildim mi kapı meraklılarına :D
Resim

"Bir Gece Ansızın Geliriz Krallığınızı İmparatorluğumuza Katarız!"
Kullanıcı avatarı
Afterlife
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Afterlife »

ztty yazdı:her oyunda şans faktörü vardir, bu şans faktörü tabikide ikv de de vardir ve var olmaya devam edecektir, şans faktörü olmayan bir oyun yoktur kısacası, ama bu demek değildirki bu işin suyunu çıkmarmamız lazim, ben sadece biraz daha az oyuncuların şansa ihtiyaç duyacaği bir oyun olmasini istiyorum bu konuda da en tabi eleştiri hakkımızı kullanıyoruz. en ufak her eleştiride kapı yı göstermek eleştirinin haklılığını gösterir...

"insanlar sevdiklerini kıskanır" diye bir deyim vardir bizde bu oyunu sevdiğimizden eleştiriyoruz bilmem anlatabildim mi kapı meraklılarına :D
:arrow:
Kullanıcı avatarı
yamgur
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen yamgur »

ztty yazdı:her oyunda şans faktörü vardir, bu şans faktörü tabikide ikv de de vardir ve var olmaya devam edecektir, şans faktörü olmayan bir oyun yoktur kısacası, ama bu demek değildirki bu işin suyunu çıkmarmamız lazim, ben sadece biraz daha az oyuncuların şansa ihtiyaç duyacaği bir oyun olmasini istiyorum bu konuda da en tabi eleştiri hakkımızı kullanıyoruz. en ufak her eleştiride kapı yı göstermek eleştirinin haklılığını gösterir...

kardeş biz bu oyunu oynuyorsak elbette eleştirme hakkımız olacak. Daha iyi ve daha güzel oynana bilir bir ortam için ve .Ama yook arkadalarada hak vermek lazım her ortama yalakada lazım
konyalı
Kullanıcı avatarı
tokyo2drift
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Nefer Team

Mesaj gönderen tokyo2drift »

ztty yazdı:haklısın oyun şans üzerine kurulu şuan; şansin varsa iyi maden çekersin, şansin varsa bölgelerden iyi item düşürürsün, şansın varsa vs de kazanirsin (en basiti savaşcida zihin tutmasi), bence fazla şansinizi zorlamayın gidin milli piyango oynayın :D :D hem daha ucuz akçeden :D

Sok kelime komikti. :lol: :lol: :!:
MassPerformanceHALL
KatyPerry

Nefer Team
Kullanıcı avatarı
Gakgos
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Gakgos »

dediklerinden sadece tek bir şeye katılıyorum o da insanların oyuna verdiği paranın karşılığını alamaması... bu adaletsiz akılvari olmayan düzen değişmedikçe bırakın 10 milyonları 30 bini göremez ikv sayfası... ayı kangal getirdinizde en önemli sirk hayvanını unuttunuz fil nerde fil? başka böyle zekice düşünceleride vardır eminim yönetimin....
Gakgoşbey
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Nfs WORLD . :arrow: . İSTANBUL Kıyamet Vakti.

asıl fark bu olmasın?
Kullanıcı avatarı
lSuSTuRunl
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen lSuSTuRunl »

turkoxHAMSTER yazdı:Nfs WORLD . :arrow: . İSTANBUL Kıyamet Vakti.

asıl fark bu olmasın?
Rapten gelecek para kadar değerin var gözümde.
DeaTH..SusTuRun
İKVResim
M2 Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön