Süper Can Yakında
Re: Süper Can Yakında
Konu başlığını Süper Can Yayında olarak algıladım,heycanla konuya girdim ve öyle olmadığını gördüm 
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
Louster yazdı:Konu başlığını Süper Can Yayında olarak algıladım,heycanla konuya girdim ve öyle olmadığını gördüm
Arkadaşımıza katılıyorum sobee nin oyunu oldugu için bende merak ediyorum.Online bir oyunmu bu merak ettimdehalilumit yazdı:çok merak ediyorum soobenin oyunu ise merak edilmeye değer benceMeLankoLkBanyemS yazdı:Kardeş sen de Süper Can ile kafayı bozmuşsun yahu
diğer oyunlardan farklı olacağı çok bariz![]()
bildiğim kadarıyla ve büyük ihtimalla Normal Pc oyunu olacak ama yaptığım skorlar süpercan'ın sitesinde görülecekDekolte yazdı:Arkadaşımıza katılıyorum sobee nin oyunu oldugu için bende merak ediyorum.Online bir oyunmu bu merak ettimdehalilumit yazdı:çok merak ediyorum soobenin oyunu ise merak edilmeye değer benceMeLankoLkBanyemS yazdı:Kardeş sen de Süper Can ile kafayı bozmuşsun yahu
diğer oyunlardan farklı olacağı çok bariz![]()
ama diğer oyuncularla ıkv de ki gibi etkileşim haline geçilemeyecek
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Bende 4 gözle bekliyorum
- Tertip
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Tek Yumruk
COMİNG SOON !!!!!!!!!!!!
Çok yakında diyorlardı bunların yakını buysa uzağını düşünmek bile istemiyorum
İşte SüperCan'ın çıkmasını dört gözle bekleyen arkadaş; :lol:

Kronometre işliyor....
Son 1 dk kaldığında site arızalanacak çok yakında indirme linkleri eklenecektir diyecekler
Çıkmaz ayın son çarşambasında piyasaya sürülecek olan süpercan'ın şimdiden tüm oyun severlere hayırlı olmasını diliyorum. :mrgreen:
İşte SüperCan'ın çıkmasını dört gözle bekleyen arkadaş; :lol:

Kronometre işliyor....
Son 1 dk kaldığında site arızalanacak çok yakında indirme linkleri eklenecektir diyecekler
Çıkmaz ayın son çarşambasında piyasaya sürülecek olan süpercan'ın şimdiden tüm oyun severlere hayırlı olmasını diliyorum. :mrgreen: