Süpercanın resmi sitesinde büyük Değişiklik
posting.php?mode=post&f=46
Ayrıca Yayım tarihide verildi ,
büyük meceraya az kaldı
Süper Can Yakında
- MeLankoLkBanyemS
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Süper Can Yakında
Kardeş sen de Süper Can ile kafayı bozmuşsun yahu
çok merak ediyorum soobenin oyunu ise merak edilmeye değer benceMeLankoLkBanyemS yazdı:Kardeş sen de Süper Can ile kafayı bozmuşsun yahu
diğer oyunlardan farklı olacağı çok bariz
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
Şimdi çocuk oyunu felan diyoruz ama siteyi gördükten sonra bi hoşuma gitmedi değil çocuk oyunu felan ama ülkemzide bu gibi küçük yaş kitlesine hitap eden ve büyükleride meraklandıran oyunlar pek fazla yapılmıyor oynamayı düşünüyorum
- MeLankoLkBanyemS
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
Tamam ben de merak ediyorum nasıl bir oyun diye ama yani o kadar da değilhalilumit yazdı:çok merak ediyorum soobenin oyunu ise merak edilmeye değer benceMeLankoLkBanyemS yazdı:Kardeş sen de Süper Can ile kafayı bozmuşsun yahu
diğer oyunlardan farklı olacağı çok bariz![]()
evetKaraXHayalet yazdı:Şimdi çocuk oyunu felan diyoruz ama siteyi gördükten sonra bi hoşuma gitmedi değil çocuk oyunu felan ama ülkemzide bu gibi küçük yaş kitlesine hitap eden ve büyükleride meraklandıran oyunlar pek fazla yapılmıyor oynamayı düşünüyorum![]()
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Bende çok merak ediyorum gerçekten. Ve merakla bekliyorum. Çocuk oyunu diyen arkadaşlarada bir çift lafım olacak..
İkv büyük oyunuda ne oluyor? içerisi çocuk dolu..
Süpercan'da Yabancılık çekmeyiz.
Keyifli forumlar.
İkv büyük oyunuda ne oluyor? içerisi çocuk dolu..
Süpercan'da Yabancılık çekmeyiz.
Keyifli forumlar.
bende Türk oyun sektörü aşkı var birazdan bundan olsa gerek Türkler in böyle güzel çalışmalar yapması beni çok heyecanlandırıp çok da gururlandırıyorMeLankoLkBanyemS yazdı:Tamam ben de merak ediyorum nasıl bir oyun diye ama yani o kadar da değilhalilumit yazdı:çok merak ediyorum soobenin oyunu ise merak edilmeye değer benceMeLankoLkBanyemS yazdı:Kardeş sen de Süper Can ile kafayı bozmuşsun yahu
diğer oyunlardan farklı olacağı çok bariz![]()
9 gün kaldı galiba ?
Sobee de bir Türk oyun şirketi olarak Türkiye'de bir çok şeye öncülük yapıyor ve bu benim çok ilgimi çekiyor!!!
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
Türk oyun sektörünün bu gibi her kitleye hitap eden oyunlara acayip derecede ihtiyacı var Süpercan bunun en iyi örneklerindedir ayrıca yabancılarda bu yollarla başladı super mario pacman tarzı çocuk kitlelerine hitap eden oyunlar örnektir
Kendi Sitemde de SüperCan Reklamı yaparak Destek olmaya çalışıyorum 
adres:
http://cizgifilmdunyasi.com/cizgi-film- ... im-basladi
adres:
http://cizgifilmdunyasi.com/cizgi-film- ... im-basladi