Akçe Alım Satım Yeniliği Fikri...

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
RoinLess
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Akçe Alım Satım Yeniliği Fikri...

Mesaj gönderen RoinLess »

Beyler herkesin şikayetçi olduğu bir durum şu akçe alım satım işleminin yasak olması madem herkes birbirine kazık atıyor o zaman sizde düzgün bir yenilik getirin biz akçeyi kendi hesabımıza yükleyelim ama alışverişe de normal Lira gibi koyabilelim böylece hırsızlık olamaz değil mi? son anda geri çekerler filan derseniz de akçe koyulduğu zaman alışveriş kapatılmadıktan sonra geri çekilemez olsun bu kadar basit hem biz mutlu olalım hem siz bu kadar basit hem kimse Susturma yada blok yemez hemde çakalların sayısı düşer.

Sizce de iyi olmaz mı?

Fikirlerinizi Alalım...
Kullanıcı avatarı
SHooT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Akçe Alım Satım Yeniliği Fikri...

Mesaj gönderen SHooT »

oOo süper olur tam bizlik bi çarımda 240 akçe bi çarımda 330 akçe bi çarımda 180 akçe böyle böyle artmış hepsini birleştiririm böylece lazım olduğunda yaniden akçe almaya da gerek kalmaz :D la delimisin adamlar öyle bi ayarlamışki bişey basıyosun ikincisini basmaya 10 akçe eksik sırf bi kere daha alalım diye ;) ayrıca para yüzünden gözü dönüp saçma sapan yenilikler getiren yönetim sence senin dediğini yaparmı bence hayal ama benden sana tam destek!...
Kullanıcı avatarı
Poseidonx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Poseidonx »

Çok iyi olur ama böylesine paragöz olmuş bir yönetimin böyle bir yenilik getireceğini hiç sanmıyorum = ) Ama böyle bir şey olursa gerçekten tüm oyuncuların yararına olur.

Bu yönetimin amacı cebimize bir kaç kuruş daha fazla para girsin oyunculara kazık girsin.

Ama yine de benden de sana tam destek ;)
Kullanıcı avatarı
RoinLess
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen RoinLess »

Güncellll ;)

“Genel Sohbet” sayfasına dön