Beyler herkesin şikayetçi olduğu bir durum şu akçe alım satım işleminin yasak olması madem herkes birbirine kazık atıyor o zaman sizde düzgün bir yenilik getirin biz akçeyi kendi hesabımıza yükleyelim ama alışverişe de normal Lira gibi koyabilelim böylece hırsızlık olamaz değil mi? son anda geri çekerler filan derseniz de akçe koyulduğu zaman alışveriş kapatılmadıktan sonra geri çekilemez olsun bu kadar basit hem biz mutlu olalım hem siz bu kadar basit hem kimse Susturma yada blok yemez hemde çakalların sayısı düşer.
Sizce de iyi olmaz mı?
Fikirlerinizi Alalım...
Akçe Alım Satım Yeniliği Fikri...
Re: Akçe Alım Satım Yeniliği Fikri...
oOo süper olur tam bizlik bi çarımda 240 akçe bi çarımda 330 akçe bi çarımda 180 akçe böyle böyle artmış hepsini birleştiririm böylece lazım olduğunda yaniden akçe almaya da gerek kalmaz
la delimisin adamlar öyle bi ayarlamışki bişey basıyosun ikincisini basmaya 10 akçe eksik sırf bi kere daha alalım diye
ayrıca para yüzünden gözü dönüp saçma sapan yenilikler getiren yönetim sence senin dediğini yaparmı bence hayal ama benden sana tam destek!...
Çok iyi olur ama böylesine paragöz olmuş bir yönetimin böyle bir yenilik getireceğini hiç sanmıyorum = ) Ama böyle bir şey olursa gerçekten tüm oyuncuların yararına olur.
Bu yönetimin amacı cebimize bir kaç kuruş daha fazla para girsin oyunculara kazık girsin.
Ama yine de benden de sana tam destek
Bu yönetimin amacı cebimize bir kaç kuruş daha fazla para girsin oyunculara kazık girsin.
Ama yine de benden de sana tam destek
Güncellll