Ayrıca böyle önemli konulardan birini burda paylaştıgın ve duyarlılıgın icin seni tebrik ederim.Elbette imkanlarım cevcevesinde ben kendi adıma belli yerlere yardımcı oluyorum.Peki yaş itibariyle kucuk olup belki kendi harcılıgı sebebiyle yardımcı olamayacak arkadaşlarımız ne yapmalı?Ailelerine göstersinler bu konuyu.Ki bu yardımları lösev olur cocuk esirgeme olur okul kampanyalarına yardım olur ne olursa olsun , bir yerden ellerinden birşey gelebilecegini dusunuyorum. :idea:
Konu sağlık , önemli ve asla duyarsız olamaz kimse.Elinden hiçbirşey gelmiyorsa çeşitli paylasım sitelerinde paylasabilir...
:!: Bu arada aklımdayken ve devam ettirdigim 2 yardım konusunu bende paylaşmak istiyorum. :!:
1)Şişe su,meyve suyu şişelerinin plastik kapaklarını biriktiriniz ve bulundugunuz ilde çevre koruma müdürlüğüne yada Türkiye Sakatlar Derneği'nin ilinizdeki şubesine teslim edebilirsiniz.
2)Birde bir çocugu okutmak.Burda para göndermiyorsunuz.Sadece çocugu seciyorsunuz , imkanlarınız dahilinde kalem , kitap gibi kırtasiye malzemelerini karsılıyorsunuz.Konuyla ilgili site http://www.kardesinisec.com/
Hiçbir maddi bag kurmuyorsunuz.
Ben şu anda 2 öğrenciye yardımcı oluyorum.Biri 7 kardeş,diğeri 8 kardeş.Ortak noktaları babaları yok , anneleri engelli.Kardeşlerinde engelli olanlar var,kendi acil ihtiyacları sebebiyle bir ekmek bir kira ödemek yakacak odun bulmak...okuyamıyor bu kızlar.
cocukların cinsiyeti , yaşı , hangi okulda kaçıncı sınıfta okudugu? ögretmeninin adı ve telefonu , ebeveyn durumu ,yaşam imkanları ne durumda gibi bircok bilgi var.Belki Lösev icin imkanı olmayan arkadaslarımız ufak bir kargo karsılıgında bi kac kalem ve kitap gönderebilirler bir kac ayda bir... :?:
Bu iki konuyu maddi bağış imkanı olmasa da bir yerlere yardımcı olmak isteyen arkadaşlar icin paylaştım.
Herkese güzel bir hayat , güzel bir oyun dilerim.