Oyuna ben 4 yıl önce başladım ve o gün bugündür oyunu bırakıp bırakıp geri döndüm tek neden para kazanamayıp hep oyuncuların tabiriyle ezik kalmamdı.Ama geçtiğimiz Mart ayı başında bu sefer başarıcam dedim.
Karakteri açtım 6 günde yavaş yavaş karakterimi 49 yaptım 80 m kadar param olmuştu.Plus sayesinde düşen itemler ve daha önceki karakterimden birikmiş 20 m kadar parayla...
Ecel malzemeleri için kolları sıvadım.
Maden güncellemesi olduğundan piyasanın kafası karışmış bazıları ucuza bazıları pahalıya satıyordu.Ticari kafamda vardır biraz ;
Ucuzdan alıp pahalıya sattım sonuç olarak 80 milyonun yanına bi 80 daha geldi.
Yani Ticaret Yapmayı bilicek ve 250 binin bile değerini bilmen lazım.
Neyse işte karateri açmamdan 14. gün sonunda Ecel Getireni üretmiştim ve 1 tane şelit hariç hepsini parayla aldım çünkü maden çekicek vaktim yoktu.
Sonra bil kazanları takip etmeye ve üst üste kazanmaya başladım.Menekşeler aldım 7-8 tane onları iyi fiyattan okuttum.yine 6 gün içinde büyücü kastım 1 kaya hariç yine tüm madenleri ucuzdan al pahalıya sat taktiğiyle buldum.
ve ejder ürettim.
Bir diğer para kazanma yolu ;
Bil Kazan...
Şimdi Grup bölgelerine rahatlıkla girebiliyorum henüz bir şey düşmedi ama olsun.
Daha sonra tane 500 bin 600 binden karizma satmaya başladım 4 karakterim var hafta içleri 2 kere hafta sonu 5 kere satabiliyorum.
Şuan 105 m küsür param var Çemberlitaş İçin biriktiriyorum.
Kısacası;
Az birikmişin olsun maden alıp sat
Bil kazanları takip et cevabı bilmiyorsan bile diğer yazanlardan bakıp yap genellik öyle yapıyor
Karizma sat
Emin ol şahesersiz olana selam bile vermiyorlar haklısın.
Millet Bu Kadar Parayı Nasıl Buluyor ?
Re: Millet Bu Kadar Parayı Nasıl Buluyor ?
Meranda karizma 700 bin.
3 Carın olsa bir kere 2 m 100 Bin
2 saatte bir 2 m 100 bin kasmak harika
Diyelim 5 kere yaptın.
10 m 500 Bin Eder.
2 saat aralıklarda git merana cantanı doldur sonra eme gir arkadsına ver o satsın sana versin parasını ölmeden esyalı satmış olursun
3 Carın olsa bir kere 2 m 100 Bin
2 saatte bir 2 m 100 bin kasmak harika
Diyelim 5 kere yaptın.
10 m 500 Bin Eder.
2 saat aralıklarda git merana cantanı doldur sonra eme gir arkadsına ver o satsın sana versin parasını ölmeden esyalı satmış olursun
- EkSeLaNS53
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Senin bulunduğun sunucu yani sancak sunucusu , oyunun en pahalı sunucusu , bunun yanında hırsızın , dolandırıcının , küfürbazın en çok olduğu sunucu , benimde sancakta karakterim var , sunucular arası karakter transferi olsa 1 dakika bile durmam orada.bilinmez yazdı:Merhaba ben bütün günümü madende geçiren biriyim ama daha gruğp bölgesi yüzü göremedim çoğu şaheser üretenlerin hiçbirini madende görmedim 2 -3 şaheseri olanlarvar ( hırsızlarda çok ama adam olmuşlar şaheser üretince bizi küçümsüyolar)
Kısacası para nasıl kasabilirim
Yardım eden etmeyen herkeze minnetlerimi sunarım
İyi oyunlar...
Ben bu konuyu Beyazköşkte açtım ve konunun kilitlenmesini istiyorum.EkSeLaNS53 yazdı:Senin bulunduğun sunucu yani sancak sunucusu , oyunun en pahalı sunucusu , bunun yanında hırsızın , dolandırıcının , küfürbazın en çok olduğu sunucu , benimde sancakta karakterim var , sunucular arası karakter transferi olsa 1 dakika bile durmam orada.bilinmez yazdı:Merhaba ben bütün günümü madende geçiren biriyim ama daha gruğp bölgesi yüzü göremedim çoğu şaheser üretenlerin hiçbirini madende görmedim 2 -3 şaheseri olanlarvar ( hırsızlarda çok ama adam olmuşlar şaheser üretince bizi küçümsüyolar)
Kısacası para nasıl kasabilirim
Yardım eden etmeyen herkeze minnetlerimi sunarım
İyi oyunlar...
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ferday-i kyamet
vay anasını be :S bunu yazdıktan 1-2 hafta sonra dolandırıldım :S gitti bütün paralarım , üzülüom lanSagopakajmeran yazdı:beyler oyun olduğunu unutmayın yaemek falan dionuz da.....ne emeği ya sadece vakit geçirmek ve eğlenmek için oynayan ... charımda yaklaşık 750 m ve bazı malzemelerle 2-3 milyar var ama şu an charım silinse zerre kadar üzülmem
zaten 2 haftadır girdiğimde yok oyuna
- EMRE0707
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Türk İstihbarat Teşkilat
Sancak sunucusunda biri varsa bana ejder üretiminde yardımcı olsun beleşten versın 
TİRELİ [Hidroflorik Asa]^
- EMRE0707
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Türk İstihbarat Teşkilat
Odiseus yazdı:Oyuna ben 4 yıl önce başladım ve o gün bugündür oyunu bırakıp bırakıp geri döndüm tek neden para kazanamayıp hep oyuncuların tabiriyle ezik kalmamdı.Ama geçtiğimiz Mart ayı başında bu sefer başarıcam dedim.
Karakteri açtım 6 günde yavaş yavaş karakterimi 49 yaptım 80 m kadar param olmuştu.Plus sayesinde düşen itemler ve daha önceki karakterimden birikmiş 20 m kadar parayla...
Ecel malzemeleri için kolları sıvadım.
Maden güncellemesi olduğundan piyasanın kafası karışmış bazıları ucuza bazıları pahalıya satıyordu.Ticari kafamda vardır biraz ;
Ucuzdan alıp pahalıya sattım sonuç olarak 80 milyonun yanına bi 80 daha geldi.
Yani Ticaret Yapmayı bilicek ve 250 binin bile değerini bilmen lazım.
Neyse işte karateri açmamdan 14. gün sonunda Ecel Getireni üretmiştim ve 1 tane şelit hariç hepsini parayla aldım çünkü maden çekicek vaktim yoktu.
Sonra bil kazanları takip etmeye ve üst üste kazanmaya başladım.Menekşeler aldım 7-8 tane onları iyi fiyattan okuttum.yine 6 gün içinde büyücü kastım 1 kaya hariç yine tüm madenleri ucuzdan al pahalıya sat taktiğiyle buldum.
ve ejder ürettim.
Bir diğer para kazanma yolu ;
Bil Kazan...
Şimdi Grup bölgelerine rahatlıkla girebiliyorum henüz bir şey düşmedi ama olsun.
Daha sonra tane 500 bin 600 binden karizma satmaya başladım 4 karakterim var hafta içleri 2 kere hafta sonu 5 kere satabiliyorum.
Şuan 105 m küsür param var Çemberlitaş İçin biriktiriyorum.
Kısacası;
Az birikmişin olsun maden alıp sat
Bil kazanları takip et cevabı bilmiyorsan bile diğer yazanlardan bakıp yap genellik öyle yapıyor
Karizma sat
Emin ol şahesersiz olana selam bile vermiyorlar haklısın.
Ben 1 yılda 49 oldum.Madende de şansım yoktur.plus hiç almadım. :arrow: Karizmam zaten hiç yukselmedigi için satamadım.Az birikmişiim olmadıgı ıcın senın alıp sat ı da yapamadım... şimdi ne mi oldu ?
Ezik ezik sokaklarda dolaşıyorum...
4 kere çarım çalındı. içinde bşiyde yoktu.
Oyunun en fakiri ezigi benim galiba 49 luklardan...
TİRELİ [Hidroflorik Asa]^
Şu günlerde en kolay para kasma yolu 3 4 tane karekterin varsa karizma satmak veya akce alıp oyun parasına satmak.hemen hemen çoğu kişi bunu yapıyor en azından kendi sunucumda yapanlar çoğaldı.
xİSKARx ııİSKARıı KıLLtoLiVe KıLLtoLiVee TheNoBLeS
Bir Zamanlar(beta) :: xxmafyaisoxx Fianxmafyaiso
- QYuSuFQ
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Army Of Heavens
Herkes zamaninda gm arkadaslarindan bilgi alip menekse stoklayip simdi hava atmiyor degilmi.
Yeralti bolgesi gelmeden once en az 20-30 kisi konustu gm lerle yeni maden ne olacak diye kimi kandiriyosunuz??
Gerkes tanesi 100bin-1m olan menekseyi stokladi yeralti geldi 100 er m den satti simdi burda yuzsuz yuzsuz su kadar param var demeyin bari.
(Uzerine alinan alinsin kimseyle polemige girmicem fakat;
Hakka girmediginizi soylemeyin!)
Yeralti bolgesi gelmeden once en az 20-30 kisi konustu gm lerle yeni maden ne olacak diye kimi kandiriyosunuz??
Gerkes tanesi 100bin-1m olan menekseyi stokladi yeralti geldi 100 er m den satti simdi burda yuzsuz yuzsuz su kadar param var demeyin bari.
İkv Kan Kaybediyor...
Yarım Litre Kan da Buradan Döküldü...
Açılış 2008 Şubat
Kapanış 30 Haziran 2012 23:26
:arrow: viewtopic.php?f=22&t=95827&p=833614#p833614
Yarım Litre Kan da Buradan Döküldü...
Açılış 2008 Şubat
Kapanış 30 Haziran 2012 23:26
:arrow: viewtopic.php?f=22&t=95827&p=833614#p833614
QYuSuFQ yazdı:Herkes zamaninda gm arkadaslarindan bilgi alip menekse stoklayip simdi hava atmiyor degilmi.
Sana harfi harfiyen katılıyorum.
Ben çok bilirim İKV-TT'lerin daha yeni levellerin adı duyulmadan 50 binden menekşe-ganoderma stokladığını.Ağzımı açmayayım neyse ve o kadar ileri gittiler ki küfür ettikleri halde ceza almıyorlardı.
Mavi topaz olayındada öyle oldu duyum alan stokladı sonra 1m den aldıklarını 17mden sattılar.
Biz Haini Çemberlitaşta arıyoruz ama asıl hain Sobee şirketinin içinde..

İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi