Merhaba ben bütün günümü madende geçiren biriyim ama daha gruğp bölgesi yüzü göremedim çoğu şaheser üretenlerin hiçbirini madende görmedim 2 -3 şaheseri olanlarvar ( hırsızlarda çok ama adam olmuşlar şaheser üretince bizi küçümsüyolar)
Kısacası para nasıl kasabilirim
Yardım eden etmeyen herkeze minnetlerimi sunarım
İyi oyunlar...
Millet Bu Kadar Parayı Nasıl Buluyor ?
- Reymond
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Millet Bu Kadar Parayı Nasıl Buluyor ?
bak kardeş bu işi yapanlar 2 yolla yapıyor.
1-) adam arkadaşlarından yardım alarak
2-)Hırsızlık yapıp zamanında bono hatalarından faydalanarak
1-) adam arkadaşlarından yardım alarak
2-)Hırsızlık yapıp zamanında bono hatalarından faydalanarak
<)
Yemin Ederim gelin bizim sunucuya bir şaheserle kişiye Selamın Aleyküm deyin Aleyküm Selam demez
Millet öyle çıkarcı olmuşki kaç yıldır arkadaşısız 5m para verdim karşılıksız bi örümcek göevine çağırdım saf krom lazımmış verirsem gelirmiş. Diğer 3 yıllıka rkadşaıma döndüm dişi görevim vardedim arkadaşlığıı bitirmiş adamın 2 kere karakteri çalındı hep item verdim. Diğerleri oyunu bırakmış online yok oyun çok sıkıcı oldu zaten şak diye bide maden çekiyorlar.
Millet öyle çıkarcı olmuşki kaç yıldır arkadaşısız 5m para verdim karşılıksız bi örümcek göevine çağırdım saf krom lazımmış verirsem gelirmiş. Diğer 3 yıllıka rkadşaıma döndüm dişi görevim vardedim arkadaşlığıı bitirmiş adamın 2 kere karakteri çalındı hep item verdim. Diğerleri oyunu bırakmış online yok oyun çok sıkıcı oldu zaten şak diye bide maden çekiyorlar.
- Reymond
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
bilinmez yazdı:Yemin Ederim gelin bizim sunucuya bir şaheserle kişiye Selamın Aleyküm deyin Aleyküm Selam demez
boş versene adamın üstü full şaheser ol 1 tane iteme 100 bin indirim bile yapmıyor
<)
- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Çalışanın oluyor arkdaslar 400m param + ejder asam var ve emeklerımın tek kuruşu haram degıl
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
Kardeş ben oyuna başlayalı bir yıl oluyor ejder asam ve ashab-ı kehfim + 250milyona yakın param vardı. Dün gece itibariyle yeni açtığım savaşçı karakterime iki seviye olmasının ödülü olarak ecel getiren ürettim
Bunların hepsini madene yatarak yaptım. Ejder asa nın malzemelerini ben çektim ve kadimlerini görevden aldım. Ashab ı kehf ondokuz milyona maloldu. Ecel getiren ise 22 milyona maloldu.
Çok parası olan herkes çalıp çırpmıyor bundan emin olun. Ben oyundaki bir yıllık emeğimin en az dokuz-on ayını maden başında geçirdim. Ne kadar sıkılsamda ne kadar yeter artık desemde madenden kalkmadım. Madene oturduğum süresin yarısından fazlası madende sabahladım. Yeri geldi oniki saat osmiridyumda bekledim ( oniki saat boyunca tek madende bekledim ama diğer madenlerle birlikte otuzaltı saat uyumadım ) ama osmiyumdan başka bişey çekemedim, yeri geldi bir saat bekledim iridyum çektim. Tek seferde tahmini dört-beş budaksız abanoz+dört-beş yonca çektim.
Bu arada iyi insanlara denk gelmende çok önemli. Arkadaşlarım ALLAH a şükür çok iyi insanlardı. Karşılıksız en aşağı yüzkırk-yüzelli milyonlukta item verdiler ( Bir arkadaşım oyunu bırakırken bırakmıştı eşyalarını ). Arkadaşımın verdiği eşyalar haricinde gelen paralar ve madenler hepsi kendi emeğimdir.
Yani insanlara bunun çok parası var kesin milletin hesabını çaldı yada oyunun açığını kullandı falan demek yanlış.
Bunların hepsini madene yatarak yaptım. Ejder asa nın malzemelerini ben çektim ve kadimlerini görevden aldım. Ashab ı kehf ondokuz milyona maloldu. Ecel getiren ise 22 milyona maloldu.
Çok parası olan herkes çalıp çırpmıyor bundan emin olun. Ben oyundaki bir yıllık emeğimin en az dokuz-on ayını maden başında geçirdim. Ne kadar sıkılsamda ne kadar yeter artık desemde madenden kalkmadım. Madene oturduğum süresin yarısından fazlası madende sabahladım. Yeri geldi oniki saat osmiridyumda bekledim ( oniki saat boyunca tek madende bekledim ama diğer madenlerle birlikte otuzaltı saat uyumadım ) ama osmiyumdan başka bişey çekemedim, yeri geldi bir saat bekledim iridyum çektim. Tek seferde tahmini dört-beş budaksız abanoz+dört-beş yonca çektim.
Bu arada iyi insanlara denk gelmende çok önemli. Arkadaşlarım ALLAH a şükür çok iyi insanlardı. Karşılıksız en aşağı yüzkırk-yüzelli milyonlukta item verdiler ( Bir arkadaşım oyunu bırakırken bırakmıştı eşyalarını ). Arkadaşımın verdiği eşyalar haricinde gelen paralar ve madenler hepsi kendi emeğimdir.
Yani insanlara bunun çok parası var kesin milletin hesabını çaldı yada oyunun açığını kullandı falan demek yanlış.
HoRReNDouS
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
Kardeş zaten EÖ sunucunu bilirim BEYAZKÖŞK'e gel ÖMna cevap vermezler.
Bu arada dediğiniz kendini beğenmişlik tamamen karşınızdaki kişinin kişiliğinden kaynaklanıyor. Ben bölgeden azul görevim var diyen çok kişiye şifamla azulu kestim. Başka oyunculara yardıme edeyim derken çok kez kesildim. Hani demişsin ya bir tane tane şaheseri olan adamlardan bile selam almıyorlar diye o karkaterlerin sahibi tamamen karaktersiz insanlardır...
HoRReNDouS
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Bir oyun ıcın 36 saat uyumamana gerçekten çok guldumDesigner yazdı:Kardeş ben oyuna başlayalı bir yıl oluyor ejder asam ve ashab-ı kehfim + 250milyona yakın param vardı. Dün gece itibariyle yeni açtığım savaşçı karakterime iki seviye olmasının ödülü olarak ecel getiren ürettim![]()
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
Bende üçüncü şaheseri üretince sevinçten güldüm 
HoRReNDouS
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV