Vazolardan ayrılan arkadaşları isabetli kararlarından dolayı kutluyorum [/color]
Onlara lale diyen de gül olsa mübarek bildiğin dikensin Emre.
xxxSaRıLaCixxx
maximussss IIxMeCaLSiZxII Canxşifa
Quantumxşifo "...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık "Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
RouXeuoSs yazdı:Başlıktaki 2 arkadaş aramızdan ayrılmıştır.
VzLnoSxEuRoMoS'a Dikkat --->
Loncadan ayrılanların içine VzLnoSxExpLampLe ve VzLnoSxShaWTyLo da takılmıştır. Bilginize...
zaten 5 kişilik lonca kim kaldı şimdi
lonca kurmayı bilmiyorlar isim değiştirerek lonca kurduk diyorlar sonra aha bu oluyor gariplerim ne yapsınlar 6-7 kişilerde 4 dü gitti kaldı 2-3 kişi oda artık lonca olursaa tabi neyse koyvergitsin uğraşmıyacam daha fazla böyle mal gibi kaldılar ortada
Vazolardan ayrılan arkadaşları isabetli kararlarından dolayı kutluyorum [/color]
Onlara lale diyen de gül olsa mübarek bildiğin dikensin Emre.
Adam olana gül yüzü göstermek hakk'tandır;
Aksini yapana diken batırmak farzdandır.
Wow.
xxxSaRıLaCixxx
maximussss IIxMeCaLSiZxII Canxşifa
Quantumxşifo "...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık "Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
lostxxx yazdı:bu çocuk kendını ne sanıyor anlamadım arkadaş. Tek başına yetermiş de , alayına gıdermişte . kımsın sen ? nesın VAzo ... ??
14 15 yaşında sarı sakallılara hesap mı verecem yüreğin varsa gel beklerm muğla / bodrum
tel : 05548660251 erkek olan ulaşr heerkeze kapım açık.
Sıktınız artk habernz olsun.