VzLnoSxEuRoMoS'a Dikkat --->

RouXeuoSs yazdı:Başlıktaki 2 arkadaş aramızdan ayrılmıştır.
Sana birşey anlatmak zorundamıyım?ChuckBartowsKi yazdı:RouXeuoSs yazdı:Başlıktaki 2 arkadaş aramızdan ayrılmıştır.
İmzandaki RoA Kısmını Anlayamadım ?
Aynısını ben de size soracaktım Mustafa.ChuckBartowsKi yazdı:RouXeuoSs yazdı:Başlıktaki 2 arkadaş aramızdan ayrılmıştır.
İmzandaki RoA Kısmını Anlayamadım ?
Gözünün Yasına bakmam senin veled anlamını bilmedgn karanlık yerlere elini sokmaxxxTaTaNgAxxx yazdı:Aynısını ben de size soracaktım Mustafa.ChuckBartowsKi yazdı:RouXeuoSs yazdı:Başlıktaki 2 arkadaş aramızdan ayrılmıştır.
İmzandaki RoA Kısmını Anlayamadım ?![]()
Bu soğan sapı Lodos'un Arz Loncası RoA'da işi ne .![]()
xxxTaTaNgAxxx yazdı:Aynısını ben de size soracaktım Mustafa.ChuckBartowsKi yazdı:RouXeuoSs yazdı:Başlıktaki 2 arkadaş aramızdan ayrılmıştır.
ya berk Allah aşkına bu vazoların konularına cevap vermeyin havlayıp duruyorlar he bu arada biz her türlü karanlık iş yaparızxxxTaTaNgAxxx yazdı:Aynısını ben de size soracaktım Mustafa.ChuckBartowsKi yazdı:RouXeuoSs yazdı:Başlıktaki 2 arkadaş aramızdan ayrılmıştır.
Loncadan ayrılanların içine VzLnoSxExpLampLe ve VzLnoSxShaWTyLo da takılmıştır. Bilginize...RouXeuoSs yazdı:Başlıktaki 2 arkadaş aramızdan ayrılmıştır.
Yok Enes benim karanlık şeylerle işim olmaz içim dışık aydınlıktır.Tacsiz yazdı:ya berk Allah aşkına bu vazoların konularına cevap vermeyin havlayıp duruyorlar he bu arada biz her türlü karanlık iş yaparızxxxTaTaNgAxxx yazdı:Aynısını ben de size soracaktım Mustafa.ChuckBartowsKi yazdı:RouXeuoSs yazdı:Başlıktaki 2 arkadaş aramızdan ayrılmıştır.
ama bu işler senin fantezinse ona bieşy yapamam kusura bakma
Kod: Tümünü seç
http://www.youtube.com/watch?v=yfDvxTxDVgA