Çıkmayan Menekşe
Re: Çıkmayan Menekşe
Duş alın oturun menekşeye[/b]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YlUKcNNmywk&feature=share[/youtube]
- xxJUN
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Zuğauça
Çantadaki maden tabiki değişmezaaasd yazdı:Nasıl yani alt çekince çantadaki maden değşşiyormu :S ?xxJUN yazdı:Tek çanta veya sadece elmas çıktığında altf4 çek tekrar gir deneaaasd yazdı:Sarraf artırıcısı aldım %60 lık eksiksiz 20 gündür günlük 3 ila 6 saat arası menekşe çekiyorum bir tane çekmiş deyilim bana buraya gelipte herhangi bir yönetici şans demesin şans artırıcılarınızı satmak için madenlerin çıkma oranını düşürttünüz .
20 gündür gün lük en az 3 saat elmas çektim buda 900 elmas madeni yapar + artırıcı sonuç 0 menekşe Yönetim Madenlerin çıkma oranını ARTIRIN
Sen Çık gir yapınca şansını resetlemiş olursun
Bu sayede Köşe oldummm :mrgreen: :mrgreen:
AyakLıHasTane
IMECAZMİRAI
xJUN
xJUNII
xJUNIII
TAKA
TAKA
Myicefreezeyou
Devler gibi eserler bırakmak için, Karıncalar gibi çalışmak lazım.
- MuRaTPoLaT
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Nefes
1 haftada günde 3-4 saat topaz da bekledim ve 50 civarı mavi topaz çıkarttım neredeyse çektiğim her 15 topaz dan biri mavi geliyordu. iki karakter için ejder basacağım görev nesneleri ve kayaları tamamladım böylelikle ama 3 haftadır elmas ve kalsedon madenin başından ayrılmıyorum sadece 1 menekşe çıktı arttırıcının süresi bitti 1 haftada böyle denicem maden çekmeyi acaba gidip yine topazdamı beklesem hergün 1 kaya rahat üretiyorum onuda menekşeyle takaslasam
bla bla bla.... bukadar uğraştığıma değer mi acaba :?:
- Sifacixhezae
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Eminönü
Sırf bu menekşenin başı bitmiyor diye , ashabı da uretmek istediğim icin ve oyunda öyle 10 saat maden bekleyemeceğim icin çevreye kulak verdim mavi topaz kastım.Şükür ürettim az bi borcum kaldı.Onu da şu 2 haftada halledeyim diyordum ki mavi topaz artık kasasında bonolar madenler fışkırdıgını herşeyi hallettiğini bildiğim hatta kendi agzıyla ihtiyacım yok diyenler tarafında ister açlık ister dusuncesizlik deyin işgal ediliyor.Sonuç : artık canım isteyince giriyorum. 1 saat takılıyorum mavide. 1-2 mavi cekiyorum, taze diye yansıtmıyorum.ardında 2 saat sonra bi daha giriyorum vaktim varsa , 1 saat daha 1 mavi daha...
Menekşe ise artık menekşenin basındakiler ya grup halinde teşkilatlanmıs yada karakter bırakmıs gir cık yapıyorlar.
Sorun aslında elmasdan menekşe cıkarabilmekten ziyada , elmas madeninin cok degil bi yarım saat bile boş oldugunu görebilmek yahut 1-2 saat yalnız kalıp cekebilmek...
Bence de kesinlikle şans arttırıcılar gelmiş olsa da , en azından menekşe elmasın cıkma ihtimali azaltıldı.
NOT:cok degil 2 hafta önce sans arttırıcım yok 3 menekşe cektim , hepsi tek çekişti.Maden kasmak mantıgıyla hiç cekemedim.2-3 saat takılıp gelirse gelir ile cok cektim.
Menekşe ise artık menekşenin basındakiler ya grup halinde teşkilatlanmıs yada karakter bırakmıs gir cık yapıyorlar.
Sorun aslında elmasdan menekşe cıkarabilmekten ziyada , elmas madeninin cok degil bi yarım saat bile boş oldugunu görebilmek yahut 1-2 saat yalnız kalıp cekebilmek...
Bence de kesinlikle şans arttırıcılar gelmiş olsa da , en azından menekşe elmasın cıkma ihtimali azaltıldı.
NOT:cok degil 2 hafta önce sans arttırıcım yok 3 menekşe cektim , hepsi tek çekişti.Maden kasmak mantıgıyla hiç cekemedim.2-3 saat takılıp gelirse gelir ile cok cektim.
O kadar saat menekşe çekiceğine git adaya mavi topaz çek 20 günde 3-6 saat arası 50 den fazla mavi topaz çekersin tanesini sat 5 milyondan istediğin kadar al menekşe
AdeLHarD
- MaSSacHuSeTT
- FareAdam Düşmanı

çık gir ile maden çıksaydı bana çıkardı
3 madende ayrı charlar girip çıkıom ama şans yüzüme gülmüyor
EDEP YAHU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP !
Forum üzerinden bu kadar konu ve yorum yapacağınıza, İKVDestek'e girip Öneride bulunsanız şimdi Menekşe Elmas'a çare bulunurdu...
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- Silahcix
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Lodos
- Lonca: İnferno Team
Şunu düşündünüz mü?
Neden etkinliklerde yönetim tutup da "Saf Altın" veya "Şelit" vermiyor? Halbuki elmas denen kaynak 23lv seviyelidir.
Neden etkinliklerde yönetim tutup da "Saf Altın" veya "Şelit" vermiyor? Halbuki elmas denen kaynak 23lv seviyelidir.
- EndLessWATASHI
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Kuklacı
valla bende ne şans arıtıcı var ne bir şey geçen kur mağrann ordan geçiyodum baktım maden vardı çektim menekşe çıktı çok sevindim 
Ben O'na resmen aşığım...
..İstanbul Kıyamet Vakti KUKLACI..
EndLessWATASHI[(^)Ecel Getiren]
EndLessWATASHII

..İstanbul Kıyamet Vakti KUKLACI..
EndLessWATASHI[(^)Ecel Getiren]
EndLessWATASHII

- xxJUN
- Teşkilat Neferi

- Lonca: Zuğauça
MaSSacHuSeTT yazdı:çık gir ile maden çıksaydı bana çıkardı3 madende ayrı charlar girip çıkıom ama şans yüzüme gülmüyor
![]()
Gusül abdesti ?
AyakLıHasTane
IMECAZMİRAI
xJUN
xJUNII
xJUNIII
TAKA
TAKA
Myicefreezeyou
Devler gibi eserler bırakmak için, Karıncalar gibi çalışmak lazım.