Sarraf artırıcısı aldım %60 lık eksiksiz 20 gündür günlük 3 ila 6 saat arası menekşe çekiyorum bir tane çekmiş deyilim bana buraya gelipte herhangi bir yönetici şans demesin şans artırıcılarınızı satmak için madenlerin çıkma oranını düşürttünüz .
20 gündür gün lük en az 3 saat elmas çektim buda 900 elmas madeni yapar + artırıcı sonuç 0 menekşe Yönetim Madenlerin çıkma oranını ARTIRIN 

Çıkmayan Menekşe
Çıkmayan Menekşe

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...
- Gltsry
 - FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
 - Klan: Lodos
 - Lonca: Şehr-i İstanbul

Re: Çıkmayan Menekşe
Kusura Bakma ama bendede sarraf artırıcı var ve çıkıyor 
Bak sana benden bir tavsiye ben böyle yapınca çıktığına inanıyorum.
Madeni çekerken "Ya Allah Bismillah" de çıkıyor.
Bide aklın menekşe elmasta olmasın başka şeyler düşün.
Vede kendine bi saat biçme. Canın istedimi gir sıkıldığında çık inanki dediğin gibi 3 saat 4 saat diyince banada çıkmıyor

Vede kendine bi saat biçme. Canın istedimi gir sıkıldığında çık inanki dediğin gibi 3 saat 4 saat diyince banada çıkmıyor
- llllxefsanexllll
 - Cin Avcısı

- Sunucu: Teşkilat

Gltsry yazdı:Kusura Bakma ama bendede sarraf artırıcı var ve çıkıyor
Allah da seni güldürsün evet maden çekerken insan biraz farklı düşüncelere dalıo bende besmele çekiodum çıkmayınca xD
AMA KARDEŞ BENDE 4 GÜNDÜR ÇEKİOM AMA 1 MENEKŞE YOK şans artırıcısız adam günde 3 tane çıkarttı kankam bennm ya daha ne diyim günde 3 tane şans artırıcısz adam paramızla rezil oluoz
Yara İzim Olmadan Ölmek İstemiyorum ...   Dövüş Kulübü - Fıght Club
Dünya Kurt İnsan Kuzu ... Kurdun Derdi Kuzuyu Mideye İndirmek Kuzu İse Kurda Aşık
MevLana
TheKiLLForLive/Savaşçı
Sectumsempra/Büyücü/ ^Ejder Asa
Birxaşkxmasalı/Şifacı

Dünya Kurt İnsan Kuzu ... Kurdun Derdi Kuzuyu Mideye İndirmek Kuzu İse Kurda Aşık
MevLana
TheKiLLForLive/Savaşçı
Sectumsempra/Büyücü/ ^Ejder Asa
Birxaşkxmasalı/Şifacı
- Cerfiss
 - Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
 - Klan: Arzın Çocukları
 - Lonca: Çakır Keyif

kardeş ona kalırsa 700 madalya oldu artırıcıda kullandım tek mor item fevzi cevo asa 
 şaheser yok 

- EkSeLaNS53
 - Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü

3 saat 6 saatla biraz zor görürsün sen o menekşeyi , minimum 12 saat maksimum 24 saat hep aynı madende duracaksın , %60 şans arttırıcın olacak , işte o zaman 1 tane menekşe çekersin , yada bazı aç şahsiyetli kişilikler gibi , ben bunlara aç diyorum , 3-4 tane çar ile çıkıp girmeli çekeceksin , her madenin başına birini bırakacaksın , birinden çekince oyundan çıkıp öbürüne gireceksin ondan çekeceksin , sonra ondan çıkıp öbürüne gireceksin , böyle yaparsan menekşe çekme şansın dahada artar , yalnız bu yöntemi gece yapacaksın gündüz çıkıp girene kadar maden uçar gider , zaten bu yöntemi kullanan açlarda genelde geceleri ortaya çıkan cinslerdendir , gündüz çekmek istiyorsan , genelde gündüzleri her madenin başına çökerler , boş maden zor bulursun , bu yüzden o oturanların madenine sulanacaksın , kardeş burda saatledir bekliyorum başka yere gidermisin cinsinden söylenen kelimelere kulak asmayacaksın , adamdan önce madeni çekeceksin , sonrasında edilen küfürleri görmemezlikten geleceksin yada sende karşılık verirsin karşılıklı sövüşürsünüz , genelde gündüz elmas madenlerini küfürsüz belasız çekmen zor , bir ton günaha girersin ve beddua alırsın , işte bu dediklerimi uygularsan menekşe çekme şansın artar arkadaşım.aaasd yazdı:Sarraf artırıcısı aldım %60 lık eksiksiz 20 gündür günlük 3 ila 6 saat arası menekşe çekiyorum bir tane çekmiş deyilim bana buraya gelipte herhangi bir yönetici şans demesin şans artırıcılarınızı satmak için madenlerin çıkma oranını düşürttünüz .
20 gündür gün lük en az 3 saat elmas çektim buda 900 elmas madeni yapar + artırıcı sonuç 0 menekşe Yönetim Madenlerin çıkma oranını ARTIRIN
Şimdi buradan yönetici arkadaşlara seslenmek istiyorum , bu şans arttırıcılar çıktı , neydi slogan ''artık sabahlara kadar maden başında beklemeye son , saf maden çekmek eskisinden daha kolay olacak'' slogan buydu , ama ben artık eskisinden daha çok oyuncunun oyunda sabahladığını görüyorum , hatta çok daha fazla saatler oyunda kaldıklarını görüyorum , hatta ve hatta evli eşler bile görüyorum dönüşümlü olarak maden başlarında duruyorlar , biri uyurken diğeri madende bekliyor gerçekten abartmıyorum bunlar oyunda mevcut , herkesinde %60 şans arttırıcısı var , maden başında kimi görsem var diyor , bu %60 neye göre %60 hala çözebilmiş değilim , devamlı otomatik mesajlar geliyor , 1 saattir oyundasınız 2 saattir oyundasınız sağlığınız için ara verin diye , ama sizler insanları saatlerce oyunda tutmak için uğraşıyorsunuz , şans arttırıcılarınız inanılmaz kötü , insanlar bir menekşe çekebilmek için saatlerce oyunda duruyorlar sabahlıyorlar , birgün bu yüzden birine birşey olursa sorumlularıda sizlersiniz , sizleri o otomatik yolladığınız sağlınız için mola veriniz mesajlarıda kurtarmaz iyi günler.
- Cerfiss
 - Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
 - Lonca: Çakır Keyif

Bay bilgin banda bi çareEkSeLaNS53 yazdı:3 saat 6 saatla biraz zor görürsün sen o menekşeyi , minimum 12 saat maksimum 24 saat hep aynı madende duracaksın , %60 şans arttırıcın olacak , işte o zaman 1 tane menekşe çekersin , yada bazı aç şahsiyetli kişilikler gibi , ben bunlara aç diyorum , 3-4 tane çar ile çıkıp girmeli çekeceksin , her madenin başına birini bırakacaksın , birinden çekince oyundan çıkıp öbürüne gireceksin ondan çekeceksin , sonra ondan çıkıp öbürüne gireceksin , böyle yaparsan menekşe çekme şansın dahada artar , yalnız bu yöntemi gece yapacaksın gündüz çıkıp girene kadar maden uçar gider , zaten bu yöntemi kullanan açlarda genelde geceleri ortaya çıkan cinslerdendir , gündüz çekmek istiyorsan , genelde gündüzleri her madenin başına çökerler , boş maden zor bulursun , bu yüzden o oturanların madenine sulanacaksın , kardeş burda saatledir bekliyorum başka yere gidermisin cinsinden söylenen kelimelere kulak asmayacaksın , adamdan önce madeni çekeceksin , sonrasında edilen küfürleri görmemezlikten geleceksin yada sende karşılık verirsin karşılıklı sövüşürsünüz , genelde gündüz elmas madenlerini küfürsüz belasız çekmen zor , bir ton günaha girersin ve beddua alırsın , işte bu dediklerimi uygularsan menekşe çekme şansın artar arkadaşım.aaasd yazdı:Sarraf artırıcısı aldım %60 lık eksiksiz 20 gündür günlük 3 ila 6 saat arası menekşe çekiyorum bir tane çekmiş deyilim bana buraya gelipte herhangi bir yönetici şans demesin şans artırıcılarınızı satmak için madenlerin çıkma oranını düşürttünüz .
Şimdi buradan yönetici arkadaşlara seslenmek istiyorum , bu şans arttırıcılar çıktı , neydi slogan ''artık sabahlara kadar maden başında beklemeye son , saf maden çekmek eskisinden daha kolay olacak'' slogan buydu , ama ben artık eskisinden daha çok oyuncunun oyunda sabahladığını görüyorum , hatta çok daha fazla saatler oyunda kaldıklarını görüyorum , hatta ve hatta evli eşler bile görüyorum dönüşümlü olarak maden başlarında duruyorlar , biri uyurken diğeri madende bekliyor gerçekten abartmıyorum bunlar oyunda mevcut , herkesinde %60 şans arttırıcısı var , maden başında kimi görsem var diyor , bu %60 neye göre %60 hala çözebilmiş değilim , devamlı otomatik mesajlar geliyor , 1 saattir oyundasınız 2 saattir oyundasınız sağlığınız için ara verin diye , ama sizler insanları saatlerce oyunda tutmak için uğraşıyorsunuz , şans arttırıcılarınız inanılmaz kötü , insanlar bir menekşe çekebilmek için saatlerce oyunda duruyorlar sabahlıyorlar , birgün bu yüzden birine birşey olursa sorumlularıda sizlersiniz , sizleri o otomatik yolladığınız sağlınız için mola veriniz mesajlarıda kurtarmaz iyi günler.
- xHeroxTurkx
 - İskele Babası

- Sunucu: Teşkilat

ARKADAŞIM SENİ DUYUNCA BEN HALİME ŞÜKRETTİM. BEN %60 ARTIRICI İLE 450 ELMAS ÇEKTİM SADECE 2 TANE MENEKŞE ÇIKTI. 
YANLIZ BENDE ŞUNA İNANIYORUM YÖNETİM ARTIRICILAR GELİNCE NORMAL ORANLARI DÜŞÜRDÜ. ŞANS ARTIRICI OLMADANDA 60 TANE ELMAS İÇİNDE 1 MENEKŞE ÇEKMİŞTİM.
BU İŞTE BİR ÇAKALLIK YAPTI YÖNETİM KESİNLİKLE. ZATEN OYUNU BIRAKTIK 3 KİŞİ ALLAH'TAN AYI FELAN ALMADIM
 SALLA GİTSİN BU OYUNU DEĞMİYOR VERİLEN PARALARA  :evil:

YANLIZ BENDE ŞUNA İNANIYORUM YÖNETİM ARTIRICILAR GELİNCE NORMAL ORANLARI DÜŞÜRDÜ. ŞANS ARTIRICI OLMADANDA 60 TANE ELMAS İÇİNDE 1 MENEKŞE ÇEKMİŞTİM.
BU İŞTE BİR ÇAKALLIK YAPTI YÖNETİM KESİNLİKLE. ZATEN OYUNU BIRAKTIK 3 KİŞİ ALLAH'TAN AYI FELAN ALMADIM
   _MaDHaTTeR_ 

- ARGOS
 - Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Eminönü
 - Lonca: Old Brothers

1 Ayda 2 menekşe(420 Elmas + 15 Yeşil elmas) + 3 Akik(394 Kalsodon + 7 Kripraz) çekebildim artırıcı ile  

Ama mavi topaz deli gibi çıkıyor
 15 Günde 22 mavi topaz  

Ama mavi topaz deli gibi çıkıyor
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
- xxJUN
 - Teşkilat Neferi

- Sunucu: Tılsım
 - Lonca: Zuğauça

Tek çanta veya sadece elmas çıktığında altf4 çek tekrar gir deneaaasd yazdı:Sarraf artırıcısı aldım %60 lık eksiksiz 20 gündür günlük 3 ila 6 saat arası menekşe çekiyorum bir tane çekmiş deyilim bana buraya gelipte herhangi bir yönetici şans demesin şans artırıcılarınızı satmak için madenlerin çıkma oranını düşürttünüz .
AyakLıHasTane
IMECAZMİRAI
xJUN 
xJUNII
xJUNIII
TAKA
TAKA
Myicefreezeyou
Devler gibi eserler bırakmak için, Karıncalar gibi çalışmak lazım.
Nasıl yani alt çekince çantadaki maden değşşiyormu :S ?xxJUN yazdı:Tek çanta veya sadece elmas çıktığında altf4 çek tekrar gir deneaaasd yazdı:Sarraf artırıcısı aldım %60 lık eksiksiz 20 gündür günlük 3 ila 6 saat arası menekşe çekiyorum bir tane çekmiş deyilim bana buraya gelipte herhangi bir yönetici şans demesin şans artırıcılarınızı satmak için madenlerin çıkma oranını düşürttünüz .