EteRNaLLoVe ve xDeMoNLoRDx Çalınmıştır...

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
canberkreis
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: EteRNaLLoVe ve xDeMoNLoRDx Çalınmıştır...

Mesaj gönderen canberkreis »

ben kimseye şifremi vermem kardeş sen rahat ol
Siz benim neden içtiğimi nerden bileceksiniz..
asim3428
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen asim3428 »

Beyazxkatil yazdı:Sifremi Verdiğim kisi Xsharex ama Ona guvenim tamdır Ancak o kardeşine vermiş ve kardeşide beyaz köşkten bi arkadaşına vermiş oda caLmış bunuda itraf etti fotolardan bakabilirsin Sharex in adını soruyorsan ubeyd ama çalınmasıyla kesinlikle alakası yoktur.
Tamamdır eyw. Sherex i ne kadar tanıyosun ki ? Çalınmasıyla alakası yoktur diyorsun ? Özel olarak onun hakkında bir şikayet bana geldi daha dün ;)
YENİSAHRA
Asım Küçük
Kullanıcı avatarı
Beyazxkatil
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Beyazxkatil »

canberkreis yazdı:çok iyi olmuş sahip çıksaydın çarına mallığınıza doymayın hakediyorsunuz siz

Senin Başına Boyle Birşey geLsin görürüm ben senin nasıl ağladığını ;)
Yeni Bir Başlangıç

VvMrCraCkvV
Kullanıcı avatarı
KarargahxParazit
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen KarargahxParazit »

Yenisahralı beni herkes çok iyi tanır ve güvendikleri içinde karakterlerini bana verdiler sen benim bu işlen bir alakam varmış gibi konuşuyorsun ben böyle birşey yapsam bunu sende ve herkesde bilirki arkamda iz bırakmam ama ben senin attıgın bir paçavrayada cevap vermem herkesin kendi özel meselesi kendisini ilgilendirir.Sizlere burda söylenen o karakterler ile alışveriş yapmayın size bu olaya karışma gibi bir hak verilmemişdir.Şimdi Yenisahralı o 3 gram aklınıda benim adımı kirletmeye kullanma 3 gram aklında boğarım seni bu sana ilk ve son ikazımdır.

sHarex
Kullanıcı avatarı
EjderKapani
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen EjderKapani »

Bugün 2 çarıda arz olarak gördüm. Eternallove zaten çalıntı çardı sen almışsın eski sahibi yani ejderi üreten Deniz arkadaşımdı. ! Ben şahsen üzülmedim.
asim3428
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

KarargahxParazit yazdı:Yenisahralı beni herkes çok iyi tanır ve güvendikleri içinde karakterlerini bana verdiler sen benim bu işlen bir alakam varmış gibi konuşuyorsun ben böyle birşey yapsam bunu sende ve herkesde bilirki arkamda iz bırakmam ama ben senin attıgın bir paçavrayada cevap vermem herkesin kendi özel meselesi kendisini ilgilendirir.Sizlere burda söylenen o karakterler ile alışveriş yapmayın size bu olaya karışma gibi bir hak verilmemişdir.Şimdi Yenisahralı o 3 gram aklınıda benim adımı kirletmeye kullanma 3 gram aklında boğarım seni bu sana ilk ve son ikazımdır.

sHarex
Yavru kuş eskiler gitti diye sanmaki senin haltlarını bilen yok ;) Tescilli 3 kağıtcı hee tabi o kadar zaman geçti kanıt koy dersen koyamam ama lodosların güvendiği biri olan (Masumprens) veda için açtığı konudada isminin geçtiğini görebilirler (Hırsızlık yapmaya başlamadan önce iyi çocuktu diye) gördüğüm bir şeyi unutamıyorum malesef :D Sen arkanda iz bırakmassın ama çarı kaptırırsın en yakın arkadaşı madem niye vermiyo ?

Konu burada ise her türlü karışma hakkım vardır rahat ol yani madem yazı yazma hakkı verilmiş nereye yazcama sen karışamassın ;)
3 gram akıl hmm sende onunda olmadını düşünürsek yine iyi ;)
Boğma meselesine gelince sen süngeri sıkamassın nereyi boğuyon ?

Boğma yüreği olan delikanlıyı beklerim : Yenisahra mahallesi önünü caddesi öztürk sokak no:15 Ataşehir/İstanbul
No da değişiklik vardır daha önce adresi verdiğim gençler o ne diye sorarsa Ataşehir e bağlandı o yüzden No lar değişti ;)
Eğer istanbul dışında oturuyosan Yol paran ve burda yeyip içtiğin herşeyin parası benden ;)

Eğer boğa biliyosan beklerim İnternet üzerinden boğmayı ben bilmiyorum çünkü :D
YENİSAHRA
Asım Küçük
Kullanıcı avatarı
KarargahxParazit
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Yenisahları çok şey biliyormussun gibi tantana yapıyorsunda fakat hiçbirşey bilmiyorsun evet Yenisahralı hırsızım? Ne yapabileceksin elinden ne gelicek senin gibi adam olmuyanları soyuyorum bu oyunu sizin gibilerlen eğlenmek için oynadığımıda bilirsin ha bu arada şehrini vermissin Yenisahları ben kimseye benzemem yolum düşer oraya görüşürüz düşmez birşey söylemem önünde bir klavye var tuşların arasında 1 cm yok baban almış yazıyorsun ama boş yazıyorsun buraya arkadaslar gibi kanıt koy senin o aklın varya aklın benim adımı hırsıza cıkartmaya degil bana selam vermeye bile yetmez bacaksız ;)
asim3428
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Senin gibi tescilli hırsızdan adamlık dersi alcak değilim Adam ım diyosan adres açıktır. Yol paran ve İstanbul il sınırı içinde yiyip içtiğin herşeyin parası benden ;) Dediğin gibi klavyede yazmak kolay eğer gelirsen görürsün ne yapabiliceğimi ;) Sor bakim oyunda bir kişi benim için Hırsız demiş mi ? Alacaxkaranlık - Kafcı haricinde ki eğer bu konuya yorum yazarsa Yeniçeri loncasında (Yönetim üyesi iken) neden atıldını sizlerle paylaşırım ;) pc yi babam almış ben almışım ne farkeder yaşım herkez tarafından zaten bilinir (19) ama yaşla adam olunsa dünyanın hali vahimdi.

Uzun zaman geçti bir kanıt koyamam ama Tılsımda herkezin güvendiği kişilerin yazılarını paylaşırım Yavru kuş :)

viewtopic.php?f=31&t=49477&hilit=KarargahxParazit

viewtopic.php?f=31&t=41747&hilit=Kararg ... t&start=10

viewtopic.php?f=31&t=48636&p=488359&hil ... ex#p488359

viewtopic.php?f=31&t=41747&p=413553&hil ... ex#p413553

viewtopic.php?f=31&t=48636&p=487662&hil ... ex#p487662

Ve EMİNÖNÜ sunucusunda dolaşırken gördüğüm bir konu :
viewtopic.php?f=4&t=36844&p=361569&hili ... it#p361569

Rahat ol yani 3 gram aklı kullanmayı bilirsen çok şey yapılır Aklı kullanmak içinde belirli bir Zeka gerekir ;)
YENİSAHRA
Asım Küçük
Kullanıcı avatarı
KarargahxParazit
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Yenisahları epinimi soruyorsun arkına sattığımı anlatayım.Ben o isim epini satacakdım fakat alamadık o sırada zena satıyordu zenaya söyledim alacak bu zenadan alıp epini ona verdim ve sonra aralarında halletiler zaten ve sen bana diyorsunki bana suana kadar kimse hırsız söylemedi bana kim söylediki beni abdullah ekmen ile karıştırma abdullahın zamanı çoktan kapandı ayrıca gecen günlerden degil suan simdi yasadıgımız saatden tarihden bir seyler koy gecen günlere ağlamam ben,ve senin oyununun yöneticileri öyle bir sahsiyetki bu konu tartışma haline geldi kilit atmıyorlar nerde bu oyunun adaleti sayın gmler adalet dedğiniz şahsi mesele için blok atmak değil ortada kanıtsız olarak atılan iftiraları düzeltin.
asim3428
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Tabi yaa konu kilit ;) Yakın zamanlardada bir şey kulama geldi merak etme ama onunda kanıt ı yok eğer arkadaşta varsa tabiki paylaşırım ;) Eski oyuncuların hepsi biliyo zaten neyini inkar ediyosun ki ? Adaletten bahseden sensen artık yanmışızda haberimiz yok :)

1 değil 2 değil eskilerden herkes mi yalan söylüyo herkes mi iftira atıyo ? Oyunda en tanınmış kişilerin söyledikleridemi yalan yani :D

MasumprenS yazdı:
Sharexx ( char soymaya başlamadan önce efendi adamdı)
[/b]
Lodos klanında Masumprens'e a güvenmeyen tanımam odamı yalan söylüyo ? :D

kFygFb yazdı:
SIRRAGEe yazdı:bildigimiz Shrarexxx Hırıssız olan degilmi :)
aynen oda çarı satmış sözde bilmiyorum artık :)
kFygFb yazdı:biz tılsımın açıldığı günden beri biliyoruz :) siz gençler yokken bizler vardık.Sharexxx çarının asıl sahibi abdullahtır oda zamanında tılsımdaki bir çok insanı dolandırdı karakterlerini soydu ;)
YENİSAHRA
Asım Küçük
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön