EteRNaLLoVe ve xDeMoNLoRDx Çalınmıştır...
- canberkreis
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Re: EteRNaLLoVe ve xDeMoNLoRDx Çalınmıştır...
ben kimseye şifremi vermem kardeş sen rahat ol
Siz benim neden içtiğimi nerden bileceksiniz..
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Tamamdır eyw. Sherex i ne kadar tanıyosun ki ? Çalınmasıyla alakası yoktur diyorsun ? Özel olarak onun hakkında bir şikayet bana geldi daha dünBeyazxkatil yazdı:Sifremi Verdiğim kisi Xsharex ama Ona guvenim tamdır Ancak o kardeşine vermiş ve kardeşide beyaz köşkten bi arkadaşına vermiş oda caLmış bunuda itraf etti fotolardan bakabilirsin Sharex in adını soruyorsan ubeyd ama çalınmasıyla kesinlikle alakası yoktur.
- Beyazxkatil
- Cin Avcısı
canberkreis yazdı:çok iyi olmuş sahip çıksaydın çarına mallığınıza doymayın hakediyorsunuz siz
Senin Başına Boyle Birşey geLsin görürüm ben senin nasıl ağladığını
Yeni Bir Başlangıç
VvMrCraCkvV
VvMrCraCkvV
- KarargahxParazit
- Sahaf Yardımcısı
Yenisahralı beni herkes çok iyi tanır ve güvendikleri içinde karakterlerini bana verdiler sen benim bu işlen bir alakam varmış gibi konuşuyorsun ben böyle birşey yapsam bunu sende ve herkesde bilirki arkamda iz bırakmam ama ben senin attıgın bir paçavrayada cevap vermem herkesin kendi özel meselesi kendisini ilgilendirir.Sizlere burda söylenen o karakterler ile alışveriş yapmayın size bu olaya karışma gibi bir hak verilmemişdir.Şimdi Yenisahralı o 3 gram aklınıda benim adımı kirletmeye kullanma 3 gram aklında boğarım seni bu sana ilk ve son ikazımdır.
sHarex
sHarex
- EjderKapani
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
Bugün 2 çarıda arz olarak gördüm. Eternallove zaten çalıntı çardı sen almışsın eski sahibi yani ejderi üreten Deniz arkadaşımdı. ! Ben şahsen üzülmedim.
-
- Meteor Kaşifi
Yavru kuş eskiler gitti diye sanmaki senin haltlarını bilen yokKarargahxParazit yazdı:Yenisahralı beni herkes çok iyi tanır ve güvendikleri içinde karakterlerini bana verdiler sen benim bu işlen bir alakam varmış gibi konuşuyorsun ben böyle birşey yapsam bunu sende ve herkesde bilirki arkamda iz bırakmam ama ben senin attıgın bir paçavrayada cevap vermem herkesin kendi özel meselesi kendisini ilgilendirir.Sizlere burda söylenen o karakterler ile alışveriş yapmayın size bu olaya karışma gibi bir hak verilmemişdir.Şimdi Yenisahralı o 3 gram aklınıda benim adımı kirletmeye kullanma 3 gram aklında boğarım seni bu sana ilk ve son ikazımdır.
sHarex
Konu burada ise her türlü karışma hakkım vardır rahat ol yani madem yazı yazma hakkı verilmiş nereye yazcama sen karışamassın
3 gram akıl hmm sende onunda olmadını düşünürsek yine iyi
Boğma meselesine gelince sen süngeri sıkamassın nereyi boğuyon ?
Boğma yüreği olan delikanlıyı beklerim : Yenisahra mahallesi önünü caddesi öztürk sokak no:15 Ataşehir/İstanbul
No da değişiklik vardır daha önce adresi verdiğim gençler o ne diye sorarsa Ataşehir e bağlandı o yüzden No lar değişti
Eğer istanbul dışında oturuyosan Yol paran ve burda yeyip içtiğin herşeyin parası benden
Eğer boğa biliyosan beklerim İnternet üzerinden boğmayı ben bilmiyorum çünkü
- KarargahxParazit
- Sahaf Yardımcısı
Yenisahları çok şey biliyormussun gibi tantana yapıyorsunda fakat hiçbirşey bilmiyorsun evet Yenisahralı hırsızım? Ne yapabileceksin elinden ne gelicek senin gibi adam olmuyanları soyuyorum bu oyunu sizin gibilerlen eğlenmek için oynadığımıda bilirsin ha bu arada şehrini vermissin Yenisahları ben kimseye benzemem yolum düşer oraya görüşürüz düşmez birşey söylemem önünde bir klavye var tuşların arasında 1 cm yok baban almış yazıyorsun ama boş yazıyorsun buraya arkadaslar gibi kanıt koy senin o aklın varya aklın benim adımı hırsıza cıkartmaya degil bana selam vermeye bile yetmez bacaksız 
-
- Meteor Kaşifi
Senin gibi tescilli hırsızdan adamlık dersi alcak değilim Adam ım diyosan adres açıktır. Yol paran ve İstanbul il sınırı içinde yiyip içtiğin herşeyin parası benden
Dediğin gibi klavyede yazmak kolay eğer gelirsen görürsün ne yapabiliceğimi
Sor bakim oyunda bir kişi benim için Hırsız demiş mi ? Alacaxkaranlık - Kafcı haricinde ki eğer bu konuya yorum yazarsa Yeniçeri loncasında (Yönetim üyesi iken) neden atıldını sizlerle paylaşırım
pc yi babam almış ben almışım ne farkeder yaşım herkez tarafından zaten bilinir (19) ama yaşla adam olunsa dünyanın hali vahimdi.
Uzun zaman geçti bir kanıt koyamam ama Tılsımda herkezin güvendiği kişilerin yazılarını paylaşırım Yavru kuş
viewtopic.php?f=31&t=49477&hilit=KarargahxParazit
viewtopic.php?f=31&t=41747&hilit=Kararg ... t&start=10
viewtopic.php?f=31&t=48636&p=488359&hil ... ex#p488359
viewtopic.php?f=31&t=41747&p=413553&hil ... ex#p413553
viewtopic.php?f=31&t=48636&p=487662&hil ... ex#p487662
Ve EMİNÖNÜ sunucusunda dolaşırken gördüğüm bir konu :
viewtopic.php?f=4&t=36844&p=361569&hili ... it#p361569
Rahat ol yani 3 gram aklı kullanmayı bilirsen çok şey yapılır Aklı kullanmak içinde belirli bir Zeka gerekir
Uzun zaman geçti bir kanıt koyamam ama Tılsımda herkezin güvendiği kişilerin yazılarını paylaşırım Yavru kuş
viewtopic.php?f=31&t=49477&hilit=KarargahxParazit
viewtopic.php?f=31&t=41747&hilit=Kararg ... t&start=10
viewtopic.php?f=31&t=48636&p=488359&hil ... ex#p488359
viewtopic.php?f=31&t=41747&p=413553&hil ... ex#p413553
viewtopic.php?f=31&t=48636&p=487662&hil ... ex#p487662
Ve EMİNÖNÜ sunucusunda dolaşırken gördüğüm bir konu :
viewtopic.php?f=4&t=36844&p=361569&hili ... it#p361569
Rahat ol yani 3 gram aklı kullanmayı bilirsen çok şey yapılır Aklı kullanmak içinde belirli bir Zeka gerekir
- KarargahxParazit
- Sahaf Yardımcısı
Yenisahları epinimi soruyorsun arkına sattığımı anlatayım.Ben o isim epini satacakdım fakat alamadık o sırada zena satıyordu zenaya söyledim alacak bu zenadan alıp epini ona verdim ve sonra aralarında halletiler zaten ve sen bana diyorsunki bana suana kadar kimse hırsız söylemedi bana kim söylediki beni abdullah ekmen ile karıştırma abdullahın zamanı çoktan kapandı ayrıca gecen günlerden degil suan simdi yasadıgımız saatden tarihden bir seyler koy gecen günlere ağlamam ben,ve senin oyununun yöneticileri öyle bir sahsiyetki bu konu tartışma haline geldi kilit atmıyorlar nerde bu oyunun adaleti sayın gmler adalet dedğiniz şahsi mesele için blok atmak değil ortada kanıtsız olarak atılan iftiraları düzeltin.
-
- Meteor Kaşifi
Tabi yaa konu kilit
Yakın zamanlardada bir şey kulama geldi merak etme ama onunda kanıt ı yok eğer arkadaşta varsa tabiki paylaşırım
Eski oyuncuların hepsi biliyo zaten neyini inkar ediyosun ki ? Adaletten bahseden sensen artık yanmışızda haberimiz yok
1 değil 2 değil eskilerden herkes mi yalan söylüyo herkes mi iftira atıyo ? Oyunda en tanınmış kişilerin söyledikleridemi yalan yani

1 değil 2 değil eskilerden herkes mi yalan söylüyo herkes mi iftira atıyo ? Oyunda en tanınmış kişilerin söyledikleridemi yalan yani
Lodos klanında Masumprens'e a güvenmeyen tanımam odamı yalan söylüyo ?MasumprenS yazdı:
Sharexx ( char soymaya başlamadan önce efendi adamdı)[/b]
kFygFb yazdı:aynen oda çarı satmış sözde bilmiyorum artıkSIRRAGEe yazdı:bildigimiz Shrarexxx Hırıssız olan degilmi
kFygFb yazdı:biz tılsımın açıldığı günden beri biliyoruzsiz gençler yokken bizler vardık.Sharexxx çarının asıl sahibi abdullahtır oda zamanında tılsımdaki bir çok insanı dolandırdı karakterlerini soydu