...
- angelona
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Jön Türkler
Re: ...
HaLiLKYDB yazdı:Benim kangalım 200 300 vuruyor ama ayının kanatması 600 600 götürüyor bu mudur? kangalda zehir atsında 600 600 götürsün o zaman::@@@ 70 candan kanatmayla öldüm:@@
Savaşçıyla şifacının hasarları aynımı kardeşim bunumu kıyaslamaya çalışıyosun .Kangalada zehir atma özelligi getirilsin diceğine
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
- leviathan
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Arzın Çocukları
ezikliğini yaratığa mal etmeHaLiLKYDB yazdı:Benim kangalım 200 300 vuruyor ama ayının kanatması 600 600 götürüyor bu mudur? kangalda zehir atsında 600 600 götürsün o zaman::@@@ 70 candan kanatmayla öldüm:@@

KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ.
Kenan Sizi Öldürür Ben De Gömerim
- angelona
- Antrepo Bekçisi

- Klan: Lodos
- Lonca: Jön Türkler
Tek çözüm büyücüyede depar getirsinler
:D:D:D Maksat kimse gönül koymasın 
Aldanma insanların samimiyetine
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
kendi adıma konuşuyorum ve dediklerimini arkasındayım öncelikle konu '' boz ayı '' şimdir bir savaşçı / büyücü vs sini açıklayim savaşçı büyücüyü kesebilmek için 15 dikkat 10 depar 15 ofansif 15 ağır 5 sert 5 durdurma 15 kanatma 15 zihin bozma 3 sarsılmaz verirse bu adamın işi iş değil büyücünün hata yapması lazım bir m.a 2 saygın gözlük + maraton ayak adamı yakalaması imkansız gibi birşey diğer bir yetenek kombinasyonu ise 15 dikkat 10 depar 15 ofansif 15 ağır 5 sert 15 durdurma 15 sarsılmaz 8 kanatma yine boz ayıyı çıkartırken harcanan süre 2 sn büyücünün buz krtiği ile birleşirse 4 5 sn bu boz ayı bana göre vs üzerinde dez avantaj ... ayrıca kangal 200 vuruyor demiş arkadaş misal boz ayının attığı kanatmayı sen büyü bozmanla bozabilirsin yaratığın seni yakalama olasılığıda düşük malum ayıoğluayı yani benden bu kadar başka bir konuyada değinmek isterim ve gider yatarım gecenin bu saatinde fevzi cevriye * lı ayak kim üretiyor ya la...