...

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
HaLiLKYDB
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat

...

Mesaj gönderen HaLiLKYDB »

Benim kangalım 200 300 vuruyor ama ayının kanatması 600 600 götürüyor bu mudur? kangalda zehir atsında 600 600 götürsün o zaman::@@@ 70 candan kanatmayla öldüm:@@
tobias
YEŞİLAY
KIZILAY
Kullanıcı avatarı
angelona
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Lodos
Lonca: Jön Türkler

Re: ...

Mesaj gönderen angelona »

HaLiLKYDB yazdı:Benim kangalım 200 300 vuruyor ama ayının kanatması 600 600 götürüyor bu mudur? kangalda zehir atsında 600 600 götürsün o zaman::@@@ 70 candan kanatmayla öldüm:@@

Savaşçıyla şifacının hasarları aynımı kardeşim bunumu kıyaslamaya çalışıyosun .Kangalada zehir atma özelligi getirilsin diceğine :D
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde

M.akif

GalataKULESİ

mFERNANDES

SaaTKULESİ
Kullanıcı avatarı
leviathan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen leviathan »

HaLiLKYDB yazdı:Benim kangalım 200 300 vuruyor ama ayının kanatması 600 600 götürüyor bu mudur? kangalda zehir atsında 600 600 götürsün o zaman::@@@ 70 candan kanatmayla öldüm:@@
ezikliğini yaratığa mal etme :D
ResimResim
KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ.
Kenan Sizi Öldürür Ben De Gömerim
Kullanıcı avatarı
DeaTHRoLL
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen DeaTHRoLL »

Savaşçılar oyunda Tanrı olmuş sizinde anlayışınız bu ne alaka eziklikle sanada gelse o kanatma sende ölürsün hiç bi çözümü yok
Bymystic [49]
Neferxtobias [49]
Kullanıcı avatarı
HaLiLKYDB
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen HaLiLKYDB »

boşver ya millet beyniyle anlamak yeriyle başka yerle anlamak istiyor böyle sorunlar olur normaldir
tobias
YEŞİLAY
KIZILAY
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen xPrince »

:) Sığınak önünde savaşçıya /nah komutunu yapmayı biliyosunuz, savaşçı itemlerini yüksek fiyattan satmayı biliyosunuz, ayısı olmayan bi savaşçıyı zihin, kutup, tesla küresinin yavaşlatması ile 100 canla kesmesinide biliyosunuz, bi ayı size sonunda hasar vermeyi başardı oda herkese değil hani parası olana (şahsen ben almadım), buna isyanınız nedir peki ? ee ulan daha ne istiyonuz be nedir ya sizin derdiniz ben savaşçıyım büyücümde var şifacımda tamam ama er meydanında olsun vs de olsun kaçmayıda iyi biliyosunuz, tesla küresi sersemletince aha tamam bitirdim işini demeyi biliyosunuz, savaşçı işi bilmiyosa zihinden kurtulmayıda biliyosunuz, daha neyden şikayetçisiniz arkadaşlar ??
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.
Kullanıcı avatarı
angelona
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Jön Türkler

Mesaj gönderen angelona »

Tek çözüm büyücüyede depar getirsinler :D:D:D:D Maksat kimse gönül koymasın :P
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde

M.akif

GalataKULESİ

mFERNANDES

SaaTKULESİ
Kullanıcı avatarı
sessizol
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen sessizol »

kendi adıma konuşuyorum ve dediklerimini arkasındayım öncelikle konu '' boz ayı '' şimdir bir savaşçı / büyücü vs sini açıklayim savaşçı büyücüyü kesebilmek için 15 dikkat 10 depar 15 ofansif 15 ağır 5 sert 5 durdurma 15 kanatma 15 zihin bozma 3 sarsılmaz verirse bu adamın işi iş değil büyücünün hata yapması lazım bir m.a 2 saygın gözlük + maraton ayak adamı yakalaması imkansız gibi birşey diğer bir yetenek kombinasyonu ise 15 dikkat 10 depar 15 ofansif 15 ağır 5 sert 15 durdurma 15 sarsılmaz 8 kanatma yine boz ayıyı çıkartırken harcanan süre 2 sn büyücünün buz krtiği ile birleşirse 4 5 sn bu boz ayı bana göre vs üzerinde dez avantaj ... ayrıca kangal 200 vuruyor demiş arkadaş misal boz ayının attığı kanatmayı sen büyü bozmanla bozabilirsin yaratığın seni yakalama olasılığıda düşük malum ayıoğluayı yani benden bu kadar başka bir konuyada değinmek isterim ve gider yatarım gecenin bu saatinde fevzi cevriye * lı ayak kim üretiyor ya la...

“Genel Sohbet” sayfasına dön