LoNCa OsMaNLı
- Dangerousss
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Hayat Bana Güzel
- Kurtlarxjunior
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Arzın Çocukları
Re: LoNCa OsMaNLı
Dangerousss yazdı:Öncelikle yaptığın yorum için teşekkür ederim.Ben de Tılsım sunucusunda oynuyorum Kurtlar loncasını iyi bilirm [Hadess] Loncamızın misyonu yardım ve dayanışma amacı güder.Referans her üye adayımız için gerekli olan önemli bir husustur fakat Tılsım sunucusunu bildiğim için fereransını tılsım sunucusundan da kabl edebilirm
Orda Referans gösteremiyceğim hiç kimse yok hiç yoktan loncada
Kurtreiis aramızda değil olsa ilk olarak Evladıfatiha Şuanki Kurtlar loncası başkanı..
Kurtlarxsarıyerli
Kurtlarxkadriye
Kurtlarxyağız XxYAĞIZEFExX
Kurtlarxhard
Kurtlarxkapanıx
Kurtlarxbozkurt
Diye böyle bi liste oluşur
Bu arada burdaki karakterimin adıda Peçenek ..
Her neyse bi 49 olayımda konuşuruz

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Teşekkür ederim. Arkadaşlarımın çoğu lodos, zaten arzların sayısı az bir tek seni severim arzlardan.Afrodisyak yazdı:Kırılmak mı ? Estafurullahozaerdenn yazdı:Sinan Abi aylardır Lodos'tum Arz'lar güçsüz ve kimse yardım etmiyor. Lodos, Eminönü Sunucusu'nda çok daha güçlü. Kırdıysam kusuruma bakma. :?Afrodisyak yazdı:Ozanım lodos mu oluyorsun şimdi :evil:ozaerdenn yazdı:Şimdiden teşekkürler inşallah birlikte güzel şeyler yapacağız buna inanarak Gürhan Abi'ye istediğimi belirttim sağolsun beni kırmadı. Aranızda olmaktan mutluyum.Ben dostlukta klana önem vermem önemli olan adam gibi adam olmak sende böylesin bana yeter lodos olduğunu bilmiyordum
Bol şans yolun açık olsun
PIRASASAPI
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: ...
LoncaOSMaNLı ile aLakam Kalmamıştır Lütfen oyunda veya özelde Loncaya katılacağım referansım olurmusun demeyin !!..
- FaTiHFaTSaLi
- İskele Babası
beni aldınız mı abe loncanıza :evil:
bak adım: hüsamettin
bak soyadım: kıllıbacak
bak oyun nickim: lordmast
bak babamın adı: mustafa
oturduğum yer : New York
benide alın loncanıza abe ben gelirsem hayırlı olur orası :mrgreen:
FaTıHFaTSaLı - xLORDMASTx - Lordmastxx - IIIHELLSINGIII

lütfen qereksiz yorumlardan kaçınalım... :!:FaTiHFaTSaLi yazdı:beni aldınız mı abe loncanıza :evil:
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
- Dangerousss
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Hayat Bana Güzel
Osmanlı Loncası olark yarın yani pazar günü akşam saat 20:00 'de KAdim Hidra kesimi yapılacaktır .Etkınliğimize Saygılı ve söz dinleyen oyuncularımızı bekleriz.

-Arz !

-Keseriz anam

Öle olsunozaerdenn yazdı:Teşekkür ederim. Arkadaşlarımın çoğu lodos, zaten arzların sayısı az bir tek seni severim arzlardan.Afrodisyak yazdı:Kırılmak mı ? Estafurullahozaerdenn yazdı:Sinan Abi aylardır Lodos'tum Arz'lar güçsüz ve kimse yardım etmiyor. Lodos, Eminönü Sunucusu'nda çok daha güçlü. Kırdıysam kusuruma bakma. :?Afrodisyak yazdı:Ozanım lodos mu oluyorsun şimdi :evil:ozaerdenn yazdı:Şimdiden teşekkürler inşallah birlikte güzel şeyler yapacağız buna inanarak Gürhan Abi'ye istediğimi belirttim sağolsun beni kırmadı. Aranızda olmaktan mutluyum.Ben dostlukta klana önem vermem önemli olan adam gibi adam olmak sende böylesin bana yeter lodos olduğunu bilmiyordum
Bol şans yolun açık olsun
Manyakk [49]
Ona qöre :!:Dangerousss yazdı:Osmanlı Loncası olark yarın yani pazar günü akşam saat 20:00 'de KAdim Hidra kesimi yapılacaktır .Etkınliğimize Saygılı ve söz dinleyen oyuncularımızı bekleriz.
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz