LoNCa OsMaNLı

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Dangerousss
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: Hayat Bana Güzel

LoNCa OsMaNLı

Mesaj gönderen Dangerousss »

Lonca Kuralları :[/color]

1- Loncamızın genel yapısına aykırı olarak; oyun içerisinde genel toplum ahlakına aykırı,rahatsız edici,küçük düşürücü, kaba,müstehcen,nefret dolu,ırkçıl ve/veya etnik-siyasi içerikli mesajlar yazmak ve bu yönde davranışlar sergilemek suretiyle oyuncuları rahatsız etmek kesinlikle yasaktır.
2- Oyunun işleyişine yönelik suç teşkil edecek dolandırıcılık, hesap bilgilerini ele geçirme, materyal hırsızlığı gibi suçlardan şikayet edilen ve bu suçu delil ile ispatlanan üyeler anında loncadan men edilerek, cezai işlem görmesi için gerekli mercilere bildirimi yapılır.
3- Üyeler tarafından lonca faaliyetleri gizli tutulmalıdır.
4- Birlik ve beraberliğin sağlanması adına Liderin vereceği direktlifler ışığında bir lonca üyesi diğer lonca üyelerine görevlerin bitirilmesi, materyal paylaşımı ve üretim konusunda yardımcı olmak zorundadır.
5- Üyeler arasında çıkabilecek her tür anlaşmazlık durumunda Lidere başvurulmalıdır. Lider tarafından sorunlar çözüme kavuşturulmaya çalışılıp, maksimum düzeyde dayanışma sağlanacaktır.
6- Üyelere, niteliklerine uygun olmayan görevler verilmez. Bir görevi kabul eden üye, kendine düşen çalışmayı layıkıyla ve profesyonelliğin gereklerine uygun biçimde yapmayı ahlaki açıdan üstlenmiş olup, aksi durumda Liderin vereceği cezayı da kabullenmiş olacaktır.
7- Haber vermeksizin sunucu içerisinde faaliyete katılmayan ve 20 (gün) gün boyunca online olmayan üyelerin Lider tarafından Lonca içerisindeki kayıtları silinecektir.

Yeni Alınan Lonca Kararları:

1- Lonca lideri dahil tüm üye arkadaşların kendi aralarında yada başkasıyla şifre paylaşımı kesinlikle yasaklanmıştır! Bu kuralı ihlal eden arkadaşlarımız loncadan ihraç edilecektir!
2- Lonca üyeleri eksiklerini lonca liderine en kısa sürede mail yoluyla bildirme zorunluluğu oluşturulmuştur. Belirtmeyen arkadaşlar hakkında cezai işlem yapılacaktır!
3- Lonca üyelerinin birbirleriyle kaynaşmaları açısından her hafta sonu lonca liderinin belirlediği bir saatte oyunda bulunmaları zorunluluğu oluşturulmuştur! Uymayanlar hakkında cezai hatta ihraç işlemleri yapılacaktır!
4- Loncaya ait olarak bulunan şu anki Resmi Forumun Günde En az 1 Defa ziyaret edilmesi Zorunlu Kılınmıştır.Uymayanlar Cezalandırılacaktır...!

5-Osmanlı loncasında Refah seviyesinin ve oyuncu kalitesinin artması için her hafta ''1 M '' Haftalık alınmaktadır.Hedef Tüm lonca üyelerine şahaser yapmak.
Yukarıdaki belitilen şartlar bana uyar diyorsan durma sende katıl bu heyecana

Resmi Sitemiz: www.loncaosmanli.com {Yapım aşamasındadır.}

Üye Listemiz;
Kurucu
GOLGEII

Yönetim
İSTıRHaM
DANGEROUS
ReNAME
Liapause
ECOŞ

Üyeler
SüVaRiBeYi
Iceberg
MİRAGE
ReGiSTeeR
sifacıoğuz
Qmagec
Lailaheillallah
QrslQn
Generalxkızı
YENİ
Çavuşcann
Kokain
TarantinoIII
öldürür
Deputy
BattleKnight
IIIKaNuYKuSuIII
Armando
Kıngxofxmagic
Madmenz
Sanatarium
Specialprens
Adısaklı
Noxstress
Tımarlıxsipahi
Azamet
XxBaLıKeSiRLixX
xXxXxXUrTRXxXxXx
İntibah
BüYüCüKaPTaN
Delixtoprak
(!)Loncaya katılmak için Oyun içrisinde "DANGEROUS" ''İSTıRHaM'' Başvuru yapabilirsiniz.Konu altınada başvurularınızı yapabilirsiniz.
Resim
-Arz !
Resim
-Keseriz anam :D
Resim
Kullanıcı avatarı
Afrodisyak
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Karargah

Re: <<<LoNCa OsMaNLı>>>

Mesaj gönderen Afrodisyak »

Umarım başarılı olur maddelerden biri saçma geldi sadece,üyeler günde bir defa forumu ziyaret etmek zorundalar kısmı.Listenizide görelim kısa sürede.Allah yolunuzu açık etsin.
xAFRODİZYAKx - IIAfrodizYaKII - IxAfrodizYaKxI
Kullanıcı avatarı
Dangerousss
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Teşekkür Ederim Kardeşim.Maddelerden biri saçma gelmiş olabilir fakat bu bizim Loncamızın Duyuru Sayfası olacaktır.Her üyeninde bir günde en az 1 defa girmesini gerektirir. :ugeek:
Resim
-Arz !
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
dahaka12
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen dahaka12 »

Öncelikle başarılar dilerim Lonca Osmanlı'ya;

Benim sizi loncanıza girmek isteme sebebim:
Oyunda o kadar kişi var ki kimseye güvenemiyorum ve güvenebileceğim bir çevre ve arkadaşlık ortamı kurmak isterim...

Eminönü
Arkasokaklar
Şifacı
Seviye 48 - İnşallah haftaya 49 (:
SPeKüLaSYoN
dangerousIII
Gırtsıklağını
Aydeniz
Kullanıcı avatarı
astalavista9596
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Winter İs Coming

Mesaj gönderen astalavista9596 »

Merhaba Bende Öncelikle Loncanızın hayırlara vesile olmasını dilerim.
Loncanıza Alımınız varsa bende loncanızın üyesi olmak isterim.
49 level şifacıyım
ıTunaHan
MeGmaGe
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen MeGmaGe »

Öncelikle Loncanız Hayırlı ve uğurlu olsun ve başarılarınızın devamını dilerim

Benimde arkadaş cevrem ve güvenebileceğim çevrem olmadıgı vede lonca ararken burada sizin loncanız olmasını duymak ve verdiginiz konunun altındakı kurallarıda 1'e 1 okudum ve benım yapabilecegim bir konu olduguna dayandım sizin onayınızı alarak sizlerin aranızda olmak benı mutlu eder vede sizlerle oyuna heyecan getırmek Lonca OSMANLI'nın ismini daha büyük bir yerlere getırmek ıcın elımden gelenı yapacagıma inanıyorum .

Savaşcı = cariyeleriGETİRİN
Savaşcı = readone
Büyücü = ReaDoNeI
Şifacı = xREADONEx
Kullanıcı avatarı
kapfoklan
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kapfoklan »

Loncanız Hayır Olsun Umarım bu başarılarınızın devamı gelir...
Ben tılsımda oynuyorum ama buraya geçmek istiyorum burda benim bir arkdasım var tılsımda tanıstıgım adı grayzer o yüzden burda oynamak istiyorum ve güvenebiliceğim yardımlaşabiliceğim bir lonca arıyorum loncanızın kuralları gerçekten güzel olmuş. Ben loncanıza katılabilirmiyim ? Eyer bu kurallara uyucağımı düşünmesem emin olun böyle bir yazı yazmazdım teşekkür ederim tekrar hayırlı olsun
.... B¿® ÄNLIK N€F€§T¿N ߀N¿M ¿Ç¿N ....

Şansxxşifacısı ------► 49 LvL $¿FàCI

BoReAsSs ------► 49 LvL §àVà$CI
Kullanıcı avatarı
turkishqe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen turkishqe »

Loncanız h.olsun başarılarınızı dilerim..
xTURKISHQENCEx xTURKİSHQENCEx

Byfawory

Resim
Kullanıcı avatarı
Dangerousss
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Arkadaşlar öncelikle hepinize teker teker teşekkür ediyorum fakat;Loncamız yeni açılan bir lonca değildir. Yaklaşık 8 aydır Lodos klanına hizmet veren bir loncadır. :D Lonca alımlarımız da Lonca kurallarımız dahilinde yapılmaktadır.
Resim
-Arz !
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
utku
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi