Cinsiyet Değiştirme.
- kertenkele
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Cinsiyet Değiştirme.
Kadın yücelen ardenler set 100m erkek yücelen ardenler set 300m gerisini siz düşünün
kardeş kestir gitsin rahatla. ameliyat ücretin benden.
ah güzel eski ikv'li günler...
- RisinG
- İskele Babası
- Lonca: Milat
Bu konudan sonra ne kadar dar görüşlü ne kadar seviyesiz insanlar oldugunu kanıtladı bazıları gerçekten beyinsizlik bu olsa gerek.... Konu kilit lütfen..

- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Başlık terk.
Ya şımdı kucuk çocuklar var onlarda gerçekte donmek felan ısterler al basına turkıyede 690 bın donme 
KÖYDE EŞŞEGE KARIKOYDE FENERE BINILIR
- izmirliiii
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
izmirliiii yazdı:Allah ortada bırakmasın
KÖYDE EŞŞEGE KARIKOYDE FENERE BINILIR
- RisinG
- İskele Babası
- Lonca: Milat
Bunu neden dönme diye algılıyosun ki bana bi ablamdan karakter kaldı kadın karakter şaheseri herşeyi var ama ben onu kullanmak istemiyorum kadın oldugu için eger cinsiyet degiştirseydim kullanırdım bi köşede öylece duruyor hatıra olarak cinsiyet degiştirip onun hatırasını yaşatmak istedim sadece..
Arkadaşlar dönme ne demektir ya ?? Karakter cinsiyet degiştirme diyorum ve her online oyunda olan birşey herkes degiştirmek ister benim gibi sevdigi insanlardan karakter kalan olsun kadin karaktere veya erkek karaktere item üretip sonra pişman olup cinsiyetinin farklı olmasını isteyen insanlar olsun bunu neden böyle algıladınız anlamıyorum.. Dalgamı geçiyosunuz ciddimisiniz bilmem ama bu konularla cok alakalısınız o belli
nedense benim aklıma böyle şeyler gelmemişti sizin sayenizde geldi..
Birşey demek istemiyorum arkadaşlar sadece yapılsa güzel olur item degiştirme konusuna gelince sadece Cinsiyet degişimi olabilir item degişimi olmaz eger cinsiyet degişimini istersen yaparsın ama itemleri kullanamassın ( bu sayede hem para olayı önlenmiş olur.) Eğer gelirse oyuna renk katacagını düşünüyorum..
Arkadaşlar dönme ne demektir ya ?? Karakter cinsiyet degiştirme diyorum ve her online oyunda olan birşey herkes degiştirmek ister benim gibi sevdigi insanlardan karakter kalan olsun kadin karaktere veya erkek karaktere item üretip sonra pişman olup cinsiyetinin farklı olmasını isteyen insanlar olsun bunu neden böyle algıladınız anlamıyorum.. Dalgamı geçiyosunuz ciddimisiniz bilmem ama bu konularla cok alakalısınız o belli
Birşey demek istemiyorum arkadaşlar sadece yapılsa güzel olur item degiştirme konusuna gelince sadece Cinsiyet degişimi olabilir item degişimi olmaz eger cinsiyet degişimini istersen yaparsın ama itemleri kullanamassın ( bu sayede hem para olayı önlenmiş olur.) Eğer gelirse oyuna renk katacagını düşünüyorum..

- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
RisinG yazdı:Bunu neden dönme diye algılıyosun ki bana bi ablamdan karakter kaldı kadın karakter şaheseri herşeyi var ama ben onu kullanmak istemiyorum kadın oldugu için eger cinsiyet degiştirseydim kullanırdım bi köşede öylece duruyor hatıra olarak cinsiyet degiştirip onun hatırasını yaşatmak istedim sadece..
Arkadaşlar dönme ne demektir ya ?? Karakter cinsiyet degiştirme diyorum ve her online oyunda olan birşey herkes degiştirmek ister benim gibi sevdigi insanlardan karakter kalan olsun kadin karaktere veya erkek karaktere item üretip sonra pişman olup cinsiyetinin farklı olmasını isteyen insanlar olsun bunu neden böyle algıladınız anlamıyorum.. Dalgamı geçiyosunuz ciddimisiniz bilmem ama bu konularla cok alakalısınız o belli![]()
nedense benim aklıma böyle şeyler gelmemişti sizin sayenizde geldi..
iyi de sen millete bu bir oyun oyunda değişecek diyorsun da kendin neden sadece oyun olan bir kadın karakter ile oynamayı sorun haline getiriyorsun?
- BLaDeII
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Gölge Haramileri
Efsunlu Eşyaların Ne Olucak? Şimdi Onunda Kadınsa Erkek Olmasını İstersiniz...Saçma Öneriler Yapmayın
Teşkilat= BLADEII serhat İnatçızehir EsEsBLaDe
Eminönü= SeRhAtt
Eminönü= SeRhAtt