Cinsiyet Değiştirme.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
kertenkele
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Cinsiyet Değiştirme.

Mesaj gönderen kertenkele »

Kadın yücelen ardenler set 100m erkek yücelen ardenler set 300m gerisini siz düşünün
Kullanıcı avatarı
wsyegel
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen wsyegel »

kardeş kestir gitsin rahatla. ameliyat ücretin benden.
ah güzel eski ikv'li günler...
Kullanıcı avatarı
RisinG
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Milat

Mesaj gönderen RisinG »

Bu konudan sonra ne kadar dar görüşlü ne kadar seviyesiz insanlar oldugunu kanıtladı bazıları gerçekten beyinsizlik bu olsa gerek.... Konu kilit lütfen..
Resim
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Başlık terk.
Kullanıcı avatarı
SIRRI
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen SIRRI »

Ya şımdı kucuk çocuklar var onlarda gerçekte donmek felan ısterler al basına turkıyede 690 bın donme :D
KÖYDE EŞŞEGE KARIKOYDE FENERE BINILIR
Kullanıcı avatarı
izmirliiii
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen izmirliiii »

Allah ortada bırakmasın :D
Kabusxwarning (20) ;)
Kullanıcı avatarı
SIRRI
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen SIRRI »

izmirliiii yazdı:Allah ortada bırakmasın :D
:D
KÖYDE EŞŞEGE KARIKOYDE FENERE BINILIR
Kullanıcı avatarı
RisinG
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Milat

Mesaj gönderen RisinG »

Bunu neden dönme diye algılıyosun ki bana bi ablamdan karakter kaldı kadın karakter şaheseri herşeyi var ama ben onu kullanmak istemiyorum kadın oldugu için eger cinsiyet degiştirseydim kullanırdım bi köşede öylece duruyor hatıra olarak cinsiyet degiştirip onun hatırasını yaşatmak istedim sadece..

Arkadaşlar dönme ne demektir ya ?? Karakter cinsiyet degiştirme diyorum ve her online oyunda olan birşey herkes degiştirmek ister benim gibi sevdigi insanlardan karakter kalan olsun kadin karaktere veya erkek karaktere item üretip sonra pişman olup cinsiyetinin farklı olmasını isteyen insanlar olsun bunu neden böyle algıladınız anlamıyorum.. Dalgamı geçiyosunuz ciddimisiniz bilmem ama bu konularla cok alakalısınız o belli ;) ;) nedense benim aklıma böyle şeyler gelmemişti sizin sayenizde geldi..

Birşey demek istemiyorum arkadaşlar sadece yapılsa güzel olur item degiştirme konusuna gelince sadece Cinsiyet degişimi olabilir item degişimi olmaz eger cinsiyet degişimini istersen yaparsın ama itemleri kullanamassın ( bu sayede hem para olayı önlenmiş olur.) Eğer gelirse oyuna renk katacagını düşünüyorum..
Resim
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

RisinG yazdı:Bunu neden dönme diye algılıyosun ki bana bi ablamdan karakter kaldı kadın karakter şaheseri herşeyi var ama ben onu kullanmak istemiyorum kadın oldugu için eger cinsiyet degiştirseydim kullanırdım bi köşede öylece duruyor hatıra olarak cinsiyet degiştirip onun hatırasını yaşatmak istedim sadece..

Arkadaşlar dönme ne demektir ya ?? Karakter cinsiyet degiştirme diyorum ve her online oyunda olan birşey herkes degiştirmek ister benim gibi sevdigi insanlardan karakter kalan olsun kadin karaktere veya erkek karaktere item üretip sonra pişman olup cinsiyetinin farklı olmasını isteyen insanlar olsun bunu neden böyle algıladınız anlamıyorum.. Dalgamı geçiyosunuz ciddimisiniz bilmem ama bu konularla cok alakalısınız o belli ;) ;) nedense benim aklıma böyle şeyler gelmemişti sizin sayenizde geldi..

Birşey demek istemiyorum arkadaşlar sadece yapılsa güzel olur item degiştirme konusuna gelince sadece Cinsiyet degişimi olabilir item degişimi olmaz eger cinsiyet degişimini istersen yaparsın ama itemleri kullanamassın ( bu sayede hem para olayı önlenmiş olur.) Eğer gelirse oyuna renk katacagını düşünüyorum..

iyi de sen millete bu bir oyun oyunda değişecek diyorsun da kendin neden sadece oyun olan bir kadın karakter ile oynamayı sorun haline getiriyorsun?
Kullanıcı avatarı
BLaDeII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen BLaDeII »

Efsunlu Eşyaların Ne Olucak? Şimdi Onunda Kadınsa Erkek Olmasını İstersiniz...Saçma Öneriler Yapmayın
Teşkilat= BLADEII serhat İnatçızehir EsEsBLaDe

Eminönü= SeRhAtt

“Genel Etkileşim” sayfasına dön