Cinsiyet Değiştirme.
- RisinG
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Milat
Cinsiyet Değiştirme.
Arkadaşlar olurya hani bi abinizden ablanızdan arkadaşınızdan kalır Erkek veya Kadın karakter ama siz cinsiyetinin farklı olmasını istersiniz ve her oyunda olan cinsiyet degiştirme ( her oyun diyorum ama ikv farklı diyecek olan arkadaşlar olabilir ama saçmalıyorlar) olmalı bu bir lüks oldugu için akçe ile satılmalı bir karakter sadece 1 kez cinsiyet degiştirmeli tabiki bunun fiyatı yazılıp cizilebilir... Sizinde fikirlerinizi almak istedim...

- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
Re: Cinsiyet Değiştirme.
[İçerik Silinmiştir.]
Hellriders
Hellriders
Tövbe Ya Rabbim! 
Bu iş bir OOK yoluyla olsun,o da Bülent Ersoy olsun
Şaka bir yana takdir,oyuncuların.
Bu iş bir OOK yoluyla olsun,o da Bülent Ersoy olsun
Şaka bir yana takdir,oyuncuların.
"Everything starts in the head"

ya üstündeki itemler ?

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
- RisinG
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Milat
Arkadaşlar bu bi oyun ve bu cok normal cünkü diger oyunlarda var tabi diger oyunlarda erkek kadın kıyafet farkı yok neden olmasın ki ? Ayrıca saçma yorum yapanlar kendinizi düşürmekten başka birşey yapmıyorsunuz...
İtem konusuna gelince sadece ! üstündeki itemlerin cinsiyeti degişir. Cinsiyet degiştirme gelirse saç sakal degiştirmede gelecektir saçma yorumlar yapmamanız dilegiyle..
İtem konusuna gelince sadece ! üstündeki itemlerin cinsiyeti degişir. Cinsiyet degiştirme gelirse saç sakal degiştirmede gelecektir saçma yorumlar yapmamanız dilegiyle..

Olayı çözdüm
Adam shemale [İçerik Silinmiştir.] Hellriders
Dikkatli olun böyleleri çok tehlikeli olabiliyor
Adam shemale [İçerik Silinmiştir.] Hellriders
Dikkatli olun böyleleri çok tehlikeli olabiliyor
- barneykster
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: BOZOK
oyunun zaten diğer oyunlardan farkı kalmadı bence gelebilir GM ler bunuda yapar bunada 1995 akçe isterler bunları normal karşılamak lazım artık oyunun içine para girdikten sonra her şeyi yapabilirler bu isteğini desteğe gönder hatta yeni bi konu aç kopyala yapıştır yapsınlar onlarda desteğe göndersinler GM ler kesin yapacaklardır cinsiyet değişikliğini nasıl olsa ucunda mani var 
BaRNeY - Barneyy - cCcOğUzBoyLUcCc
ne fark varmışta bız görememişiz ne farkı ya tamamen eksık özellikler bunlar birileri cıkmış söyluyor farkı bu
bunlar her mmo olması gerreken özelikler her önerinin altına ikv nın farkı olmalı falan diyen arkadaşlar bence yetırınce
mmorgp oyunu oynamamışlar diye düşünüyorum ... bunlar özentılık falan degil standartlardır beyler artık farkına varın turmuşsunuz özgun oyun ikv farklı falan daha fazla şaçmalamayın bence biraz araştırın bakalımm farklı olan neymiş görun
bunlar her mmo olması gerreken özelikler her önerinin altına ikv nın farkı olmalı falan diyen arkadaşlar bence yetırınce
mmorgp oyunu oynamamışlar diye düşünüyorum ... bunlar özentılık falan degil standartlardır beyler artık farkına varın turmuşsunuz özgun oyun ikv farklı falan daha fazla şaçmalamayın bence biraz araştırın bakalımm farklı olan neymiş görun
artık ikv her oyundan farklı değil. ikv'nin bi farkı vardı o da kalmadı malesef. kapitalist düzene oda ayak uydurdu...RisinG yazdı:Arkadaşlar olurya hani bi abinizden ablanızdan arkadaşınızdan kalır Erkek veya Kadın karakter ama siz cinsiyetinin farklı olmasını istersiniz ve her oyunda olan cinsiyet degiştirme ( her oyun diyorum ama ikv farklı diyecek olan arkadaşlar olabilir ama saçmalıyorlar) olmalı bu bir lüks oldugu için akçe ile satılmalı bir karakter sadece 1 kez cinsiyet degiştirmeli tabiki bunun fiyatı yazılıp cizilebilir... Sizinde fikirlerinizi almak istedim...
Biz ki Ustasıyız Vatan Sevmenin
Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur

Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur

- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
OLdu senin öneriden sonra oyuna estetik uzmanda koysunlar cinsiyetini değiştirdikten sonra silikon falanda taktırırsın tam olur. Tövbe tövbe.