Çemberlitaş İncelemesi; 2 !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Re: Çemberlitaş İncelemesi; 2 !

Mesaj gönderen JouRney »

Kurtlarxfearx yazdı:Arkadaşlar İfliss e giden bir fotoğraf paylaşılmış. Gong görevinde enerjiden dolayı ibre fırlıyordu. Orada da bir boru vardı ifliss in üzerinde onun içi boş ve alabildiğince devam ediyor. Oranın çemberli taşın yer altında kalan parçası olarak düşünüyor çoğu kişi. Ve orası da şah kobra civarı bir yerin altında kalıyor. Şah kobra ve çevresinden girilecek diye düşünüyorum.
Bugün Çemberlitaş videosunu izledim tekrar. İfliss ile ilgili video da bir şey daha var.
" İki Ters, Bir Düz " sözlerinin geçtiği yerde bir an İfliss'i gösteriyor. Yarım saniye sürüyor İfliss'in görüntüsü ve Çemberlitaş'ı göstermeye başlıyor. Belki de o İfliss'in ordaki uzun direkden girilebilir, gerçi biraz saçma. Çünkü, girerken İfliss bizi öldürebilir, giremeyebiliriz.
Son gelen güncellemeler ile data dosyalarına Çemberlitaş ile ilgili şeyler konulmuş ve meteordan giriş olacağı apaçık ortada. O yüzden İfliss'in orası biraz düşük ihtimal.
2009-2013
Kullanıcı avatarı
IIxFeaRxII
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen IIxFeaRxII »

JouRney yazdı:
Kurtlarxfearx yazdı:Arkadaşlar İfliss e giden bir fotoğraf paylaşılmış. Gong görevinde enerjiden dolayı ibre fırlıyordu. Orada da bir boru vardı ifliss in üzerinde onun içi boş ve alabildiğince devam ediyor. Oranın çemberli taşın yer altında kalan parçası olarak düşünüyor çoğu kişi. Ve orası da şah kobra civarı bir yerin altında kalıyor. Şah kobra ve çevresinden girilecek diye düşünüyorum.
Bugün Çemberlitaş videosunu izledim tekrar. İfliss ile ilgili video da bir şey daha var.
" İki Ters, Bir Düz " sözlerinin geçtiği yerde bir an İfliss'i gösteriyor. Yarım saniye sürüyor İfliss'in görüntüsü ve Çemberlitaş'ı göstermeye başlıyor. Belki de o İfliss'in ordaki uzun direkden girilebilir, gerçi biraz saçma. Çünkü, girerken İfliss bizi öldürebilir, giremeyebiliriz.
Son gelen güncellemeler ile data dosyalarına Çemberlitaş ile ilgili şeyler konulmuş ve meteordan giriş olacağı apaçık ortada. O yüzden İfliss'in orası biraz düşük ihtimal.

Tapınak ifliss in tam üstünde kalıyor. Önceki yorumlarımı oku derim ilk sayfalarda.
IxFeaRxI
MeGaxFeaR
Fearxşifacısı
Kullanıcı avatarı
IIxFeaRxII
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen IIxFeaRxII »

İstihbarat suabyının oradaki tabut gibi dik olan şeyin fotoğrafını koyabilir misiniz? Yeniden araştırmalara başlayacağım
IxFeaRxI
MeGaxFeaR
Fearxşifacısı
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Rescuer »

Datalarda birileri subay bulmuş, onu bulmuş, bunu bulmuş direk Meteor'da İsth. Subayı'na yöneliyor. Size bir örnek vereyim; bu ülkede bir tane mi Albay var, bir tane mi Yüzbaşı var ??? Bir Teşkilat'ın bir tane mi subayı olur ? Çemberlitaş'a yakın yerlerde belki bir başka Subay olacak ? O datalara dayanıp subay subay diye tutturmanın alemi yok...

Ayrıca arkadaşlar buyrun size bir başka konuya yazdığım mesaj, dilerseniz sizler de bu yazıyı tercüme etmeye çalışırsınız...
Rescuer yazdı:Arkadaşlar;
Bu akşam bunun için uğraştım ve ordaki yazılara uygun bazı alfabeler bulmaya çalıştım. Öncelikle mekanın çevirisini yaparken kullanacağınız resimleri paylaşıyorum.

Resim
Resim
Resim

İşte çözmenize yardımcı olacak diller;

Resim
Resim
Resim

...ve benden size bir yardım !..

Resim

Ben yukarıda 2. sıradaki resmi tercüme etmeye çalıştım. Devamında da bir takım şeyler elde ettim, sulardan bahsediyordu, bazı kelimelerin o kadar çok anlamı var ki, bazılarını bulmak o kadar zor ki kafayı yiyecektim. Kendine güvenenler uzun bir uğraş sonrası kısa metinler çevirebilir. İçlerinde çevirmesi en kolay olan sanırım 3. resim... En kısa süre ona uğraşmama rağmen bir takım şeyleri daha çok çağrıştırdı...
Yine de siz siz olun kafayı yemeyin bunlarla uğraşırken. :) Kolay gelsin, dilerim faydam dokunmuştur.
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
Tremexhaqan
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Meran
Lonca: Choosens

Mesaj gönderen Tremexhaqan »

Yanlız Şeytani Birşey var..

İluminati yani satanizmin bir parçası ve onun amblemi,bu meran kitabesinde de var..Anlayamadığım şey bu.

ResimResim
`·.¸¸.·´´¯`··._.·ChoosensxCoLoNeL`·.¸¸.·´´¯`··._.·

BİZ KIRIMDAN ÇIKKANDA,KAR YAĞMADI KAN AKTI! 18 MAYIS 1944

`·.¸¸.·´´¯`··._.·McHakany`·.¸¸.·´´¯`··._.·
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

Her şeyi gören göz Masonlukla ilgili bir şekil. Satanizmle alakası var mı :?:
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
Tremexhaqan
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

şeytan gözü

Kullanıcı avatarı
FaunTLeRoy
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen FaunTLeRoy »

1. O kapı tahminen çemberlitaşla alakası yok
Arzın çocuklarının maden çıkarmak için açtığı kapıdır sonra handan hanımın büyüsüyle kapanmıştır

2. Meteor Bölgesi yokken tarihçe vardı o yüzden meteordan girilmesi düşük bir ihtimal

3. İflissin oradaki boru ve enerji patlaması düşük bir ihtimal ama çemberlitaşın enerjisini sağlayabilir

4. Çemberlitaş videosunda çemberlitaşta evlerin olduğunu görüyoruz tıpkı eminönündeki gibi meteor bu yüzden yine zayıf bir ihtimal
Resim

ResimResim
Kullanıcı avatarı
Tremexhaqan
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

o kapı, Galatalılar [Galata Klanı] ın kullandığı bir kapı olmasından şüpheleniyorum..

Kullanıcı avatarı
Tremexhaqan
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Resim

Arkadaşlar şunuda ekliyim bu resimdeki adam için birkaç tahmin var:

1) Beyaz Büyücü
2) Genç Bilgililerin En Son Lideri
3) Kuklacı

evet bu karakterimiz, Katılaştırılmış saf erg enerjisini kendi büyüsü olarak kullanmakta.Elektriğe benzer bir rengi var ancak elektrik(yıldırım) büyüsü o kadar pürüssüz ve düz gitmemektedir.Yani bu katılaştırılmış saf erg olduğuna göre,radyoaktif bir güçtür.

Radyoaktif elementlere karşı Kurşun(pb)elementi dirençlidir.Saf veya normal kurşun bu bölgedeki reçetelerde işe yarayabilir.

Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön