Kurtlarxfearx yazdı:Arkadaşlar İfliss e giden bir fotoğraf paylaşılmış. Gong görevinde enerjiden dolayı ibre fırlıyordu. Orada da bir boru vardı ifliss in üzerinde onun içi boş ve alabildiğince devam ediyor. Oranın çemberli taşın yer altında kalan parçası olarak düşünüyor çoğu kişi. Ve orası da şah kobra civarı bir yerin altında kalıyor. Şah kobra ve çevresinden girilecek diye düşünüyorum.
Bugün Çemberlitaş videosunu izledim tekrar. İfliss ile ilgili video da bir şey daha var.
" İki Ters, Bir Düz " sözlerinin geçtiği yerde bir an İfliss'i gösteriyor. Yarım saniye sürüyor İfliss'in görüntüsü ve Çemberlitaş'ı göstermeye başlıyor. Belki de o İfliss'in ordaki uzun direkden girilebilir, gerçi biraz saçma. Çünkü, girerken İfliss bizi öldürebilir, giremeyebiliriz.
Son gelen güncellemeler ile data dosyalarına Çemberlitaş ile ilgili şeyler konulmuş ve meteordan giriş olacağı apaçık ortada. O yüzden İfliss'in orası biraz düşük ihtimal.
Kurtlarxfearx yazdı:Arkadaşlar İfliss e giden bir fotoğraf paylaşılmış. Gong görevinde enerjiden dolayı ibre fırlıyordu. Orada da bir boru vardı ifliss in üzerinde onun içi boş ve alabildiğince devam ediyor. Oranın çemberli taşın yer altında kalan parçası olarak düşünüyor çoğu kişi. Ve orası da şah kobra civarı bir yerin altında kalıyor. Şah kobra ve çevresinden girilecek diye düşünüyorum.
Bugün Çemberlitaş videosunu izledim tekrar. İfliss ile ilgili video da bir şey daha var.
" İki Ters, Bir Düz " sözlerinin geçtiği yerde bir an İfliss'i gösteriyor. Yarım saniye sürüyor İfliss'in görüntüsü ve Çemberlitaş'ı göstermeye başlıyor. Belki de o İfliss'in ordaki uzun direkden girilebilir, gerçi biraz saçma. Çünkü, girerken İfliss bizi öldürebilir, giremeyebiliriz.
Son gelen güncellemeler ile data dosyalarına Çemberlitaş ile ilgili şeyler konulmuş ve meteordan giriş olacağı apaçık ortada. O yüzden İfliss'in orası biraz düşük ihtimal.
Tapınak ifliss in tam üstünde kalıyor. Önceki yorumlarımı oku derim ilk sayfalarda.
Datalarda birileri subay bulmuş, onu bulmuş, bunu bulmuş direk Meteor'da İsth. Subayı'na yöneliyor. Size bir örnek vereyim; bu ülkede bir tane mi Albay var, bir tane mi Yüzbaşı var ??? Bir Teşkilat'ın bir tane mi subayı olur ? Çemberlitaş'a yakın yerlerde belki bir başka Subay olacak ? O datalara dayanıp subay subay diye tutturmanın alemi yok...
Ayrıca arkadaşlar buyrun size bir başka konuya yazdığım mesaj, dilerseniz sizler de bu yazıyı tercüme etmeye çalışırsınız...
Rescuer yazdı:Arkadaşlar; Bu akşam bunun için uğraştım ve ordaki yazılara uygun bazı alfabeler bulmaya çalıştım. Öncelikle mekanın çevirisini yaparken kullanacağınız resimleri paylaşıyorum.
İşte çözmenize yardımcı olacak diller;
...ve benden size bir yardım !..
Ben yukarıda 2. sıradaki resmi tercüme etmeye çalıştım. Devamında da bir takım şeyler elde ettim, sulardan bahsediyordu, bazı kelimelerin o kadar çok anlamı var ki, bazılarını bulmak o kadar zor ki kafayı yiyecektim. Kendine güvenenler uzun bir uğraş sonrası kısa metinler çevirebilir. İçlerinde çevirmesi en kolay olan sanırım 3. resim... En kısa süre ona uğraşmama rağmen bir takım şeyleri daha çok çağrıştırdı...
Yine de siz siz olun kafayı yemeyin bunlarla uğraşırken. Kolay gelsin, dilerim faydam dokunmuştur.
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için... Tılmesa
Arkadaşlar şunuda ekliyim bu resimdeki adam için birkaç tahmin var:
1) Beyaz Büyücü
2) Genç Bilgililerin En Son Lideri
3) Kuklacı
evet bu karakterimiz, Katılaştırılmış saf erg enerjisini kendi büyüsü olarak kullanmakta.Elektriğe benzer bir rengi var ancak elektrik(yıldırım) büyüsü o kadar pürüssüz ve düz gitmemektedir.Yani bu katılaştırılmış saf erg olduğuna göre,radyoaktif bir güçtür.
Radyoaktif elementlere karşı Kurşun(pb)elementi dirençlidir.Saf veya normal kurşun bu bölgedeki reçetelerde işe yarayabilir.