Sizin içiniz fesatsa ben ne yapayayım ? Konudaki ilk mesaja ve son mesajlara bakın...
Neleri neler anlıyorsunuz, yazık size verilen emeklere
Azap Birliği
Re: Azap Birliği
ISTANBULFATIHI yazdı:BadXDreaM yazdı:Hmm hadi bakalım inş bomba olur elde patlamayanından olsunatabey yazdı:Kadroların ne zaman açıklanacağı mağlum, ama... 1 hafta sonra oyunu sarsacak bir bomba yolda...
![]()
Ne Anlatmaya Çalışıyorsun Kardeşim ?atabey yazdı:Sizin içiniz fesatsa ben ne yapayayım ? Konudaki ilk mesaja ve son mesajlara bakın...
Seni Adam Ederdim Ama Çoktan Köpeğim OLmuşsun, ne Lüzümu var
IIEsatII AREF EsaTII
IIEsatII AREF EsaTII
koturuya'ya yazdım.
- Legioner
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Atabey kardeşim bu düşüncenin senden veya RoA ' dan gelmiş olması önemli değil..
Ama burada [GM] kadrosuna en çok yönetici veren topluluğun RoA olmasının hiç şaşırtıcı bir sonuç olmadığını anlıyoruz.Bu oyuna ne kadar değer verdiğinizi her fırsatta kanıtlıyorsunuz .. Tebrikler.. Verdiğiniz emeğe , elinize , gönlünüze sağlık..
Yolunuz açık olur inşallah ..
Ama burada [GM] kadrosuna en çok yönetici veren topluluğun RoA olmasının hiç şaşırtıcı bir sonuç olmadığını anlıyoruz.Bu oyuna ne kadar değer verdiğinizi her fırsatta kanıtlıyorsunuz .. Tebrikler.. Verdiğiniz emeğe , elinize , gönlünüze sağlık..
Yolunuz açık olur inşallah ..
Valemont
Legionerxcyclone
I'm Comin'
Legionerxcyclone
I'm Comin'
Çok teşekkürler Legioner.
-
- Salgın Koruyucusu
eleştirininde bir sınırı var yalnız eleştiri yapacaklar uslubuyla yapsınlar konuyu çarptırmayalım LÜTFEN.
adebaol
AHoESKİGÜNLER

ÇIKINBenDOKTORuM

KoDUMMUSITDOWN

AHoESKİGÜNLER

ÇIKINBenDOKTORuM

KoDUMMUSITDOWN

- PASAXVARYEMEZ
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
adebaol yazdı:eleştirininde bir sınırı var yalnız eleştiri yapacaklar uslubuyla yapsınlar konuyu çarptırmayalım LÜTFEN.
PAŞAXVARYEMEZ
Nice insanlar gördüm, üzerinde elbisesi yok.
Nice elbiseler gördüm, içinde insan yok. ´´HZ.MEVLANA´´
Nice insanlar gördüm, üzerinde elbisesi yok.
Nice elbiseler gördüm, içinde insan yok. ´´HZ.MEVLANA´´
- BadXDreaM
- Işık Hanım'ın Elemanı
atabey yazdı:Sizin içiniz fesatsa ben ne yapayayım ? Konudaki ilk mesaja ve son mesajlara bakın...
Ben kimseden emek istemedim yoksa istedim mi ? Kaldıki benim yazdıgım mesaj konuyla alakalı seninki sırf artistlik hareket
Organize buram buram reklam kokan roa popülaritesini yükseltmek adına ilgi toplamak adına yapılmış işler bunlar . Siz önce gidin kendi sunucunuzdaki lodosları bi ikna edin gönüllerini alın daha sonra ikv camiasına açılın . Oktay benim hayran oldugum roa bu deeldi be
Tekrarlama geregi duyuyorum bizim adımıza kimse emek vermesin biz kimseyi yerimize vekil adamadık ki kimseye el vermedik . Biz kendi istegimizi kendimiz iletiriz
kötürüya
Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen BİZLER ustayız o konuda oynatmayı bilen
Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen BİZLER ustayız o konuda oynatmayı bilen