Azap Birliği

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
atabey
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Re: Azap Birliği

Mesaj gönderen atabey »

Sizin içiniz fesatsa ben ne yapayayım ? Konudaki ilk mesaja ve son mesajlara bakın...

Neleri neler anlıyorsunuz, yazık size verilen emeklere
Kullanıcı avatarı
TAKVA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen TAKVA »

:arrow:
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim

Kullanıcı avatarı
TAKVA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen TAKVA »

ISTANBULFATIHI yazdı:
BadXDreaM yazdı:
atabey yazdı:Kadroların ne zaman açıklanacağı mağlum, ama... 1 hafta sonra oyunu sarsacak bir bomba yolda...
Hmm hadi bakalım inş bomba olur elde patlamayanından olsun :)

:D :D
:D :D
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim

Kullanıcı avatarı
Esat
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Esat »

atabey yazdı:Sizin içiniz fesatsa ben ne yapayayım ? Konudaki ilk mesaja ve son mesajlara bakın...

Ne Anlatmaya Çalışıyorsun Kardeşim ? :D :D
Seni Adam Ederdim Ama Çoktan Köpeğim OLmuşsun, ne Lüzümu var

IIEsatII AREF EsaTII
atabey
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen atabey »

koturuya'ya yazdım.
Kullanıcı avatarı
Legioner
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Legioner »

Atabey kardeşim bu düşüncenin senden veya RoA ' dan gelmiş olması önemli değil..
Ama burada [GM] kadrosuna en çok yönetici veren topluluğun RoA olmasının hiç şaşırtıcı bir sonuç olmadığını anlıyoruz.Bu oyuna ne kadar değer verdiğinizi her fırsatta kanıtlıyorsunuz .. Tebrikler.. Verdiğiniz emeğe , elinize , gönlünüze sağlık..
Yolunuz açık olur inşallah ..
Valemont
Legionerxcyclone

I'm Comin'
atabey
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen atabey »

Çok teşekkürler Legioner.
adebaol
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen adebaol »

eleştirininde bir sınırı var yalnız eleştiri yapacaklar uslubuyla yapsınlar konuyu çarptırmayalım LÜTFEN.
adebaol
AHoESKİGÜNLER
Resim
Resim
ÇIKINBenDOKTORuM
Resim
KoDUMMUSITDOWN
Resim
Kullanıcı avatarı
PASAXVARYEMEZ
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen PASAXVARYEMEZ »

adebaol yazdı:eleştirininde bir sınırı var yalnız eleştiri yapacaklar uslubuyla yapsınlar konuyu çarptırmayalım LÜTFEN.
PAŞAXVARYEMEZ

Nice insanlar gördüm, üzerinde elbisesi yok.
Nice elbiseler gördüm, içinde insan yok.
´´HZ.MEVLANA´´
Kullanıcı avatarı
BadXDreaM
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen BadXDreaM »

atabey yazdı:Sizin içiniz fesatsa ben ne yapayayım ? Konudaki ilk mesaja ve son mesajlara bakın...

Ben kimseden emek istemedim yoksa istedim mi ? Kaldıki benim yazdıgım mesaj konuyla alakalı seninki sırf artistlik hareket :) Beni burdakilerle karıştırma atabey ben ne bunlar gibi yalakalık ederim nede aferim derim . Ben kendi hakkımı kendim ararım lakin bu fikirin çıkış noktası bombayı elinizde patlatır . Lütfen benim için emek vermesin kimse kimseye borcum yok olsunda istemem size düşmedi bunca adam varken şunu bunu istemek . Yapacagınız her işi benim ve bizim haricimizde yapın ikv camiası adına yapmayın ben istemiyorum yav size düşmez bu . Dedigim gibi burdaki koyunlara çobanlık edin siz bizim ihtiyacımız yok ben demiyorum biz diyorum anlayan ne anlıyorsa anlasın ;) Kendi istekleriniz için buyrun isteyin . kötürüya kimseden bişi istemez istemedi de benim adıma emek vermek sizede düşmedi ben sizi vekil tayin ettimmi ? Gelip bana sordunmuki benim adıma emek veriyorsun sen haddinemi senin . Tekrarlıyorum ben şuna buna sıgınmam bişi istiyorsam onu kendim elde edene kadar kendim emegimi veririm . Ayrıca sizi kimse zorlamıyor ? Madem bundan yakınıyorsun yapmayın arkadaşım zorlamı ? Bir fikirle ortaya çıkmışsınız ikv camiası adına diye lafa giriyorsunuz bakıyorsunki şuna buna ihtiyacım yok siz olmayın die ukala densiz densiz cvplarla birşeyler yapmak istiyorsunuz . Bumu ikv camiası adına yapılan işler ?

Organize buram buram reklam kokan roa popülaritesini yükseltmek adına ilgi toplamak adına yapılmış işler bunlar . Siz önce gidin kendi sunucunuzdaki lodosları bi ikna edin gönüllerini alın daha sonra ikv camiasına açılın . Oktay benim hayran oldugum roa bu deeldi be :D onlar farklıydı ikv camiası deipte kendi sunucularında ki lodosları ikna edemeyen bir program ikv camiası adına olmaz
Tekrarlama geregi duyuyorum bizim adımıza kimse emek vermesin biz kimseyi yerimize vekil adamadık ki kimseye el vermedik . Biz kendi istegimizi kendimiz iletiriz ;)
kötürüya

Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen BİZLER ustayız o konuda oynatmayı bilen

“Genel Sohbet” sayfasına dön