Açılan konudan gerekli kişilere gerekli bilgileri mesaj atmama rağmen 3 gündür hala ödülüm teslim edilmedi?
Bir görevli açıklama yapabilirmi 2 gündür oyundayım gelen giden yok. 3 Menekşe verceniz elinize mi yapışıcak :lol:
Bilgili mertebeden cevap bekliyorum neden 2 gündür teslim edilmedi
BilKazan Ödülleri Teslimatı.
BilKazan Ödülleri Teslimatı.
Hold me and love me ~
Just wanna touch you for a minute
Maybe three second is enough
for my heart to quit.~
Just wanna touch you for a minute
Maybe three second is enough
for my heart to quit.~
- basshunter09
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Seyri Beka
Re: BilKazan Ödülleri Teslimatı.
aynen bende 19 30 dan berı beklıyorum gm odasına cektı arkadası menekşesini verdi benı cekmedı hala beklıyorum ?
Arudge cevaplarmısın..
Arudge cevaplarmısın..
xxxMsTfxxx
Walkınqdead

Walkınqdead

- oligarshi
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Aldem
Aynı sorun bendede var cumartesi günü kazandım dün ve bugünde onlıne oldum hiç bir yere çeken olmadı gerekli yere mesaj atmama rağmen
* Ya bir yol bul, ya bir yol aç, yada yoldan çekil.
2007 - ?
2007 - ?
Teşkilatta ödül almamış tek oyuncumuz "Delixrealist" karakter adına sahip kullanıcımızdır.bermer yazdı:Açılan konudan gerekli kişilere gerekli bilgileri mesaj atmama rağmen 3 gündür hala ödülüm teslim edilmedi?
Bir görevli açıklama yapabilirmi 2 gündür oyundayım gelen giden yok. 3 Menekşe verceniz elinize mi yapışıcak :lol:
Bilgili mertebeden cevap bekliyorum neden 2 gündür teslim edilmedi
Eğer bu kişi siz iseniz yarın saat 19:30 - 20:00 aralığında ödülünüzü alabilirsiniz.
Yarın saat 19:30 - 20:00 arasında sunucuda bulunarak ödülünüzü alabilirsiniz.basshunter09 yazdı:aynen bende 19 30 dan berı beklıyorum gm odasına cektı arkadası menekşesini verdi benı cekmedı hala beklıyorum ?
Arudge cevaplarmısın..
Bilginize.
Bize bildirdiğiniz karakter adınız: "Oligarşix" Maalesef bugün 19:30 - 20:00 aralığında sunucuda bulunmadığınız için ödülünüz teslim edilemedi. Yarın saat 19:30 - 20:00 arasında sunucuda bulunarak ödülünüzü alabilirsiniz.oligarshi yazdı:Aynı sorun bendede var cumartesi günü kazandım dün ve bugünde onlıne oldum hiç bir yere çeken olmadı gerekli yere mesaj atmama rağmen
NOT: Bu tür durumlarda Hızlı Destek bölümümüzü kullanmaktan çekinmeyiniz. Konunuzun içeriğine bize ulaşmasını istediğinizi eklerseniz diğer arkadaşlarımızın bizi durumdan haberdar edeceğinden emin olabilirsiniz.
Bilginize sunar iyi eğlenceler dileriz.