BilKazan Ödülleri Teslimatı.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
bermer
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

BilKazan Ödülleri Teslimatı.

Mesaj gönderen bermer »

Açılan konudan gerekli kişilere gerekli bilgileri mesaj atmama rağmen 3 gündür hala ödülüm teslim edilmedi?

Bir görevli açıklama yapabilirmi 2 gündür oyundayım gelen giden yok. 3 Menekşe verceniz elinize mi yapışıcak :lol:

Bilgili mertebeden cevap bekliyorum neden 2 gündür teslim edilmedi
Hold me and love me ~
Just wanna touch you for a minute
Maybe three second is enough
for my heart to quit.~
Kullanıcı avatarı
basshunter09
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Seyri Beka

Re: BilKazan Ödülleri Teslimatı.

Mesaj gönderen basshunter09 »

aynen bende 19 30 dan berı beklıyorum gm odasına cektı arkadası menekşesini verdi benı cekmedı hala beklıyorum ?

Arudge cevaplarmısın..
xxxMsTfxxx
Walkınqdead

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
oligarshi
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Aldem

Mesaj gönderen oligarshi »

Aynı sorun bendede var cumartesi günü kazandım dün ve bugünde onlıne oldum hiç bir yere çeken olmadı gerekli yere mesaj atmama rağmen
* Ya bir yol bul, ya bir yol aç, yada yoldan çekil.

2007 - ?
Kullanıcı avatarı
Arugde
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Arugde »

bermer yazdı:Açılan konudan gerekli kişilere gerekli bilgileri mesaj atmama rağmen 3 gündür hala ödülüm teslim edilmedi?

Bir görevli açıklama yapabilirmi 2 gündür oyundayım gelen giden yok. 3 Menekşe verceniz elinize mi yapışıcak :lol:

Bilgili mertebeden cevap bekliyorum neden 2 gündür teslim edilmedi
Teşkilatta ödül almamış tek oyuncumuz "Delixrealist" karakter adına sahip kullanıcımızdır.
Eğer bu kişi siz iseniz yarın saat 19:30 - 20:00 aralığında ödülünüzü alabilirsiniz.

basshunter09 yazdı:aynen bende 19 30 dan berı beklıyorum gm odasına cektı arkadası menekşesini verdi benı cekmedı hala beklıyorum ?

Arudge cevaplarmısın..
Yarın saat 19:30 - 20:00 arasında sunucuda bulunarak ödülünüzü alabilirsiniz.
Bilginize.

oligarshi yazdı:Aynı sorun bendede var cumartesi günü kazandım dün ve bugünde onlıne oldum hiç bir yere çeken olmadı gerekli yere mesaj atmama rağmen
Bize bildirdiğiniz karakter adınız: "Oligarşix" Maalesef bugün 19:30 - 20:00 aralığında sunucuda bulunmadığınız için ödülünüz teslim edilemedi. Yarın saat 19:30 - 20:00 arasında sunucuda bulunarak ödülünüzü alabilirsiniz.

NOT: Bu tür durumlarda Hızlı Destek bölümümüzü kullanmaktan çekinmeyiniz. Konunuzun içeriğine bize ulaşmasını istediğinizi eklerseniz diğer arkadaşlarımızın bizi durumdan haberdar edeceğinden emin olabilirsiniz.

Bilginize sunar iyi eğlenceler dileriz.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön