atabey yazdı:Ben daha uygun bir isim buldum
TAKVA yı GM yapma Vakti
bu kadar GM takliti yapacağına Nihat Doğan takliti yapıp yetenek sizsiniz e katılsan birinci olurdun
Alsana konuyu açan bir RoA işte anca milletle dalga geçerler
atabey yazdı:Ben daha uygun bir isim buldum
TAKVA yı GM yapma Vakti
bu kadar GM takliti yapacağına Nihat Doğan takliti yapıp yetenek sizsiniz e katılsan birinci olurdun
diğer klanları, loncaları ve klansızlara verilen gözdağından başka hiçbirşey değildir. Uslubun bu olması kurulmaya çalışılan güzel bir birliğe zarar verecek kanatindeyim.Oyunu sadece RoA mensuplarının oynamadığını dile getirir, saygı çerçevesini aşmamanızı dilerim.RoA Demek İkv Demek RoA Demek Yönetimin Tamamı Demek...
Şimdi sorarım size, bizler oyunu oynayıp çıkmak yerine "herkes için daha iyi bir oyun" felsefesinde harekete girişmişken, bazı çevrelerin bu oluşumu kötülemesinde ki amaç nedir ? Bu oluşum başarısız olursa ya da dağılırsa ne gibi bir çıkar elde edecekler ? bu sorunun cevabını düşündünüz mü ?
TAKVA yazdı:takio yazdı: RoA Demek İkv Demek RoA Demek Yönetimin Tamamı Demek ?:shock:
Merhabalar ;
Oyunun misyonu ve mizyonu zaten dediklerinizi yerine getirecek ekibe ve üyelere sahip.Ek olarak gelecek olan bir topluluk sadece "Herşey ikv adına ve Herşey daha güzel bir ikv adına " parolasıyla hareket etmelidir, ki böyle olacaksa sonuna kadar destekliyorum.Fakat yukarıda konu bahsi geçen idaalar olucaksa oyunun ismi değişmesi kanaatindeyim.
RoA Birlik Vakti :lol:
Umarım görüşümü belirttiğim ifadelerde kişiye veya herhangi bir gruba kasti olarak yapılmış bir ima ,hakaret sayılacak cümlelerde bulunmadığımın farkındasınızdır.
iyi forumlar
takio yazdı: RoA Yönetim Demek ? Demiştim
Burda Sayı Vermicemki DEV , GM gibi Yöneticilerin Çogu RoA Çıkışlıdır ..
Benim forum hesabım budur ve mesaj sayıma + kayıt oldugum tarihe bakabilirsin.Sizin böyle sözcüler koyarak ne gibi bir seviyeniz oldugunuzu anladık zaten.İsterseniz 6 sunucunun hepsinden 1000'er kişi loncanızda olsun siz böyle yaparak bi yerlere gelemezsınız.Herşey maddiyat değildir, önemli olan oyuncuların gözünde manevi değerdir.WaxWhineRAVYN yazdı:Selamlar,
Bu birliğe karşı çıkanlara bakınca, kendi forum hesabını kullanamayıp yeni hesap açan kişileri görüyorum ki bu komiktir, ama az çok kim olduklarını tahmin ediyorum![]()
Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş
İşte demek istediğim, anlatmak istediğim şey budur.Bizeheryertrabzn yazdı:Şahsi kanaatimdir,
Azap Birliği = Avrupa Birliği misali önce herkese tüm çevrelere yardımcı olunacak denilir tepede olmanın tadına varınca roller değişir..
İyi Forumlar
Bunun cevabını ben biliyorum.Grup bölgelerinde olsun, ölüm oyunlarından olsun roa lılara yaptıkları yalaka ödülleri olarak çok tölerans tanındı.Ama eminönü sunucusundakıler artık bunu yutmuyor ve diğer loncalar kendilerini geliştirdiler.RoA lı bir adamı kesınce bir anda 5 kişi özelden sövmeye başladı ne oldugumu anlamadım.Ama 39 lvl de sağlamdılar herkezi kesıyorlardı baskası sovunce daha cocuksun falan dıyorlardı 49 a gelınce ne oldu ? Sağlam olamayınca başkasını kesemeyınce siz mi çocuk oldunuz ?NeveR yazdı:
RoA 'nın doğduğu Eminönü sunucusu nedense bu birliği onaylamamakta ve desteklememektedir. Sizce neden hiç düşündünüzmü ?
WaxWhineRAVYN yazdı:Selamlar,
Görüyorum ki karalama kampanyaları başlamış bilezaten bunu bekliyorduk.
İyi - kötü, doğru - yanlış, dolu - boş, gerekli - gereksiz her yoruma ve eleştiriye açığız
kötürüya yani Yakup'cumdiyorsun ki amacınıza ulaşamayacaksınız. Bizim amaçlarımızdan biri İKV yönetimine destek çıkmaktır ki, sen zamanında orantısız bir şekilde İKV yönetimini yargılayıp ve kötülüyorken bugün "büyüklerimiz bilir" diyebiliyorsan bu oluşum ilk amacına ulaşmış ve bir İKV taraftarı daha kazanmıştır
![]()
Kalenderbey, kuklacı da sizleri davet etmedik. Davetimize zaten icabet etmeyecektiniz değil mi ?
Davet edecek olsak bile sen beni yasaklamamışmıydınsana nasıl ulaşabilecektim ?
![]()
Forumda davet konusunu zaten açtık, neden özel bir davet bekliyorsunuz ?
Liderlik konusuna gelince, daha önce belirttiğim gibi liderler sadece oluşumun sunucuda ki koordinesini sağlayacak, bulundukları klan ve sunucu hakkında bilgilendirme yapacak kişiler olacak. Oluşumun lideri olduğu için sizler kabul etseniz de etmeseniz de bir şey değişmeyecek. Liderleri şöyle açıklayabiliriz; Sunucularda ki her loncada lider, yardımcı, komutan, sözcü gibi yetkililer var değil mi ? Onlar nasıl loncasının lideriyse, bizim de oluşumumuzun liderleri olacak seçilecek kişiler.
Yönetim karşıtı olduğunu düşünenler için; bu oluşum yönetim karşıtı değil, yönetimin sunduklarıyla oyuncu istekleri arasında orta nokta bulmaya çalışan bir yapılanmadır. Bir isyan hareketi değil, aksine destek oluşumudur. Yapılanlara ve yeniliklere oyuncu gözünden bakan bir denetleme merci görevindedir.
Kişisel çıkar gütmediğimizi, güdecek olsak bu kadar kişiyi alet etmeyeceğimizi bilmenizi isterim. Alınacak tüm kararlar lonca temsilcilerinin oluşturacağı ortak bir meclis tarafından oylama ve anket yoluyla alınacaktır.
Hatta tüm oyunculara mal edebilmek için resmi ve birlik forumundan talepler tek tek alınacak ve görüşülecektir. Yapılacak hareketlerde tüm oyuncuların desteği ve güveni sağlanmaya çalışılacaktır.
Şimdi sorarım size, bizler oyunu oynayıp çıkmak yerine "herkes için daha iyi bir oyun" felsefesinde harekete girişmişken, bazı çevrelerin bu oluşumu kötülemesinde ki amaç nedir ? Bu oluşum başarısız olursa ya da dağılırsa ne gibi bir çıkar elde edecekler ? bu sorunun cevabını düşündünüz mü ?
Daha güzel bir İKV için el ele.
İyiForumlar
takio yazdı:Bu Zamana Kadar Susmamızın Sebebi TLOO Ve Senın Gıbı Dusunenleri Kaideye Almamamızdır KalenderBey.
RoA Demek İkv Demek RoA Demek Yönetimin Tamamı Demek Biz BunlaRla Övünmüyoruz Veya Zaten Yönetim Biziz Diyip Kendimizi Büyük Görmüyoruz Biz Oyuncuların Güçlü Güçsüz Tüm Oyuncuların Sesine Kulak Vericek Bir Oluşum Gerçekletirmek İstiyoruz Bunun İçinde Size İhtiyacımız Yok Sızın Davet Edılmemenizin Sebebi Belki Budur Ne Dersin ?
Senin Ve Daha Cok Bir Kaç Üyenin Kraldan Cok Kralcı Yani Herhangi Bi Ticket Okuyan Üyenin Gm DeV Takliti Yaparak Gelmeye Calıstıgı Seviyeye Biz Taklit Yapmadan Gelebilyoruz .
Lütfen Artık Kendiniz Olun Sizin Msnni Alıp Konusabılmek İçin Can Attıgınız Adamlarla Ben Herzaman Heryerde Görüsüyorum Bunların Örneklerini Heryerde Görebılırısn Ve Oyun İçin Degıl Reelden ARkadaslarım Oldugu İçindir...
Sizden Yorum Beklemedik Dahil Olmicagınız Bir Oluşuma Yorumda Atmayın Destekte Vermeyin ...
Şimdi Kendi Konunuz Olan Tloo Konusunda Sizede Başarılar.
takio yazdı:Bu Zamana Kadar Susmamızın Sebebi TLOO Ve Senın Gıbı Dusunenleri Kaideye Almamamızdır KalenderBey.
RoA Demek İkv Demek RoA Demek Yönetimin Tamamı Demek Biz BunlaRla Övünmüyoruz Veya Zaten Yönetim Biziz Diyip Kendimizi Büyük Görmüyoruz Biz Oyuncuların Güçlü Güçsüz Tüm Oyuncuların Sesine Kulak Vericek Bir Oluşum Gerçekletirmek İstiyoruz Bunun İçinde Size İhtiyacımız Yok Sızın Davet Edılmemenizin Sebebi Belki Budur Ne Dersin ?
Senin Ve Daha Cok Bir Kaç Üyenin Kraldan Cok Kralcı Yani Herhangi Bi Ticket Okuyan Üyenin Gm DeV Takliti Yaparak Gelmeye Calıstıgı Seviyeye Biz Taklit Yapmadan Gelebilyoruz .
Lütfen Artık Kendiniz Olun Sizin Msnni Alıp Konusabılmek İçin Can Attıgınız Adamlarla Ben Herzaman Heryerde Görüsüyorum Bunların Örneklerini Heryerde Görebılırısn Ve Oyun İçin Degıl Reelden ARkadaslarım Oldugu İçindir...
Sizden Yorum Beklemedik Dahil Olmicagınız Bir Oluşuma Yorumda Atmayın Destekte Vermeyin ...
Şimdi Kendi Konunuz Olan Tloo Konusunda Sizede Başarılar.