[ Azap Birliği ]

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
subhan
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak

Re: [ Azap Birliği ]

Mesaj gönderen subhan »

atabey yazdı:
Ben daha uygun bir isim buldum

TAKVA yı GM yapma Vakti
bu kadar GM takliti yapacağına Nihat Doğan takliti yapıp yetenek sizsiniz e katılsan birinci olurdun
:D

Alsana konuyu açan bir RoA işte anca milletle dalga geçerler
Dzeko
Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Sanatkarr »

Genelini okumasam da gördüklerim bana yetti. Güzel bir düşünce ile yola çıkılmış umarım düşünceler doğrultusunda güzel şeyler yapılabilir. Burada yanlış giden şeyler sanırım bu işi göğüslenmeye çalışan RoA loncası mensuplarının o veya bu nedenle başlık altındaki eleştirel sataşma ve yorumlara yaptıkları sert açıklamalar. Böyle büyük bir loncanın lonca sözcülerinin olduğunu düşünürdüm. Anlıyorum ki böyle bir durum söz konusu değil. Her üye kendi uslubu ile loncasını korumaya çalışıyor ki bu uslubun bozulduğu yorumlara şahit oldum. Üzücü bir durum. Güzel bir oluşum için herkese kucak açılacağı ifade edilen, daha iyi bir oyun için denilirken, bir lonca üyesi yada yetkilisinin,
RoA Demek İkv Demek RoA Demek Yönetimin Tamamı Demek...
diğer klanları, loncaları ve klansızlara verilen gözdağından başka hiçbirşey değildir. Uslubun bu olması kurulmaya çalışılan güzel bir birliğe zarar verecek kanatindeyim.Oyunu sadece RoA mensuplarının oynamadığını dile getirir, saygı çerçevesini aşmamanızı dilerim.

İyi forumlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
Kullanıcı avatarı
NeveR
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen NeveR »

Öncelikle RoA 'ya ait etkinlik olarak görülen bu etkinliği loncanın kendi çıkarları doğrultusunda kullanacağı bir gerçektir aksini idda eden biri çıksın oyunu bırakırım.

RoA 'nın doğduğu Eminönü sunucusu nedense bu birliği onaylamamakta ve desteklememektedir. Sizce neden hiç düşündünüzmü ?

Sunucularda bulunan RoA loncalarına bir göz atın en ciddiyetsiz kişilerin ( Sunucu sorumlusundan forum sözcüsüne üyesine kadar ) KUKLACI sunucusunda toplandığını göreceksiniz ;)

Kendilerinden başka kimseyi tınlamayan..

İKV 'yi kendi oyunları sanan..

Lonca dışı olan kişilerle dalga geçip kolaylıkla iftira atabilen..

2 - 3 RoA kesince klandan yada grup msn'sinden ağlayarak 3 grup şeklinde geri gelen ve kestiklerinde bölge reklamı olarak RoA yazan :P sonra da orda sadece 5 kişiydik diyerek kendilerini zeki sanan.

Sancaklarında vs atabilen ve dışarı 3 kişiden aşağı çıkmayan çıktığında da genellikle ortak bölge yakınlarında takılan ve öleceğini anlayınca bu bölgelere giren ..

Uzatsam daha buraya onlarca madde yazarım ama farkettim ki kendi lonca üyeleri dışında kimsenin düşüncesini önemsemeyen kişilere bu bile fazla :)
Neden'i olan, Nasıl 'a Katlanır.

[Nietzsche]
Kullanıcı avatarı
takio
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen takio »

Oncelıkle Azap Birliğine Katılmak Bize Destek Vermek Bizle Aynı Dusunceyi Savunun Diye Kimse Zorlama Veya Baskı Yapmıyor .

RoA Yönetim Demek ? Demiştim

Burda Sayı Vermicemki DEV , GM gibi Yöneticilerin Çogu RoA Çıkışlıdır ..

Bununla Herzaman Övünür Gurur Duyarız . Lakin Bizim Amacımız Sadece Kendi Sesimizi Duyurmak Olsa Biz Zaten Gerken Yerlere İsteklerimizi Duyurabılıyoruz . Ama Bu Olusum Tum Sunucularda Tum Loncaların Veya Loncası Olmayan Guclu Gucsuz Herkezın Fıkrını Belırtebılıcegi Bir Kurum Olusturmak Tek Bir Çatı Altında Toplamak ..

Eleştirilerinizi Yaparken Mantıklı Yapıp Kendınızı Kucuk Dusurmeyin .

Bazı ARkadaslarımız Durmadan Saldırmaya Calısyor . Onlar Amaclarını Aşmaktadırlar Sadece KAralamak İçin Saldırıyolar Ama Farkında Degıller Saldırıları Dusuk Savunmamız Yuksek ;)

Bu Etkınlık RoA ' ait Diyen Arkadaslar İçinde 300 Kişi ye Yakın Bir Üye Sayısı Olan Loncada Sızce Kendımızı Buyuk Gormek Istesek Kendimizin Sadece Yapıcagı Olusumlar Yeterli Olmazmı ?

Şimdi Lütfen Boş Vaatlerde Bulunup Boş Yere Saldırıcagınıza İzleyin Görün ...

Saygılar , Sevgiler
Takıo - Raiders Of Anatolia
Resim
Kullanıcı avatarı
WaxWhineRAVYN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen WaxWhineRAVYN »

Selamlar,

Destek ve Köstek olanlara teşekkürler.

Bu birlik sadece İKV oyuncularının çıkarlarını gözetmek için kurulmuştur. Eğer kendi çıkarlarımızı savunuyor olsaydık katılımcı loncaları, alınacak kararları ve sunucularda ki birlik temsilcilerini biz kendimiz seçerdik. Ama biz herkesin ortak kararı olsun diye demokrasiden yanayız ki yürütülecek oylamaları, forum açısından birliğe destek çıkacak ikvonline.net üzerinden gerçekleştireceğiz ki ikvonline.net yönetiminde hiçbir RoA üyesi yoktur.

Bu birliğe karşı çıkanlara bakınca, kendi forum hesabını kullanamayıp yeni hesap açan kişileri görüyorum ki bu komiktir, ama az çok kim olduklarını tahmin ediyorum :) :) Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş :)

Acaba bu forumu okuyanlar soruyor mu kendilerine, bu karşı çıkanlar neden çıkıyor diye ? Acaba onların kişisel çıkarlarına zarar mı gelecek ? :)

Bir kaç mesaj öncesinde sormuştum ve sorumu tekrar yineliyorum :)

Şimdi sorarım size, bizler oyunu oynayıp çıkmak yerine "herkes için daha iyi bir oyun" felsefesinde harekete girişmişken, bazı çevrelerin bu oluşumu kötülemesinde ki amaç nedir ? Bu oluşum başarısız olursa ya da dağılırsa ne gibi bir çıkar elde edecekler ? bu sorunun cevabını düşündünüz mü ?

İyiForumlar...
WaxWhineRAVYN
OkhDayy

Kullanıcı avatarı
VatanXLydeR
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen VatanXLydeR »

TAKVA yazdı:
takio yazdı: RoA Demek İkv Demek RoA Demek Yönetimin Tamamı Demek ?
:shock:

Merhabalar ;
Oyunun misyonu ve mizyonu zaten dediklerinizi yerine getirecek ekibe ve üyelere sahip.Ek olarak gelecek olan bir topluluk sadece "Herşey ikv adına ve Herşey daha güzel bir ikv adına " parolasıyla hareket etmelidir, ki böyle olacaksa sonuna kadar destekliyorum.Fakat yukarıda konu bahsi geçen idaalar olucaksa oyunun ismi değişmesi kanaatindeyim.
RoA Birlik Vakti
:lol:

Umarım görüşümü belirttiğim ifadelerde kişiye veya herhangi bir gruba kasti olarak yapılmış bir ima ,hakaret sayılacak cümlelerde bulunmadığımın farkındasınızdır.

iyi forumlar

İsteyen katılır isteyen katılmaz . RoA Birlik Vakti veya Hava Birliği gibi laflardan bulunmazsanız hatta hiç yorum yapmazsanız sevinirim.
Kullanıcı avatarı
xSagopaKajmerx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen xSagopaKajmerx »

takio yazdı: RoA Yönetim Demek ? Demiştim

Burda Sayı Vermicemki DEV , GM gibi Yöneticilerin Çogu RoA Çıkışlıdır ..

Olabilir herhangi bir kişi istediği loncaya girip ordan gm dev olabilir bu çok zor bişey değil.Ama sırf sizin loncanızdan bi kaç eleman üst rütbede diye burda kımseye biz şöyleyiz biz böyleyiz bizim dediklerimizi yapacaksınız dıyemezsınız.Evet belki amaç birlik ama senın yaptığın daha başlamadan ne yapmak istediğinizi gösterdiniz.Bravo.

WaxWhineRAVYN yazdı:Selamlar,

Bu birliğe karşı çıkanlara bakınca, kendi forum hesabını kullanamayıp yeni hesap açan kişileri görüyorum ki bu komiktir, ama az çok kim olduklarını tahmin ediyorum :) :) Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş :)
Benim forum hesabım budur ve mesaj sayıma + kayıt oldugum tarihe bakabilirsin.Sizin böyle sözcüler koyarak ne gibi bir seviyeniz oldugunuzu anladık zaten.İsterseniz 6 sunucunun hepsinden 1000'er kişi loncanızda olsun siz böyle yaparak bi yerlere gelemezsınız.Herşey maddiyat değildir, önemli olan oyuncuların gözünde manevi değerdir.
Bizeheryertrabzn yazdı:Şahsi kanaatimdir,
Azap Birliği = Avrupa Birliği misali önce herkese tüm çevrelere yardımcı olunacak denilir tepede olmanın tadına varınca roller değişir..
İyi Forumlar
İşte demek istediğim, anlatmak istediğim şey budur.

NeveR yazdı:
RoA 'nın doğduğu Eminönü sunucusu nedense bu birliği onaylamamakta ve desteklememektedir. Sizce neden hiç düşündünüzmü ?
Bunun cevabını ben biliyorum.Grup bölgelerinde olsun, ölüm oyunlarından olsun roa lılara yaptıkları yalaka ödülleri olarak çok tölerans tanındı.Ama eminönü sunucusundakıler artık bunu yutmuyor ve diğer loncalar kendilerini geliştirdiler.RoA lı bir adamı kesınce bir anda 5 kişi özelden sövmeye başladı ne oldugumu anlamadım.Ama 39 lvl de sağlamdılar herkezi kesıyorlardı baskası sovunce daha cocuksun falan dıyorlardı 49 a gelınce ne oldu ? Sağlam olamayınca başkasını kesemeyınce siz mi çocuk oldunuz ?
Kullanıcı avatarı
BadXDreaM
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen BadXDreaM »

WaxWhineRAVYN yazdı:Selamlar,

Görüyorum ki karalama kampanyaları başlamış bile :) zaten bunu bekliyorduk.

İyi - kötü, doğru - yanlış, dolu - boş, gerekli - gereksiz her yoruma ve eleştiriye açığız ;)

kötürüya yani Yakup'cum :) diyorsun ki amacınıza ulaşamayacaksınız. Bizim amaçlarımızdan biri İKV yönetimine destek çıkmaktır ki, sen zamanında orantısız bir şekilde İKV yönetimini yargılayıp ve kötülüyorken bugün "büyüklerimiz bilir" diyebiliyorsan bu oluşum ilk amacına ulaşmış ve bir İKV taraftarı daha kazanmıştır ;)

Kalenderbey, kuklacı da sizleri davet etmedik. Davetimize zaten icabet etmeyecektiniz değil mi ?
Davet edecek olsak bile sen beni yasaklamamışmıydın :) sana nasıl ulaşabilecektim ? :)
Forumda davet konusunu zaten açtık, neden özel bir davet bekliyorsunuz ?

Liderlik konusuna gelince, daha önce belirttiğim gibi liderler sadece oluşumun sunucuda ki koordinesini sağlayacak, bulundukları klan ve sunucu hakkında bilgilendirme yapacak kişiler olacak. Oluşumun lideri olduğu için sizler kabul etseniz de etmeseniz de bir şey değişmeyecek. Liderleri şöyle açıklayabiliriz; Sunucularda ki her loncada lider, yardımcı, komutan, sözcü gibi yetkililer var değil mi ? Onlar nasıl loncasının lideriyse, bizim de oluşumumuzun liderleri olacak seçilecek kişiler.

Yönetim karşıtı olduğunu düşünenler için; bu oluşum yönetim karşıtı değil, yönetimin sunduklarıyla oyuncu istekleri arasında orta nokta bulmaya çalışan bir yapılanmadır. Bir isyan hareketi değil, aksine destek oluşumudur. Yapılanlara ve yeniliklere oyuncu gözünden bakan bir denetleme merci görevindedir.

Kişisel çıkar gütmediğimizi, güdecek olsak bu kadar kişiyi alet etmeyeceğimizi bilmenizi isterim. Alınacak tüm kararlar lonca temsilcilerinin oluşturacağı ortak bir meclis tarafından oylama ve anket yoluyla alınacaktır.
Hatta tüm oyunculara mal edebilmek için resmi ve birlik forumundan talepler tek tek alınacak ve görüşülecektir. Yapılacak hareketlerde tüm oyuncuların desteği ve güveni sağlanmaya çalışılacaktır.

Şimdi sorarım size, bizler oyunu oynayıp çıkmak yerine "herkes için daha iyi bir oyun" felsefesinde harekete girişmişken, bazı çevrelerin bu oluşumu kötülemesinde ki amaç nedir ? Bu oluşum başarısız olursa ya da dağılırsa ne gibi bir çıkar elde edecekler ? bu sorunun cevabını düşündünüz mü ?

Daha güzel bir İKV için el ele.

İyiForumlar

Oktay ım canım benim bak şimdi ikv ana sayfasına bir göz atmanızı istiyorum 700.000 'den fazla oyuncu denilmekte . Sizin çıktıgınız yolun uygun olabilmesi için 700.000 kişinin bu gruba katılması gerekmekte ki ikv oyuncularının iyi bir oynaması mümkün olsun . Bunun için yapılması gerekenler bellidir . İkv destege bir mail atarak oyunda ne kadar aktif hesap varsa 700.000 oyuncu var ise bunların yan hesaplarını çıkalım falan 500.000 oyuncu kalsın geriye . Sizin ilk önce bu 500.000 kişiyi bir ortama toplamanız lazım daha sonra tektek isteklerini dinleyip içlerinden eleme yapmanız lazım . Bir yıl 365 günken siz hergün bir kişiyi dinleseniz istekte bulunsanız buna kaç yıl gerekli var sen hesapla :) Diyorumya siz 1000 kişi yav hadi eski günler hadrına 5000 kişi toplanın iyide siz sadece o 5000 kişinin istekleri için ugraşcaksınız arkadaşım sıkıyorsa 500.000 kişiyi topla isteklerini dinle hepsi için yönetime bunları bunları yapın diye mail atın aynı gün içinde atmayın mazallah mailler kilitlenir TTnet çöker falan :P Siz bırak 1000 , 5000 100.000 kişi toplasanız geriye kalan ikv oyuncularının istekleri ne olacak . BU oyunu oynayan 15 yaşındaki oyuncuda bir bireydir istegi olabilir 45 yaşındaki oyuncuda veya bu oluşuma katılmayanlar olacaktır . Siz 499 bin kişi topla bir kişi burda olmasa bunun amacı tüm ikv oyuncularının daha iyi oyun oynaması için yapılmıştır diyemezsinki diyebilirmisin ? Siz istediginiz fazla kişi toplayıp bir istegi kabul ettirin diger oyuncular diycekki İKV bizi kale almıyor burda ne işimiz var sadece 1000 kişinin isteklerini yapıyorlar . Paraysa para bizde veriyoz emekse emek veriyoz ama kimse bizim isteklerimizi bireysel olarak kale almayıp 1000 kişi kale alıyor . Siz bu fikri düşünürken bunları düşündünüzmü 700.000 den fazla oyuncu deniliyor bunların daha rahat oynaması sizin degil ikv nin görevidir . 1000 kişinin istegini yönetim diyelimki kabul etti o zaman geriye kalan bütün oyuncuların bireysel isteklerini kabul etmek sorundadır . Birşeyler düşünürken geniş düşünün . Diyorumya sen 700.000 kişiyi eksiksiz topla ondan sonra yapılan yeniliklere oyuncu gözünden bak ;)

Sizin toplayacagınız 1000 kişi bırak 700.000 kişi adına konuşmayı benim bir oyun karakterim kötürüya etmezler . O yüzden illede 700.000 aga
kötürüya

Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen BİZLER ustayız o konuda oynatmayı bilen
Kullanıcı avatarı
BadXDreaM
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen BadXDreaM »

takio yazdı:Bu Zamana Kadar Susmamızın Sebebi TLOO Ve Senın Gıbı Dusunenleri Kaideye Almamamızdır KalenderBey.

RoA Demek İkv Demek RoA Demek Yönetimin Tamamı Demek Biz BunlaRla Övünmüyoruz Veya Zaten Yönetim Biziz Diyip Kendimizi Büyük Görmüyoruz Biz Oyuncuların Güçlü Güçsüz Tüm Oyuncuların Sesine Kulak Vericek Bir Oluşum Gerçekletirmek İstiyoruz Bunun İçinde Size İhtiyacımız Yok Sızın Davet Edılmemenizin Sebebi Belki Budur Ne Dersin ?

Senin Ve Daha Cok Bir Kaç Üyenin Kraldan Cok Kralcı Yani Herhangi Bi Ticket Okuyan Üyenin Gm DeV Takliti Yaparak Gelmeye Calıstıgı Seviyeye Biz Taklit Yapmadan Gelebilyoruz .

Lütfen Artık Kendiniz Olun Sizin Msnni Alıp Konusabılmek İçin Can Attıgınız Adamlarla Ben Herzaman Heryerde Görüsüyorum Bunların Örneklerini Heryerde Görebılırısn Ve Oyun İçin Degıl Reelden ARkadaslarım Oldugu İçindir...

Sizden Yorum Beklemedik Dahil Olmicagınız Bir Oluşuma Yorumda Atmayın Destekte Vermeyin ...

Şimdi Kendi Konunuz Olan Tloo Konusunda Sizede Başarılar.

RoA senelerce bu sözlerle oyuncuları kandırdı . Bir oyunda böyle ayrımcılık yapılamaz . Bu cesareti bu oyunculara veren şu anda oynadıgınız ikv oyunudur . RoA altı üstü bir lonca iken RoA demek İKV demek ne demek . Adam GM oluyor RoA dan alıyorsunuz adam yönetici oluyor RoA dan alıyorsunuz . Adam GM olurken bile sunucularda oynadıgı niki ile GM oluyor adam GM likten ayrılıyor GM adıyla oyuna devam ediyor ikv yönetimi buna ndn izin veriyor . Peki veriyor RoA bu kişilerle niçin hava atıyor . Tek suçlu vardır oda ikv yönetiminin kendisidir . BU oyunu bizler bu yüzden bıraktık . Şimdi arkaya dönüp baktıgımda iyiki bırakmışız diyorum . Oynadıgımız oyunlarda yönetim bırakın bir loncaya bu kadar tölerans göstermeyi bir kişi tölerans gösterse kıyametler kopuyor . Ne demek la RoA ikv , ikv roa demek . O zaman şu bir gerçektirki RoA ayrılacaklıdır dogrumu ? Siz bilmezsiniz ikv belli dönemlerde niçin oyuncu kaybetti ? Sırf bu yüzden olabilirmi . RoA kadar bu oyunun başına bela olan ve bunu daha sonra bu şekilde kullanan başka bir yapılanma yoktur .

İkv yönetimi oyun içerisinden RoA vazızası ile elini çekmedigi sürece bu oyunda oynaılcak bir ortam göremiyorum . Bir oyuncu yapılnaması bu sözleri kullanabiliyorsa bu sadece ve sadece İKV yönetiminin RoA ya ayrıcalıklar tanımasındandır . Zaten RoA da olupta şu veya bu kişiyle samimiyeti olmaması beklenilemez ;) Lakin hala tüm RoA yı toplasanız bir kötürüya etmemekte neyseki oyun içerisinde birşeyler elde edemiyorlar :D
kötürüya

Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen BİZLER ustayız o konuda oynatmayı bilen
Kullanıcı avatarı
OsmanBey
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Lonca: Osmanlı

Mesaj gönderen OsmanBey »

takio yazdı:Bu Zamana Kadar Susmamızın Sebebi TLOO Ve Senın Gıbı Dusunenleri Kaideye Almamamızdır KalenderBey.

RoA Demek İkv Demek RoA Demek Yönetimin Tamamı Demek Biz BunlaRla Övünmüyoruz Veya Zaten Yönetim Biziz Diyip Kendimizi Büyük Görmüyoruz Biz Oyuncuların Güçlü Güçsüz Tüm Oyuncuların Sesine Kulak Vericek Bir Oluşum Gerçekletirmek İstiyoruz Bunun İçinde Size İhtiyacımız Yok Sızın Davet Edılmemenizin Sebebi Belki Budur Ne Dersin ?

Senin Ve Daha Cok Bir Kaç Üyenin Kraldan Cok Kralcı Yani Herhangi Bi Ticket Okuyan Üyenin Gm DeV Takliti Yaparak Gelmeye Calıstıgı Seviyeye Biz Taklit Yapmadan Gelebilyoruz .

Lütfen Artık Kendiniz Olun Sizin Msnni Alıp Konusabılmek İçin Can Attıgınız Adamlarla Ben Herzaman Heryerde Görüsüyorum Bunların Örneklerini Heryerde Görebılırısn Ve Oyun İçin Degıl Reelden ARkadaslarım Oldugu İçindir...

Sizden Yorum Beklemedik Dahil Olmicagınız Bir Oluşuma Yorumda Atmayın Destekte Vermeyin ...

Şimdi Kendi Konunuz Olan Tloo Konusunda Sizede Başarılar.

Bu Proje ilk sunulduğunda Oyun ve Oyunculara bir destek olacağı intibası oluşmuştu bizlerde.
Bugün görüyorumki Daha Düşünce Projeye dönüşmeden, Bir çıkar sözleri söylenmeye başlamış.
Kimsenin değil İKV nin faydasına bir şeyler yapabilmek adına bu projeye Destek Verme kararı almıştık.
Bu konu içerisinde Gördüğümüz Yorumlardan sonra Bu Projeye Destek Olmaktan vazgeçiyoruz.
Tılsım Sunucusu / Amisos Loncası Olarak Bu Projede Yer Almayacağız....

“Genel Etkileşim” sayfasına dön