Yalan olan ecel getiren !

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
nabuforum
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Yalan olan ecel getiren !

Mesaj gönderen nabuforum »

Öncelikle meraba.Söze nerden başlasam boş.Nerden sitem etsem boş.Oyun bugün bir dönüm noktası daha yaşadı.

Hidra eklenti paketi geldi.Güzel bi yenilik.Görevlerini yaptık ve gecen mayıs ayından beri reçetesi mısır çarşısında

durmakta olan ''şaheser'' lerden ecel getireni ürettik. Teşkilat sunucusu adına 2 tane gördüm biri Kıvanç arkadaşımızda

diğeri bendeydi. Yaklaşık 7 ay bu reçeteler düzeltilmeden orada durdu ve herkes malzemesini ona göre ayarladı,

hazırladı.Ancak ecel getiren ürettikten yaklaşık yarım saat sonra güncelleme ile oyun yine kapandı ve geriye sadece boş

bir hayal kaldı.Bana söylenen sadece üzgünüz reçeteler değişti ve malzemeler geri iade edildi. Reçete değişikliği son

güne bırakılarak bir kez daha hayal kırıklığı yaratıldı ve yapılan açıklama eksik olan malzemeleri reçetelere ekledik.

Ancak eskiden ecel getirende istenen Hidra pencesi şimdi hiçbir reçetede yok ve yerine Kadin Hidra Penceleri geldi.

Malum Kadim Hidrayı da kesmek çok çok zor. Madem böyle bi düşünce vardı kafanızda şu reçete değişikliğini son anda

değilde 7 ay önce yeni level gelipte mısır çarşısında ilk görücüye çıktıklarında reçeteler o zaman yapaydınız.Bu kadar

saçma bi durum ile karşılaşmazdık :(

Paşaxmüdür
Fikirler Cebir Ve Şiddetle, Top Ve Tüfekle Asla Öldürülemez.
Kullanıcı avatarı
Trendd
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Yalan olan ecel getiren !

Mesaj gönderen Trendd »

Herşeye Rağmen Onu Üretmekde büyük bir başarı.
Benim Düşüncem;Receteler En Başından Yayınlanmıcaktı :) Ama Yayınlandı Çogu Kişi Hazırlamıstı :) Neyse ALLAH SAbır versin buyuk emeğin gitmiş :) Geçmiş Olsun

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Dirkraederxx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Dirkraederxx »

pençelerim 2 tane olmuştu bende üretcektim kii değiştiğini görene kadar :(
< ÖrgüLüxiLkannn / Dirkraederxx >
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●

© 2010 ÖRGÜLÜ LONCASI Telif Hakları Örgülü Loncasına Aittir

Kullanıcı avatarı
nabuforum
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Yok arkadaşlar bu oyunda herhangi bir gelişme olduğuna artık inancım kalmadı. Duygusallığa yer olan yerde profesyonellik olmuyor. Bizim Türklerde duygusal yaklaşıyor oyuna, bu oyunu geliştirmekten çok geri götürür.
Pardon hikayesinin en gelişmiş ülkesi Türkiye tüm sorunları pardon ile çözmekte.İşte bu gitgide gelişmekte.
Dahada bişey olacağını sanmıyorum. Yap et uğraş 6 ay sonra pardon yanlış reçete koymuşuz. İşe bak :)
Kullanıcı avatarı
Trendd
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Trendd »

nabuforum yazdı:Yok arkadaşlar bu oyunda herhangi bir gelişme olduğuna artık inancım kalmadı. Duygusallığa yer olan yerde profesyonellik olmuyor. Bizim Türklerde duygusal yaklaşıyor oyuna, bu oyunu geliştirmekten çok geri götürür.
Pardon hikayesinin en gelişmiş ülkesi Türkiye tüm sorunları pardon ile çözmekte.İşte bu gitgide gelişmekte.
Dahada bişey olacağını sanmıyorum. Yap et uğraş 6 ay sonra pardon yanlış reçete koymuşuz. İşe bak :)

Sonuna Kadar Haklısın.Üstteki iletmdede Belirttm.En Başından Koymucaklardı ;)
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Yakacef
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Yakacef »

2 kadim hidra pençesi vay vay adamlar normalini zor kesiyor tam bugun canı 14 e düşmüş iken lavuğun biri kaçırdı bide iyice tav olduk :twisted: yaptığı bu değişiklikler gerçekten cok saçma olmuş tamam ne güzel reçeteyi verion önceden hazırlık yap diorsun cok güzel ama piyangodan cıkar gibi malzemeleri değişiyorsun ve yenileri ekliyorsun olsun yav sonuçta bir oyun ....
Yakacef - Emergencyroom - Patronus
Resim
Herkes Sever Biz Ölürüz T A M 3 5
Kullanıcı avatarı
BINDORTYUZELLIUC
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen BINDORTYUZELLIUC »

BINDORTYUZELLIUC yazdı:hımm işi rezil etmekle kalınmamış sıvama evresine geçilmiş :)
Resim1453
Kullanıcı avatarı
Dream
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Dream »

Arkadaşlar eceller bizim elimizden alındı sizin kadar sitem etmedik :) yönetim böyle uygun gördü bizde sağlık olsun dedik bence daha da iyi oldu her itemin herkezde olmasına gerek yok iyiler kötüler belli olsun bu oyun sadece bireysel değil birlik ve dayanışma oyunuda bunu sağlayan ve iyi olanlar zaten er yada geç o silahları alıcaklardır. Yer altının ilk açılısındaki yazılarda dediği gibi " En iyi itemler en iyilerde olucak"...

Ecelim elimden alınmasına rahmen bu değişiklikten memnunum :)

Saygılarımla..

Kıvanç - Dreamy - Yalın - Dadaşkentxkuzey
Kullanıcı avatarı
cagriyk
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen cagriyk »

hadi reçete deişmesinide geçtim artık üretimini yapmak için silahtarın 49 olması gerekmio. 49 üretim puanı nredeyse boş yere silahtarda bari sıfırlasalardı.
Kullanıcı avatarı
nabuforum
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

cagriyk yazdı:hadi reçete deişmesinide geçtim artık üretimini yapmak için silahtarın 49 olması gerekmio. 49 üretim puanı nredeyse boş yere silahtarda bari sıfırlasalardı.
49 Seviye olmasının sebebi şaheserlerin aktarılma ya da çöpe atılma şanslarının olmaması.Herkes kullandığı çarda üretip

o çara zimmetli hale getirdiler.Bu şekilde oyunun kurgusu olan alışveriş imkanını yokediliyor.Bu da nasıl bi sistemse :)

“Genel Sohbet” sayfasına dön