Hidra eklenti paketi geldi.Güzel bi yenilik.Görevlerini yaptık ve gecen mayıs ayından beri reçetesi mısır çarşısında
durmakta olan ''şaheser'' lerden ecel getireni ürettik. Teşkilat sunucusu adına 2 tane gördüm biri Kıvanç arkadaşımızda
diğeri bendeydi. Yaklaşık 7 ay bu reçeteler düzeltilmeden orada durdu ve herkes malzemesini ona göre ayarladı,
hazırladı.Ancak ecel getiren ürettikten yaklaşık yarım saat sonra güncelleme ile oyun yine kapandı ve geriye sadece boş
bir hayal kaldı.Bana söylenen sadece üzgünüz reçeteler değişti ve malzemeler geri iade edildi. Reçete değişikliği son
güne bırakılarak bir kez daha hayal kırıklığı yaratıldı ve yapılan açıklama eksik olan malzemeleri reçetelere ekledik.
Ancak eskiden ecel getirende istenen Hidra pencesi şimdi hiçbir reçetede yok ve yerine Kadin Hidra Penceleri geldi.
Malum Kadim Hidrayı da kesmek çok çok zor. Madem böyle bi düşünce vardı kafanızda şu reçete değişikliğini son anda
değilde 7 ay önce yeni level gelipte mısır çarşısında ilk görücüye çıktıklarında reçeteler o zaman yapaydınız.Bu kadar
saçma bi durum ile karşılaşmazdık
Paşaxmüdür