4 sayfa okudum ama gözüm yoruldu devam edemedim güzel bir konu.
Oyuna Agah,Ali,Fare üçgeninde başladığımız için Agah'tan ilk görevimi aldım. J.Ali'yi bulmaya uğraşmadım çünkü tüm jandarmalar aynıydı hangisi olduğunu bilemedim. İşportacıya gittim ve 100 liram ile 94 liralık balyoz satın aldım. Ardından J.Ali'yi buldum ve görevden bana malum eşyaları verdi. Yatağanı gördüm ve dünyam başıma yıkıldı.
Koordinat ve item konusunda aşırı sıkıntı çekiyordum. Balık pazarını geç öğrendim.
Fareleri herkes gibi yeteneksiz keserdim. Canım azalınca camiye kaçar, ayakta dolmayı beklerdim.
Kabadayı moduna geçince, ne bileyim güçlü,kavgacı,ilgi çeken tuhaf bişey olduğumu sanardım. Millet beni keserdi ve kızardım. Öldükten sonra moda geçmeden saldırmaya çalışırdım ve "ne biçim bir oyun bu" diye söverdim.
Şu anda soyulmuş boş duran Ozaerden karakterimde Silahtar,Zırhçı ve Kimyacı 3, Lokman 45, Sarraf ve madenci'yi hatırlamasam da puanları kötü dağıtılmış şekilde duruyor.
Ve itiraf ediyorum Eminönü Sunucusu'nda Yücelen Balyoz almak için Dbullo'ya yaklaşık 2 ay önce teklif ettiğim 4m+ birkaç itemi alışverişe koyup bir dalgınlık ile onayladım. Canımı acıtan kısmı "Geri verirmisin?" dediğimde "Neyi?" diyerek yasaklaması oldu.
En son ozaerdenn tarafından 08 Nis 2011 16:58 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
yenero96 yazdı:Böyle güzel bir konuyu lütfen atışma alanına çevirmeyelim.
Atışmaya çevirmeye niyetim yok çok hoşuma giden bir konu. Bu olayı kimseye duyurmaya bile lüzum görmedim sadece ufak bir dokundurma yapmak istedim Dbullo ile bir alakan yok ise bu ufak lafım seni rahatsız etmez.
yenero96 yazdı:Böyle güzel bir konuyu lütfen atışma alanına çevirmeyelim.
Atışmaya çevirmeye niyetim yok çok hoşuma giden bir konu. Bu olayı kimseye duyurmaya bile lüzum görmedim sadece ufak bir dokundurma yapmak istedim Dbullo ile bir alakan yok ise bu ufak lafım seni rahatsız etmez.
Tamam.
Diğer hesapta uzaklaştırma yediğimde zorunlu olarak buna giriyorum. Serhat
Ikv Benim Ilk Online Oyunumdu ve Oyuna Basladigimda Hic bir sey bilmiyordum Cantalari falan bile ama Daha Kotusu Oyun Ilk basladiginda sunucularin yerleri devamli degisiyordu ve ben sunucu secildigini bilmeden oyunu her actigimda baska sunucuda oynuyordum ve kastigim car olmadigini gorunce calindi galiba diyip tekrar kasamaya basliyordum taki 2. kez kuklaci sunucusundaki carimi gorunce anladim ve orada kalmaya karar verdim
Tel Tel ve Iplik Iplik Dikseler de Agzimi;
Tek ses Duysalar;Allah...Yoklasalar Nabzimi.
Her Agizda,Her Telde,Fanilik Diriltisi
Sonunda Tek Bir Sarki,Tabutun Gicirtisi...
SeiGNeuR yazdı:Konu gercekten Cok super surukleyici cok guldum
Bende Kisaca Kendi Animi anlatayim
Ikv Benim Ilk Online Oyunumdu ve Oyuna Basladigimda Hic bir sey bilmiyordum Cantalari falan bile ama Daha Kotusu Oyun Ilk basladiginda sunucularin yerleri devamli degisiyordu ve ben sunucu secildigini bilmeden oyunu her actigimda baska sunucuda oynuyordum ve kastigim car olmadigini gorunce calindi galiba diyip tekrar kasamaya basliyordum taki 2. kez kuklaci sunucusundaki carimi gorunce anladim ve orada kalmaya karar verdim
Cidden dediğiniz bu olayla çok karşılaşmış oyuncular
Bende hiç olmadı belkide önceden online oyun bilgim olduğu içindir.
Garr görevinde garr recep dayının yanında olduğunu görmemiştim ve görevi okuyunca uçak fln dedi ve bende sirkecinin yanındaki uçağın etrafına bakıyordum.
DALEK | GALLIFREY | TARDIS
Fan ART 2012 Görsel 2.lik Sahibi
{REHBER}KaRaDeDee =>[Latif]= 12.10.2011
kafemeze yazdı:Garr görevinde garr recep dayının yanında olduğunu görmemiştim ve görevi okuyunca uçak fln dedi ve bende sirkecinin yanındaki uçağın etrafına bakıyordum.
2 seviyede Mısır çarsısına gırmıstım ve bıdaha cıkamadıgım ıcın oyunu bırakmıştım Meğerse farklı kapıdan cıkmayı denıyormusum 15 dakıka kapıyı açmaya ugrasmıstım ve acamamıstım 1 hafta sonra tekrar başlamıstım oyuna 19 levele kadarda mısır çarsısına gırmemıstım