Başka üyelikler açıp kendini dahada küçültme. Bu kadar mı haysiyetsizdin, çok yazık. Türkçe özürlü olduğun için kelimeleride doğru okuyup yorumlayamıyorsun.
Konu ile ilgili olarak, hala anlamayan varsa; Türk Silahlı Kuvvetleri = Mustafa Kemalin Askerleri. Bu isimden rahatsız olan varsa sütü bozuktur. Bu isimler dosta güven, düşmana korku verir.
Şimdi de yeni üyelik açıp konuya yazmaya çalışan zavallı insan, o kadar komiksin ki bir o kadar da aciz
Lonca Üyelirinin kim olduklarıhakkında senin en küçük bir bilgin olduğuna inanmıyorum ama sanki hepsini tanıyormuşsun gibi atıp tutuyorsun gerçi sana ne diye cevap veriyarsam ha buarada bende askerliğimi Diyarbakır LİCE'de yaptım İkmal ÇAVUŞlarının başı olarak Destek Kıtaları Komutanlığında Astçavuş olarak ve şuan da Çanakkale Valiliğinde işime gücüme bakıyorum Mkaloncası bireyleride hepsi benim canlarım oluyolar dahada bilgi almak istiyorsan açık adresini ver email atayım Lonca üyelerinin hepsi seçkin ve saygın insanlardır. hepsi yerini yurdunu bilir hazımsızlığını anlıyorum ama çaresi yok biliyorsun bence sen en iyisi pılını pırtını al çek o pis ellerini Mka loncasından
Hee yeni çıktı ben çıkarttım sen gül bakalım daha nekadar güleceksin okadar acizsinki acıyorum sana senin sanal ortamlarda işin yoksa ha oyun oynamış zamanını harcamışsın ha burada ona buna çamur atarak zamnını harcamışsın bide İKV sitesinde işin ne ne yapmaya çalışıyorsun başka paylaşım sitesimi yok aciz insan söylediklerinin arkasında dur sanal ortam olmuyomu burası sen git atari oyna seninin gençliğinde çoktu onlar şimdiki gençlerde böyle oyunlar oynuyorlar hem sana ne sanamı kaldı onların istikbali senmi koyuyorsun ceplerine harçlıklarını yorumlarını okuyorum hep ama malesef hep çamur at izi kalsın hesabı bide tereyağ gibi suyun üstüne çıkmaya çalışıyorsun sen kendini akıllımı zannediyorsun pardon senin akli ruh sağlığın bozuktu dimi madem işin yok oyunlarla ne işin var git para kazandıran işlerle uğraş biz hobi olarak takılıyoruz eğlenmek için senin amacın ne burada İstanbul kıyamet vakltinde beğenmiyosan çek git yada burada böyle her konuya yönetici gibi cevap vereceksen ozaman bu oyunu oynayan kişilere saygılı ol sanal alemin ne olduğunu senden öğrenecek değiliz akıl hocalığı yapma nekadar çirkeflik yaparsan okadar çamura batarsın senin İkv teşkilatında nasıl bir kişilik olduğunu herkez biliyor sen Mka yönetimindeki o sevmeyerek bahsettiğin kişilerin tırnağı bile olamazsın hodri meydan gel oyuna bakalım bütün oyuncular bizim nekadar seviyeli olduğumuzu bilir tüm oyunculara ayrım yapmaksızın arz olmuş lodos olmuş Mka olarak yardım etmişizdir. Mka olmazdan öncede yardım etmişizdir Ben bu oyunu betasından buyana oynuyorum ECUADOR, DİABLO vs. ben çoooook adamlar gördüm geçirdim ama hepside art niyetli kişiler oldukları için barınamadılar. çünkü çıkarlarına ters düştü sen neden bıraktın zormu geldi tabi oyunda birtane arkadaşın kalmayınca bırakmak zorunda kaldın 29 lvl seviyesindeki gibi ferdi oynayamıyosun yada bencilsin hep kendini düşündüğün için yada arkadaş bulamadın gruplara giremedin bırakmak zorunda kaldın biz dimdik ayaktayız vede varolmaya devam edeceğiz birlik yardımlaşma beraberlik hepsi var başkan ve diğer Mka lonca üyeleri gerek reelde gerek sanalda tümleşiktir kim ne isterse olmaktadır paraymış şuymuş buymuş hiç önemi yok önemli olan dostluk, kardeşlik, beraberlik bizim için herşey oyun değil, bizim aramızda senin gibi fitneci artniyetli edepsiz ahlaksız kişiler bize zaten gelemez barındırmayız bebeymişte üst üste koyarmışta bu saydıklarının emin ol sen tırnağı olamazsın ama senin gibi zırtapozlar çıkıp becerisizliklerini böyle gündem dışı yok Mka ya küfür eden Mustafa Kemale Küfür edermiş falan filan ben kime nereye üye olacağımı sana sormuyacağım hem hangi derneğe üye olmak istersem olurum. keyfimin kahyasımızın. Atatürkçümüsün sen ulan medem Atatürkçüsün gurur duyman lazım böyle bi oyunun içerisinde yer aldığımızdan sen ne yapıyorsun atan için madem Mkaya küfretmek Atatürke küfretmek sen neden Mka ya küfrediyosun hain adamya git işine eğer bizden birisi istemeyerek küfür ediyosa mutlaka o kişi hakediyordur bundan ben eminim örnek senin gibi kişiler Sayın Yöneticiler konuyu kapatmanızı talep ediyorum.
muzooo1977 yazdı:Hee yeni çıktı ben çıkarttım sen gül bakalım daha nekadar güleceksin okadar acizsinki acıyorum sana senin sanal ortamlarda işin yoksa ha oyun oynamış zamanını harcamışsın ha burada ona buna çamur atarak zamnını harcamışsın bide İKV sitesinde işin ne ne yapmaya çalışıyorsun başka paylaşım sitesimi yok aciz insan söylediklerinin arkasında dur sanal ortam olmuyomu burası sen git atari oyna seninin gençliğinde çoktu onlar şimdiki gençlerde böyle oyunlar oynuyorlar hem sana ne sanamı kaldı onların istikbali senmi koyuyorsun ceplerine harçlıklarını yorumlarını okuyorum hep ama malesef hep çamur at izi kalsın hesabı bide tereyağ gibi suyun üstüne çıkmaya çalışıyorsun sen kendini akıllımı zannediyorsun pardon senin akli ruh sağlığın bozuktu dimi madem işin yok oyunlarla ne işin var git para kazandıran işlerle uğraş biz hobi olarak takılıyoruz eğlenmek için senin amacın ne burada İstanbul kıyamet vakltinde beğenmiyosan çek git yada burada böyle her konuya yönetici gibi cevap vereceksen ozaman bu oyunu oynayan kişilere saygılı ol sanal alemin ne olduğunu senden öğrenecek değiliz akıl hocalığı yapma nekadar çirkeflik yaparsan okadar çamura batarsın senin İkv teşkilatında nasıl bir kişilik olduğunu herkez biliyor sen Mka yönetimindeki o sevmeyerek bahsettiğin kişilerin tırnağı bile olamazsın hodri meydan gel oyuna bakalım bütün oyuncular bizim nekadar seviyeli olduğumuzu bilir tüm oyunculara ayrım yapmaksızın arz olmuş lodos olmuş Mka olarak yardım etmişizdir. Mka olmazdan öncede yardım etmişizdir Ben bu oyunu betasından buyana oynuyorum ECUADOR, DİABLO vs. ben çoooook adamlar gördüm geçirdim ama hepside art niyetli kişiler oldukları için barınamadılar. çünkü çıkarlarına ters düştü sen neden bıraktın zormu geldi tabi oyunda birtane arkadaşın kalmayınca bırakmak zorunda kaldın 29 lvl seviyesindeki gibi ferdi oynayamıyosun yada bencilsin hep kendini düşündüğün için yada arkadaş bulamadın gruplara giremedin bırakmak zorunda kaldın biz dimdik ayaktayız vede varolmaya devam edeceğiz birlik yardımlaşma beraberlik hepsi var başkan ve diğer Mka lonca üyeleri gerek reelde gerek sanalda tümleşiktir kim ne isterse olmaktadır paraymış şuymuş buymuş hiç önemi yok önemli olan dostluk, kardeşlik, beraberlik bizim için herşey oyun değil, bizim aramızda senin gibi fitneci artniyetli edepsiz ahlaksız kişiler bize zaten gelemez barındırmayız bebeymişte üst üste koyarmışta bu saydıklarının emin ol sen tırnağı olamazsın ama senin gibi zırtapozlar çıkıp becerisizliklerini böyle gündem dışı yok Mka ya küfür eden Mustafa Kemale Küfür edermiş falan filan ben kime nereye üye olacağımı sana sormuyacağım hem hangi derneğe üye olmak istersem olurum. keyfimin kahyasımızın. Atatürkçümüsün sen ulan medem Atatürkçüsün gurur duyman lazım böyle bi oyunun içerisinde yer aldığımızdan sen ne yapıyorsun atan için madem Mkaya küfretmek Atatürke küfretmek sen neden Mka ya küfrediyosun hain adamya git işine eğer bizden birisi istemeyerek küfür ediyosa mutlaka o kişi hakediyordur bundan ben eminim örnek senin gibi kişiler Sayın Yöneticiler konuyu kapatmanızı talep ediyorum.
Mustafa abi, ne kadar güzel yazmışsın. Her bir kelimesinin altına imzamı atarım.
Umarım halen pişkin pişkin "pardon reis" diyen bu aşşalık, yüzsüz, haysiyetsiz prof bu yazdıklarından biraz feyz alır.
O kadar yüzsüz ki yüzüne tükürsen "nisan yağmuru yağıyor" der ve sırıtır. milliyetçiyim diye takılan bu haysiyetsiz "pardon" lafını kullanmaktan da geri kalmaz.
Bir insan bu kadar aşşağılandıktan sonra bile halen MKA lafını ağzına almayada devam eder.
İnat değilmi, konu kapanana kadar sana hakaret etmeye devam edeceğim. Zira dinsizin hakkından imansız gelir.
Adam gibi yazmamanı rica ettim, ama nerede sende o şeref? Şerefine sövsem, sövecek şeref bulamam ki sende.
SOVE yazdı:
Konu ile ilgili olarak, hala anlamayan varsa; Türk Silahlı Kuvvetleri = Mustafa Kemalin Askerleri. Bu isimden rahatsız olan varsa sütü bozuktur. Bu isimler dosta güven, düşmana korku verir.
vaktim yoktu fazla yazamadım pardonla yetindiniz bi süreliğine. Muzonun mesajına katılıyorum beni de tanıyan tanıyor sizin grup üyelerinizi de tanıyan tanıyor
sove sen de birşeyler yazmaya çalışıyorsun da anlamını bilmediğin şeyleri yazma feyzalmak ne demek önce onu öğren.
benim yüzüme tükürsen kendini o anda yerde bulursun sizin beni tanımadığınız ortada laf anlatsam anlamıyorsunuz tutturmuşsunuz bir türkü gidiyorsunuz sonunuz hayrola
şimdi de bu son mesajda grubunuzu TSK ile eşit konuma getirdiniz kendinizi nimetten saymayın bu kadar
bu kadar çok hevesliyseniz gidin askere tutan mı var paralı askerlik de çıktı şartlar tutuyorsa gidin görelim totomun askerleri
benim haricimde yorum yazan kişilerin söylediklerini ben söylemişim gibi algılamışsın muzo bütün konuları yorum yazan kişilerin kim olduğuna dikkat ederek okursanız savunmasını yaptığınız bir çok şeyi benim söylemediğimi göreceksiniz. Ve gözlemlediğim kadarıyla bir insanın Atatürkçü olması karaktersiz olmasına engel değil sove her mesajında içini döküyor nasıl birisi olduğunu gösteriyor bu mudur Atatürkçü gençlik bu mudur herkesin bildiği herkesin sevdiği Mka grubu durmak yok yola devam
Daha konuşulacak kelimeleri zor seçiyorsunuz. 3 5 tane dötünde donla gezen zübükler buraya gelmiş bayağ birşey yaptıklarını zannediyorlar. Yok ben beta dan beri burdayım şok şunlar çarlarım. Ula az yalan sıkın. Siz kimsiniz ki betada oyun oynamışsınız nerede oynadınız oynadıysanız mutlaka fotonuzda vardır koyun fotonuzu ben şu kişiyim diye. Mka nın yaş ortalaması en az 14 tür. Oyunda ufak bir araştırma yaptım o küçük araştırmayla sizin küçük bi cafede toplanmış 3-5 veledi zina olduğunuzu öğrendim. Kendinizi nekadar abartıyorsunuz biz buyuz şuyuz diye. Bırakında siz değil başkaları karar versin ne oldğunuza...
Dikkatli bakıo musun? .. Belki de bazı şeyleri saklıorumdur?
Farklı üyeliklerden yazmayı bırak artık korkak, altına sıçacan nerdeyse. IP numaran görünüyor haberin yok.
Sen hayatında kaç kişiye yumruk attın lan :lol: hayatın boş beleş senin.
Feyz al dedim, gidip baktın mı TDK dan hemen? aferim sana daha çok kelime öğretirim ben