MKA loncasının adı bian önce değiştirilmelidir..!

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
PROFx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: MKA loncasının adı bian önce değiştirilmelidir..!

Mesaj gönderen PROFx »

Konu Atatürk'le ilgili değil Volkan. Eğer öyleyse bu arkadaşların bu ismi kullanması yanlış. Eğer değilse zaten benim açımdan bir sorun yok. Ama biri çıkıp Atatürkçü düşünceyi savunuyor sonra da benim adım Mustafa Kemal diyor. Biraz mantıklı olun. Eğer bu ismi kullanıyorsanız buna yakışır davranışlar sergileyin diyorum ama anlayamadılar hala. Hakaretler diz boyu. Allah akıl fikir versin başka bir şey gelmiyor aklıma :)
Mkaloncabaskan yazdı:Volkan abi 2 gun once logo yarışması duzenleyelım dedık Mustafa Kemal İçerikli bir logo ıstedık ve sevgili PROF Bizım actıgımız Konuya Eşşek logosu koyup kendi seviyesini belli ettı konu farklı yerlere taşınmasın dıye konuyu kılıtlettırdım; ancak PROF arkadaşın kuyruk acısı fenaymış ki bununla bırlıkte kalmayıp başka konular açıp konuyu farklı yerlere taşıyarak kavga ettirmeyi sürdürdü. Benim diyecek başka bişeyim yoktur, yapılan kötü şeyler ne kadar yeriliyorsa yapılan iyi şeyler o kadar yüceltilmeli. Kıskançlık bir yere kadardır.
Benim açtığım siz ve grubunuzla ilgili herhangi bir konu mevcut değildir.
PROF PROFx PROFp Topsakallıdede
PROFı PROFi PROFö Profş PROFusta

Resim
Kullanıcı avatarı
justine
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen justine »

Konuyu uzatmak değil amacım ya da yaraları deşmek..
Benim anlatmak istediğim sadece şu ; Birtan o eşekli logoyu lonca ismini hedef alarak koymamıştır.. Ancak oyun içinde varlığını Mustafa Kemal'in Askerleri adı ile devam ettiren bir loncaya yapılan hareket doğru mudur .. ASLA !!!

Öbür taraftan da bakınca Atatürkçü Gençler olarak ; bizden ,
Savunduğumuz kişinin adına en ufak leke sürdürmeyecek ,
Atamıza layık bir şekilde davranacak şekilde hareket etmemiz beklenmesi olağandır..

Tartışmaları gördüm.. Açılan bir konuda yapılan yorumları da inceledim.. Hepsini gördükçe üzüntüm daha da arttı...
Sizce o yorumlar Atatürkçü gençlere yakıştı mı ?? Bence ASLA...

Sevgiyle kalın
Resim

Resim

Pinokyoyu yapan Gepetto değiliz ki ; her odunu adam edelim !!!
SOVE
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Loncusız

Mesaj gönderen SOVE »

Konuyu Kilitleyin Lütfen.

Prof, bizimle ilgili herhangi bir konuda yorumuna gerek duymuyoruz. lütfen forumda açtığımız konulara yazma.

Bunu 4 oldu yazıyorum, gerek oyunda gerekse forumda Mka lonca ismini ve üyelerinin ismini kullanma. Sevmeye bilirsin ki bizimde seni çok sevdiğimiz söylenemez.

Gereksiz yere forumu meşgul ediyoruz.
Resim
ATİLLAKAAN - Sove - Soveratör
- T E Ş K İ L A T -
Kullanıcı avatarı
SyLv3sTeR
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen SyLv3sTeR »

Defalarca Söylenmesine Nazaran Kin Tutup Aynı yorumları Değiştirip Değiştirip Tekrar Önümüze Sunuyorsun İstersen Hani birazda olsa olduğunu düşünürsek Yüzsüzlük Etmede İstenmediğin Ortamlarda Bulunma Hani En Azından Mka Yazan Yerlerde.
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
PROFx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen PROFx »

daha önce de açıkladığım gibi eşek logosu grup üyelerinden bazılarına yapılan bir benzetmedir. Grup üyelerine baktığımız zaman genel olarak seviyesinin düşük olduğunu gösterdiler. En başından beri anlatmaya çalıştığım, her fırsatta dile getirdiğim Atatürk isminin bir oyun dahilinde bir grup adında Mustafa Kemal olarak kullanılmasında gördüğüm sakıncadır. Milliyetçi bir birey olarak Atamı savunma ve kendilerinin de Atatürkçü olduğunu iddia eden gençler tarafından yanlış kullanıldığı şeklinde uyarılar yapmama rağmen, zeka seviyem, Türklüğüm, cinsel tercihim ve kişiliğimle ilgili bir çok suçlamaya maruz kaldım. Hiç bir zaman amacım tartışmak olmamıştır ama sizin yaklaşımınızla konuşmak mümkün değil. Bu mesajda da kendimi gayet açık ifade ettiğimi düşünüyorum.
SOVE yazdı:Prof, bizimle ilgili herhangi bir konuda yorumuna gerek duymuyoruz.
Atatürkçü düşünceyi savunan kişiler olarak bundan haberiniz olmadığını düşünmeye başlıyorum. Her yerde her şekilde herkes düşüncesini beyan etmekte özgürdür. Senin veya başkasının benim yorum yazmamla ilgili herhangi bir yetkiniz olamaz. İkv forumları dahilinde konunun oyunla ilgili olmadığını 2-3 kez dile getirdim. Tartışmak isteyen özele gelsin diye söyledim ama hala devam eden mesajlar reklam kaygısı olduğunu düşündürüyor.
PROF PROFx PROFp Topsakallıdede
PROFı PROFi PROFö Profş PROFusta

Resim
SOVE
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Loncusız

Mesaj gönderen SOVE »

Off sıktın artık. Ben konuyu kapattım sen hala mahalle karıları gibi çene çalıyon.

Mka adlı konulara yazma prof. Yüzsüzlük etme artık.
Resim
ATİLLAKAAN - Sove - Soveratör
- T E Ş K İ L A T -
Kullanıcı avatarı
PROF
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen PROF »

nato kafa nato mermer
laf anlasanız keşke :)
bir varmış bir yokmuşum
Kullanıcı avatarı
wonka
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Klan: Lodos
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen wonka »

SOVE yazdı:"Her Türk Asker Doğar" Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının her biri askerdir. Doğal olarak her birey, Mustafa Kemal'in askeridir.

Kahraman bir milletin, kahraman bir komutanını kendimize isim yapmış olmamızdan neden bu kadar rahatsız oldunuz?

Zaman sadece armutları olgunlaştırır. Zeka ve karakteri yaşla sınırlayan bir mantığın IQ seviyesini net olarak söyleyebilirim.

Loncamız genişliyor, bu gibi karalama kampanyalarının olması gayet doğal. Baş rollerde prof olmak üzere, nereden nasıl saldırayım diye düşünen arkadaşlara kolay gelsin. Daha çok çalışmanız lazım.
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
Kullanıcı avatarı
Savasci
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Savasci »

Bir insanı sorgulamadan önce insan kendine bakmalıdır.MKA loncası isminden ötürü yargılayamazsınız.Konunun amacı tamamen Komplodur.Loncanın ismindeki Mustafa Kemal'i öne atarak loncayı karalıyorsun.Çekemiyorsan,anten takacaksın arkadaş.Foruma,konu açarak milleti düşüncene alet edemezsin.En azından buna hakkın yok.Forum kirliliğinden ibaret sadece.
Bir kadın var solumda,soluğumda...

Kahraman Tazeoğlu
emcedeltate
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen emcedeltate »

Mkaloncabaskan yazdı:
PROFx yazdı:Ben hayatın anlamını oyunda aramıyorum bu yüzdendir ki oyuna para yatırmıyorum :) sizde silah yükseltmeyen var mı :) ben gerçek yaşantımda kendimi ispatlamış bir birey olarak sizin düşünce yapınızdaki yanlışı yüzünüze çarpıyorum ama anlayan çıkmadı daha.
Senin bizim düşünce yapımızdakı yanlışı yuzumuze carpman ıcın once zeka sevıyeni bizim zeka seviyemize yükseltmen gerekiyor ki, önce askrelik yapmış olamn lazım bununla bırlıkte pembe teskerenle bırlıkte muhtarlıktan ıkametgah alıp bıze oyle cevap vermen gerekıyor.

ben kimseyi tanımamda şu yazdığın aklıma takıldı. Sizin seviyenize çıkmak için kişinin pembe teskere mi alması lazım :?
Hani ne bileyim, sanki loncanızda herkes pembe teskere almış,dışarıdan gelenlerede pembe teskereniz yoksa muhatap olmayız der gibisin... :| :|
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön