Kesinlikle katılıyorum , bütçen varsa max dizmen daha yararlı olcağını umuyorum fakat çok param yok dersen element diz çağrıyı 15 yap emin ol eşit hasarları hatta daha fazlasını verebilirsin .eseslisemi yazdı:Yusuf Kardeşim İyi Anlatmış Ayrıca 500 Kp kasarak Eme Gıreersın Çarı 45 te #@!? Merana Hem Er MeydaNına Gırersın Hemde Meranda Muhafız Kesersin Ayrıca
40 Llvden Sonra Ustun Illa Urban Veya Alman Olucak Dıye Bı Kuralda Yok Hasar Dızersen Yıne Rahat Kasılrısın Al Elıne Hint Sopası Çağrıyı Ve zehırı 15 yap Kral Sensın
Yeni şifacı :)
Re: Yeni şifacı :)
Yusuf ATMACA

Zafer "Zafer benimdir" diyebilenlerindir.
Re: Yeni şifacı :)
Staffers yazdı:Kesinlikle katılıyorum , bütçen varsa max dizmen daha yararlı olcağını umuyorum fakat çok param yok dersen element diz çağrıyı 15 yap emin ol eşit hasarları hatta daha fazlasını verebilirsin .eseslisemi yazdı:Yusuf Kardeşim İyi Anlatmış Ayrıca 500 Kp kasarak Eme Gıreersın Çarı 45 te #@!? Merana Hem Er MeydaNına Gırersın Hemde Meranda Muhafız Kesersin Ayrıca
40 Llvden Sonra Ustun Illa Urban Veya Alman Olucak Dıye Bı Kuralda Yok Hasar Dızersen Yıne Rahat Kasılrısın Al Elıne Hint Sopası Çağrıyı Ve zehırı 15 yap Kral Sensın
param yok
Manyakk [49]