Yeni şifacı :)

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar
Staffers
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Tılsım

Re: Yeni şifacı :)

Mesaj gönderen Staffers »

eseslisemi yazdı:Yusuf Kardeşim İyi Anlatmış Ayrıca 500 Kp kasarak Eme Gıreersın Çarı 45 te #@!? Merana Hem Er MeydaNına Gırersın Hemde Meranda Muhafız Kesersin Ayrıca
40 Llvden Sonra Ustun Illa Urban Veya Alman Olucak Dıye Bı Kuralda Yok Hasar Dızersen Yıne Rahat Kasılrısın Al Elıne Hint Sopası Çağrıyı Ve zehırı 15 yap Kral Sensın =)
Kesinlikle katılıyorum , bütçen varsa max dizmen daha yararlı olcağını umuyorum fakat çok param yok dersen element diz çağrıyı 15 yap emin ol eşit hasarları hatta daha fazlasını verebilirsin .
Yusuf ATMACA

Resim
Resim

Zafer "Zafer benimdir" diyebilenlerindir.
Kullanıcı avatarı
utku
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Yeni şifacı :)

Mesaj gönderen utku »

Staffers yazdı:
eseslisemi yazdı:Yusuf Kardeşim İyi Anlatmış Ayrıca 500 Kp kasarak Eme Gıreersın Çarı 45 te #@!? Merana Hem Er MeydaNına Gırersın Hemde Meranda Muhafız Kesersin Ayrıca
40 Llvden Sonra Ustun Illa Urban Veya Alman Olucak Dıye Bı Kuralda Yok Hasar Dızersen Yıne Rahat Kasılrısın Al Elıne Hint Sopası Çağrıyı Ve zehırı 15 yap Kral Sensın =)
Kesinlikle katılıyorum , bütçen varsa max dizmen daha yararlı olcağını umuyorum fakat çok param yok dersen element diz çağrıyı 15 yap emin ol eşit hasarları hatta daha fazlasını verebilirsin .

param yok :( ama savaşçımı kasarken aldığım urban takılar var yücelenlerini alınca kaldı çantada onları kullanıcam 2 m e ayakkabı buldum ibni kalanlarda element saldırı felan olur
Manyakk [49]

“Şifacı” sayfasına dön